ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال به شبکه وایرلس

robert
18-05-2013, 01:28
با درود ....:n16:

دوستان ...نمیدونم چی شده که اصلا نمیتونم با لپتاپ به مودم ADSL وایرلس کانکت بشم...:n14:

الان یکسال از خرید لپتاپ میگذره و تو این مدت هیچ مشکلی در ارتباط با مودم وایرلس نداشته...ولی الان دچار مشکل شده...:n13:

مشکل هم بدین صورت هست که دیوایس وایرلس لپتاپ اسم شبکه وایرلس رو پیدا میکنه ولی روی اون آرم پلکانی کنار ساعت ویندوز یه لکه زرد میندازه و هرگر هم کانکت نمیشه...:n27:

مدل لپتاپ هم HP 6C55 هست...

مودم هم Dlink 2730U هست...

تو این تاپیک یه چیزهایی در مورد تنظیمات امنیتی و یکسان بودن پروتکلهای امنیتی نوشته شده بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونها رو بکار بردم ولی فرقی نکرد...:n28:

بازهم تاکید میکنم...لپتاپ اسم شبکه وایرلس رو که توسط مودم وایرلس ایجاد میشه رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه...بدمصب توضیح هم نمیده که مشکل چی هست...!!:n02:

یه کمکی بکنید...بعید میدونم بلد نباشید...:n19::n19:

مرسی

saye
26-05-2013, 23:27
سلام.من هم همین مشکل رو از صبح دارم.قبلا هم پیش اومده بود اما یادم نیست چطور حل شد.
از دوستان کسی هست بدونه مشکل چیه؟

hasanoooooooo
27-05-2013, 12:53
روی علامت زرد راست کلیک کنید و بعد troubleshot اگه اشتباه نکرده باشم بزنید خودش ارورهارو برطرف میکنه و اگه لازم باشه شما کاری کنید بهتون میگه... در صورتی که ابنجوری مشکلتون حل نشد باید وارد network در controll panel بشید و از اونجا کانکشن های ذخیره شده وایرلس رو پاک کنید... با همه این تفاسیر بازم مشکلی بود باید وارد تنظیمات مودم بشید و نامشو تغییر بدید

saye
27-05-2013, 14:57
من مشکلم حل شد.
بعد از شارژ مجدد بهم گفتن که مودم باید از برق در بیارین و بعد چند دقیقه وصل کنید
من هم این کارو کرده بودم
اما نمیتونستم به اینترنت متصل بشم با اینکه اسم کانکت رو پیدا کرده بود توی لیست
این شد که به این فکر کردم وقتی من مودم رو روشن کردم لبتابم اول خاموش بود و بعد اینکه مودم رو روشن کردم لبتابم رو روشن کرده بودم
امتحان کردم و مودم رو خاموش کردم و اول لبتاب رو روشن کردم و بعد مودم رو روشن کردم این شد که مشکل من حل شد. گفتم شاید مشکل دوستان دیگه هم اینجوری حل بشه