مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنمائی کنید در مورد مانیتور LG IPS 226 فوری لطفا
jojonice
15-05-2013, 23:22
سلام
لطفا راهنمائی کنید
در مورد مانیتور میخواستم برای کارهای گرافیکی و گفتن که این مدل LG IPS 226 خوبه چون ips است
حالا سوالی دارم این مدل های lcd و یا led وقتی از اطراف بهش نگاه میکنی تصویر کیفیتش فرق میکنه و رنگش تعغیر میکنه
حالا این مدل این مشکل را داره یا خیر راستی کارت گرافیک هم این مدل sparkel 8400 gs 512 mg است مشکلی نداره
و کسی که مثلا چند ساعت روبروش باشه اذیت کننده نیست
کلا مانیتور های دیگری هم است که خوب باشه برای کارهای گرافیکی در همین قیمت
ممنون
خداحافظ
frozen01
16-05-2013, 08:56
مانیتور خوبی هست از زوایای مختلف تصویر کاملا دیده میشه .
کارت گرافیکت برای بازی با این مانیتور کم میاره چون رزولوشنش 1920.1080 full HD هست.
به نظر من برای کارای گرافیکی بهترین گزینه است.
موفق باشید.
jojonice
16-05-2013, 10:53
ممنون از پاسخ شما فقط یه سوال کسی که مثلا چند ساعت روبروش باشه اذیت کننده نیست چون قبلا مانیتور داشتم بعد از یه مدت زمانی کهخ روبروش بودیم نورش آدم را خسته و اذیت میکرد حالا این چی آیا این مشکل را دارد یا خیر
مرسی
frozen01
16-05-2013, 12:12
ممنون از پاسخ شما فقط یه سوال کسی که مثلا چند ساعت روبروش باشه اذیت کننده نیست چون قبلا مانیتور داشتم بعد از یه مدت زمانی کهخ روبروش بودیم نورش آدم را خسته و اذیت میکرد حالا این چی آیا این مشکل را دارد یا خیر
مرسی
باید روشنایی صفحه رو در وب گردی کم کنی.
من که کلا روی 60 % گذاشتمش.
ashkan419
17-05-2013, 20:10
میشه این دو مدل را با هم مقایسه کنید و بگویید کدام بهتر است
LG IPS 226وE2391VR
persiantoolsbaz
18-05-2013, 13:38
میشه این دو مدل را با هم مقایسه کنید و بگویید کدام بهتر است
LG IPS 226
وE2391VR
jojonice عزیز اول از همه در مورد مانیتور ips226 بگم که این مدل یه مانیتور حرفه ای برای طراحها و گرافیستهاست . رنگ تصاویر واقعی و طبیعی هست و زاویه دید اسن مانیتور خیلی وسیعه و از هر طرف نگاه کنی تصویر کاملا" واضحه.
در مورد سوال اشکان عزیز:
ببین بستگی داره چی برات مهم باشه . اگه از رنگهای فوق العاده طبیعی خوشت میاد و میخوای بودجه کمتری بذاری همین ips بگیر ولی اگه ظاهر لوکس مانتیور برات مهمه خب e2391 بدون قاب هست و ظاهر لوکس و خاصی داره . از نظر ویژگی های فنی هم یه سری آیتمهای خاص و اضافه داره مثلا" میتونی تصاویر رو با کیفیت بیشتری با این مانیتور ببینی و رزولوشن تصویر رو بدون حاشیه دار کردن تصویر بیشتر میکنه . (بدلیل داشتن ویژگی سوپر رزولوش) . یه ویژگی برتر دیگه e2391 نسبت به ips226 زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه اش هست که برای بازیهای اکشن هم مناسبش کرده . ولی خب این دو مدل 150 تومن اختلاف قیمت دارن .
