مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن؟
sokote mordab
16-05-2013, 12:14
سلام
یه سیستم قدیمی هست
بعد از چند دقیقه یا بعضی وقت ها چند ثانیه خاموش می شد
بعد از بررسی دیدم فن سی پی یو شل و پایه های فن شکسته البته داغ نمی کرد یه نو خریدم و نصب کردم گفتم دیگه حل شد ولی باز هم خاموش میشه یکم دیرتر خاموش می شد بعد از تعویض فن حالا بعد از چند دقیقه مثل اینکه نتونه برق گرافیک رو تامین کن تصویر مانیتور میره با چند بار هم شده با اجیکت کردن دی وی دی رایتر خاموش میشد
دیگه از پاور هست ؟
نه پاور هم هزینه کنم باز خاموش بشه؟
راهی برای تست اینکه 100 در 100 از پاور هست وجود داره و یا تست پاور قبلی ؟
ممنون
saeed_136915
16-05-2013, 12:32
سلام
به احتمال خیلی زیاد از پاور هست. اگه مشخصات سیستم رو بزارین شاید بشه بهتر کمک کرد. با پاور دیگه تست کنین ببینین درست میشه یا نه
sokote mordab
16-05-2013, 13:20
سلام
به احتمال خیلی زیاد از پاور هست. اگه مشخصات سیستم رو بزارین شاید بشه بهتر کمک کرد. با پاور دیگه تست کنین ببینین درست میشه یا نه
celeron 2.4
ram 2 gig
giga g41mt
hard 500 sata
dvd writer sata
geforce 8400
saeed_136915
16-05-2013, 14:37
celeron 2.4
ram 2 gig
giga g41mt
hard 500 sata
dvd writer sata
geforce 8400
پاورتون چی هست؟؟
sokote mordab
16-05-2013, 14:51
الگانس 330
سلام
یه سیستم قدیمی هست
بعد از چند دقیقه یا بعضی وقت ها چند ثانیه خاموش می شد
بعد از بررسی دیدم فن سی پی یو شل و پایه های فن شکسته البته داغ نمی کرد یه نو خریدم و نصب کردم گفتم دیگه حل شد ولی باز هم خاموش میشه یکم دیرتر خاموش می شد بعد از تعویض فن حالا بعد از چند دقیقه مثل اینکه نتونه برق گرافیک رو تامین کن تصویر مانیتور میره با چند بار هم شده با اجیکت کردن دی وی دی رایتر خاموش میشد
دیگه از پاور هست ؟
نه پاور هم هزینه کنم باز خاموش بشه؟
راهی برای تست اینکه 100 در 100 از پاور هست وجود داره و یا تست پاور قبلی ؟
ممنون
خاموش شدن کامل سیستم اگه در حین کار کردن اتفاق میفته یا از دمای بالای قطعات است یا پاور سیستم است یا مین سیستم
علت نرم افزاری هم میتونه داشته باشه مثلا خرابی ویندوز یا ویروس
Lord_theOne
20-05-2013, 14:18
اگر فن CPU شما خرابه حتما تعویضش کنید شما به یک فن CPU 775 اورجینال احتیاج دارید قیمتشم بین 10 تا 12 تومنه حتما تعویض بشه تا برسیم بر سر مشکل بعدیت
شاید با تعویضش مشکلت برطرف شد
majideblis
22-05-2013, 12:51
سلام دوستان کامپیوتر من گاهی بدون دلیل خاموش میشه. که قبلا این مشکل رو داشتم البته سه سال پیش که به خاطر گرمای بیش از حد سی پی یو بود. الان هم انگاری بازم همون مشکله خاموش که میشه به قسمت پشت فن سی پی یو که دست میزنم گرمای شدیدی رو حس میکنم البته سه روز پیش کیسو چکاب کامل کردم. من خودم به شخصه بعد از روشن شدن سرعت چرخش فن رو چک میکنم به سرعت میچرخه ولی نمیدونم چرا بازم سی پی یو داغ میکنه. اگه چند قطره روغن چرخ خیاطی بهش بزنم درست میشه نه؟
SADEGH 7
22-05-2013, 12:57
سلام دوستان کامپیوتر من گاهی بدون دلیل خاموش میشه. که قبلا این مشکل رو داشتم البته سه سال پیش که به خاطر گرمای بیش از حد سی پی یو بود. الان هم انگاری بازم همون مشکله خاموش که میشه به قسمت پشت فن سی پی یو که دست میزنم گرمای شدیدی رو حس میکنم البته سه روز پیش کیسو چکاب کامل کردم. من خودم به شخصه بعد از روشن شدن سرعت چرخش فن رو چک میکنم به سرعت میچرخه ولی نمیدونم چرا بازم سی پی یو داغ میکنه. اگه چند قطره روغن چرخ خیاطی بهش بزنم درست میشه نه؟
اگه دور فن و پایه های فن رو از نظر سلامت چک کردید و فن کاملا به هیت سینک چسبیده، به احتمال زیاد به خاطر خمیر سیلیکون هستش.یه احتمال خیلی کمی هم به سمت پاور هستش.
