ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل فلش مموری

MIRZASHAHAB
16-05-2013, 14:55
با سلام
بنده یه مدتی یه مشکلی برام پیش اومده که هر فلشی رو به کامپیوترم میزنم درایو فلش توی مای کامپیوتر هست ولی وقتی اون رو باز میکنم فقط یه آیکون هست که باز نمیشه و یه ارور میده:n27: اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
16-05-2013, 15:14
با سلام
بنده یه مدتی یه مشکلی برام پیش اومده که هر فلشی رو به کامپیوترم میزنم درایو فلش توی مای کامپیوتر هست ولی وقتی اون رو باز میکنم فقط یه آیکون هست که باز نمیشه و یه ارور میده:n27: اینم عکسش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس برای من باز نمیشه تو یک سایت دیگه آپلود کنیدد

MIRZASHAHAB
16-05-2013, 19:33
بفرمایید این رو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه جای دیگه آپ کردم

toufan
16-05-2013, 19:42
ویروس داری داری دادا

MIRZASHAHAB
16-05-2013, 21:36
حالا چه طور پاکش کنم
این رو ببینید
NEW ERROR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

toufan
16-05-2013, 23:03
حالا چه طور پاکش کنم
این رو ببینید
NEW ERROR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر فلاشت حاوی اطلاعاتیست که نمیتونی ببینی با برنامه وین رار Winrar برو داخل فلش ببین فایلها هستند یا نه. اگه هستند و به صورت مخفی در اومدند. 100 در صد ویروس داره و اگر نه فلاشت خراب شده.

EXTREME
16-05-2013, 23:03
فلش رو روی یک سیستم که سالم است با یک آنتی ویروس آپدیت شده با به روش سرچی اسکن کامل بکنید درست نشد فلش رو از ویندوز فرمت سریع کنید یا فرمت سطح پایین یا با پاک کردن پارتیشن و ایجاد پارتیشن و فرمت سریع و یا استفاده از نرم افزارهای مختلف برای فرمت تست کنید