jojonice
21-05-2013, 13:23
سلام
دوستان ممنون هستم از راهنمائی و سوالی دارم
یکی از دوستام تازه همین مانیتور را خریداری کرده اما باز هم مثلا وقتی خیلی از سمت چپ یا راست و یا بالا نگاه میکنی باز هم کیفیت تصویر فرق میکنه و کیفیت میاد پائین
حالا مگر نگفته بودن که این ips ها هر چقدر هم زاویه را تعغیر دهید کیفیت تعغیر نمیکنه پس چرا باز هم تعغیر میکنه
لطفا راهنمائی کنید
jojonice
22-05-2013, 11:51
لطفا پاسخ دهید ؟
ashkan419
24-05-2013, 17:42
با تشکر از persiantoolsbaz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یک مانیتور نیاز دارم برای مطالعه و وبگردی وفیلم دیدن طولانی مدت که گاهی هم گیم بازی می کنم
که ساعتهای زیادی به ان خیره می شوم و شماره چشمهایم در حال بالا رفتن است
دنبال یک مانیتور ال ای دی فول اچ دی حداقل 22 -23 اینچی هستم که ورودی اچ دی ام ای هم داشنه باشد
بودجه هم حدود 750 تومان برای مانیتور دارم بیشتر از زیبای مانیتور کیفیتش برایم اهمیت دارد
با توجه به مانیتورهای موجود در بازار چه گزینه ای بهترین پیشنهاد برای منه
راستی من مانیتور E2391VR را در بازار هر چه گشتم پیدا نکردم میشه بگویید از کجا میشه پیدا کرد
ما تا الان در بازار در بین مانیتورهای به نسبت خوب S22B375H PLUS وSamsung LED S23A560 و LG IPS 226 دیدم که نمی دانم کدام بهتر است باز هم ممنون
persiantoolsbaz
28-05-2013, 15:28
سلام
دوستان ممنون هستم از راهنمائی و سوالی دارم
یکی از دوستام تازه همین مانیتور را خریداری کرده اما باز هم مثلا وقتی خیلی از سمت چپ یا راست و یا بالا نگاه میکنی باز هم کیفیت تصویر فرق میکنه و کیفیت میاد پائین
حالا مگر نگفته بودن که این ips ها هر چقدر هم زاویه را تعغیر دهید کیفیت تعغیر نمیکنه پس چرا باز هم تعغیر میکنه
لطفا راهنمائی کنید
خب بالاخره دیدن تصویر از روبرو یه چیز دیگس ولی باید اینو بگم که دیدن تصویر از زوایای مختلف (بالا- پایین - چپ -راست) توی مانتیور ips226 خیلی خیلی بهتر از بقیه مانیتورهاس چون این مانیتور بیشترین زاویه دید ممکن رو داره .
persiantoolsbaz
28-05-2013, 15:41
با تشکر از persiantoolsbaz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یک مانیتور نیاز دارم برای مطالعه و وبگردی وفیلم دیدن طولانی مدت که گاهی هم گیم بازی می کنم
که ساعتهای زیادی به ان خیره می شوم و شماره چشمهایم در حال بالا رفتن است
دنبال یک مانیتور ال ای دی فول اچ دی حداقل 22 -23 اینچی هستم که ورودی اچ دی ام ای هم داشنه باشد
بودجه هم حدود 750 تومان برای مانیتور دارم بیشتر از زیبای مانیتور کیفیتش برایم اهمیت دارد
با توجه به مانیتورهای موجود در بازار چه گزینه ای بهترین پیشنهاد برای منه
راستی من مانیتور E2391VR را در بازار هر چه گشتم پیدا نکردم میشه بگویید از کجا میشه پیدا کرد
ما تا الان در بازار در بین مانیتورهای به نسبت خوب S22B375H PLUS وSamsung LED S23A560 و LG IPS 226 دیدم که نمی دانم کدام بهتر است
باز هم ممنون
ببین چون خیلی اهل فیلم دیدنی مانیتور e2391 برات عالی بود چون با استفاده از ویژگی سوپر رزولوشنش میتونستی فیلمها و تصاویری که حتی با کیفیت hd هستن رو با کیفیت full hd ببینی و این ویژگی کمک میکرد تا تصاویر رو با رزولوشن بیشتری ببینی . بدون کاهش کیفیتشون و یا ایجاد مشکلاتی مثل دندانه دار شدن تصاویر و ...
یه مدته e2391 کمیاب شده ولی شاید بتونی اگه بگردی پیداش کنی . اگر نبود با توجه به کاربردت من مدل e2281 رو بهت پیشنهاد میکنم چون اینم همین ویژگی سوپر رزولوشن رو داره و ظاهر مانیتور هم مثل e2391 قشنگه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.