majideblis
22-05-2013, 13:19
پاورمو که یه هفته میشه سوخت عوضش کردم در مورد این فن باید بگم هیچ وقت عوضش نکردم یعنیاین فن واسه 4 سال پیشه یه وقتایی صدای عجیب میده ولی االان صداش بعد از چکاب خوب شده. فکر کنم با این وجود بعد از چهار سال خمیر سلیکونی نداشته باشه. الان به نظرتون همون با چند روغن کارش راه میوفته یا...
من همین مشکل رو داشتم دقت که کردم دیدم ورودی هوای فنش بسته شده بود دقت کنید شاید مشکل از این باشه!!
SADEGH 7
22-05-2013, 14:30
پاورمو که یه هفته میشه سوخت عوضش کردم در مورد این فن باید بگم هیچ وقت عوضش نکردم یعنیاین فن واسه 4 سال پیشه یه وقتایی صدای عجیب میده ولی االان صداش بعد از چکاب خوب شده. فکر کنم با این وجود بعد از چهار سال خمیر سلیکونی نداشته باشه. الان به نظرتون همون با چند روغن کارش راه میوفته یا...
شما هیت سینک رو باز کن ببین خمیر سیلیکون داره یا نه.اگه نداشت یه مقدار بزن.روغن برای فن هم معمولا روغن چرخ خیاطی پیشنهاد می شه.
majideblis
25-05-2013, 13:03
شما هیت سینک رو باز کن ببین خمیر سیلیکون داره یا نه.اگه نداشت یه مقدار بزن.روغن برای فن هم معمولا روغن چرخ خیاطی پیشنهاد می شه.
دقیقا میشه بگی خمیر کجاست؟
یه چهار تا پیچ هست که به فن وصله منظورت اوناست در کل اگه میشه بیشتر توضیح بده
و اینکه خمیر سلیکون رو از کجا تهیه کنم؟
دقیقا میشه بگی خمیر کجاست؟
یه چهار تا پیچ هست که به فن وصله منظورت اوناست در کل اگه میشه بیشتر توضیح بده
و اینکه خمیر سلیکون رو از کجا تهیه کنم؟
بله دوست من
اون چهارتا پیچی که رو فن هست باز کن فن رو بردار و باید یه کم خمیر رو سی پی یو باشه اگر نبود از فروشگاه کامپیوتری بخر و یه کم که روی سی پی یو بریزی کافیه
majideblis
27-05-2013, 11:41
بله دوست من
اون چهارتا پیچی که رو فن هست باز کن فن رو بردار و باید یه کم خمیر رو سی پی یو باشه اگر نبود از فروشگاه کامپیوتری بخر و یه کم که روی سی پی یو بریزی کافیه
رفیتم ابرو رو درستی کنیم زدیم چشمو کور کردیم
نگاه کردم خمیر داشت واسه جا زددن انگاری زدم یکی از پایه هارو شکستم یکی از پلاستیک ها که ته پیچ هست که شبیه دو شاخه است شکست با سه تا پیچ الان فن بسته شده به نظرتون چیکار کنم پلاستیکشو بیرون دارن و اینکه قابل تعویض هست؟
و اینه با هیمن سه تا پیچ مشکلی اینجاد نمیشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.