ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن و نصب درایور های سیستم قدیمی

rafaelmehraban
17-05-2013, 09:43
سلام.
یه سیستم دارم که خیلی قدیمیه البته نسبت به پنتیوم 3 جدیدتر مجبورم فعلا از این سیستم استفاده کنم.موفق شدم ویندوز xp روش نصب کنم.ولی درایور های کارت گرافیک کارت صدا رو بهشون دسترسی ندارم.مشکل اساسی در پیدا کردن درایورها اینه که مادربورد من مارک مرکوری mercury هست که الان 5 سالی هست ورشکسته شده و از بین رفته و دیگه ساپورتی نداره.از طرفی کارت صدا و گرافیک و حتی cpu این مادربورد آن برد on-board هست و مثلا کارت گرافیک s3 via داره که الان شرکت ویا تو کار تولید پردازنده میکرو برای تبلت و ..... این چیز هاست و اصلا درایوری ارائه نمی ده.

یادمه یه سیستم پنتیوم 1 داشتم با نصب یه برنامه خیلی سبک تمام درایور ها رو خودبرنامه پیدا می کرد و نصب می کرد.اسمش یادم نمیاد و خب اگرم یادم بیاد احتمالا اون برنامه هم ازبین رفته.کسی برنامه ای یا پیشنهادی داره که من بتونم درایور ها رو پیدا کنم؟؟؟

راستی اگر بتونید یه برنامه برای درایور کارت شبکه ش فعلا ارایه کنید باز هم کمک خیلی بزرگیه .ممنون

FX
17-05-2013, 10:58
2 تا کار میتونی انجام بدی و به نتیجه برسی

1-استفاده از پکیج DriverPack Solution v13.0 R317 که بانک نرم افزار شناسایی و نصب خودکار درایورها
یا
2-برنامه ای مثل Driver Genius Professional 12

Children_Of_Bodom
22-05-2013, 12:33
من این مشکل رو روی یه سیستم قدیمی داشتم،یک نفر رو آوردم ببینم می تونه از روی خود مادربورد تشخیص بده یا نه،(هر نرم افزار و پک درایوری رو که فکرشو بکنی امتحان کردم کار نکرد)،یارو بعد از کلی ور رفتن گفت:
معمولا کارت گرافیک سیستم ها،نویدا!!!هست!به خدا کلی جلو خودمو گرفتم که نخندم!گفتم اگه این مهندسه،پس من پروفسورم!:n08:
خلاصه اینکه این راهی که شما می خوای بری رو من رفتم و نتیجه نداشته.