ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 تابوق بایوس در لپ تاپ دل 5010

worldm
15-05-2013, 21:05
سلام دیروز یه دفعه ای لپ تاپ 5010 دل که تازه گرفته بودمش اولش توی بازی ها هنگ میکرد و با خارج کردن باطری که در می اوردمش تا بشه ازش استفاده کرد بعدشم که برای بار اخر اینکارو کردم وخواستم که روشنش بکنم فقط 8 بوق بایوس پشت سرهم تحویلم داد ودیگه صفحه نمایشش روشن نیمشه مشکلش چیه؟؟؟؟توروخدا کمکم کنید

mohammadi_4u
15-05-2013, 21:28
سلام
ابتدا باطری رو به مدت چند دقیقه از لبتاب خارج کنید و بعد با شارژر تنها بدون باطری روشنش کنید.اگه جواب نداد. این مشکل به سه دلیل به وجود میاد :نارسایی ولتاژکافی به رم.اخلال پروگرام بایوس و جیپیو گرافیک هست که مشکل خواندن بلوک های حافظه گرافیک باعث الارم ۸ بیپ میشه

اموزش تو یو تیوب هست
8 beep dell 5010. رو سرچ کنید

TapatalK

worldm
15-05-2013, 21:37
روشن شد البته باطری رو دراوردم وجازدم فکرکنم که درست شد ولی بازم بعدچنددقیقه همونطوری شده.اون مشکل گرافیک که گفتین چجوری بوجود میاد؟
ممکنه باطریش خراب شده باشه؟

worldm
15-05-2013, 21:39
باطری رودراوردم وبدون باطری روشنش کردم که چندبار روشن نشد ولی یه بارم روشن شد که موقع بالا اومدن ویندوز صفحه ابی مرگ ویندوز اومد و بوق زدعلتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadi_4u
15-05-2013, 21:46
ازش استفاده نکنید .یه دفعه بایوس رو اپدیت کنید و. با برنامه هایی که در سایت overclock.net. معرفی شده جیپی. گرافیک رو دوباره کافیگ کنید حتی اگه تکراری کانفیگ بشه حل میشه.
دوسال پیش همین مشکلو داشتم.
سعی کنید از حالت پرفورمنس بالا لبتابو خارج کنید.گرما تشدید کننده این ارور هست.

بله ممکنه از باطری هم باشه بدون باطری تست کنید تا روشن شدن
TapatalK

worldm
15-05-2013, 21:48
باشه چک میکنم ببینم چجوری میشه مرسی یعنی مشکل سخت افزاری نیست ونرم افزاری حل میشه؟
ایا نوسان های برق که تو منطقه مون هست علتش میتونه باشه؟

worldm
15-05-2013, 21:49
برای کانفیگ کارت گرافیک اموزشی چیزی نیست ؟؟؟اون سایت کجاشوبگردم میترسم خرابترش بکنم

mohammadi_4u
15-05-2013, 21:50
باشه چک میکنم ببینم چجوری میشه مرسی یعنی مشکل سخت افزاری نیست ونرم افزاری حل میشه؟
ایا نوسان های برق که تو منطقه مون هست علتش میتونه باشه؟

اصلا یکی از موارد نام برده تو سایت ساپورت دل گفته نوسان برق هم مسببه.
جیپیو رو میشه نرم افزاری تا وقتی کلا اوت نشده ریپیر کرد ولی به محض اوت شدن شده سخت افزاری!!

TapatalK

worldm
15-05-2013, 21:52
داداش شرمندتم لپ تاپ مال خودم نیست مال یکی از اشناهاس که تهیه کردم براشون میترسم بدترش کنم اون نرم افزای که گفتی لینکی داری ازش؟
اپدیت بایوس رواز کجا شروع کنم لپ تاپ یه خط درمیون روشن میشه.
شرمندتم نمیخام تعمیرگاه ببرمش

mohammadi_4u
15-05-2013, 22:04
داداش شرمندتم لپ تاپ مال خودم نیست مال یکی از اشناهاس که تهیه کردم براشون میترسم بدترش کنم اون نرم افزای که گفتی لینکی داری ازش؟
اپدیت بایوس رواز کجا شروع کنم لپ تاپ یه خط درمیون روشن میشه.
شرمندتم نمیخام تعمیرگاه ببرمش

دشمنتون شرمنده داداش گلم.
همونطور که از اخرین کلمه پیستام مشخصه دارم با گوشیم پیست میزنم و سیستم باهام نیست. اما:
اون نرم افزار کار باهاش راحت نیست ها! و اشتب کردن :سوختن کلی گرافیک.
شما فقط بایوس رو اپدیت کنید ایشالا حل بشه.
من نوشتاری میتونم راهشو بنویسم با سرچ میتونید به جواب تصویزیش برسید.
به سایت دل مراجعه کنید. سرویس تگ لبتابو وارد کنید و بایوس مربوط به سیستم عامل فعلی ررو دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس فایلو تحت ادمین اجرا کنید. و تو شارژ باشه لبتاب و به هیچی دست نبرید تا خود لبتاب ریست بشه.

داداش حتی اگه یک قسمت کوچک از حرفام متوجه نشدید دست به این کار نزنید چون ممکنه لبتاب بوت نشه. و بدتر از بد بشه.
چند دقیقه صبر کنید دوستان میان تصویری توضیح بدن

از ناظر عزیز extreme. اگه نام کاربریشون درست نوشته باشم کمک بگیر الان انلاینن :thumbup:
TapatalK

worldm
15-05-2013, 22:07
سایت دل که امشب برام اصلا بالا نمیاد!!!!
این لپ تاپا سیستم عامل اصلی همراهشون نیست که گفتین طبق سیستم عامل فایل میده خودم 7 دارم.تازشم اینو از ترکیه گرفتم سرویس تگ گفتین دارن؟؟؟
فایل اپدیت بایوس نسخه های مختلف نداره وباتوجه به کانفیگ لپ تاپ نیست؟؟؟

mohammadi_4u
15-05-2013, 22:15
سایت دل که امشب برام اصلا بالا نمیاد!!!!
این لپ تاپا سیستم عامل اصلی همراهشون نیست که گفتین طبق سیستم عامل فایل میده خودم 7 دارم.تازشم اینو از ترکیه گرفتم سرویس تگ گفتین دارن؟؟؟
فایل اپدیت بایوس نسخه های مختلف نداره وباتوجه به کانفیگ لپ تاپ نیست؟؟؟

منظور همون سیستمه که نصب دارید.
سرویس تگ بدید کافیگ رو میاره بالا و لبتاب شناسایی میشه .سرویس تگ زیر لبتاب نوشته شده.جدیدترین بهترینه همیشه تو بایوس ها

Dns رو تغییر. سایت باز میشه
TapatalK

worldm
15-05-2013, 22:20
ببخشید یه راه موقتی نیست که بشه روشنش کرد تااون فایله رو توش اجرا کنم؟؟؟؟اصلا روشن نمیشه الان.

mohammadi_4u
15-05-2013, 22:22
ببخشید یه راه موقتی نیست که بشه روشنش کرد تااون فایله رو توش اجرا کنم؟؟؟؟اصلا روشن نمیشه الان.
شانس منه سایت دل بالا نمیاد!!!!!!!!!!!!!!

چرا تمام یو اس بی ها و .. رو ازش خارج کنید و باطری رو یه ده دقیقه دربیارید و لبتاب رو از برق هم جدا داشته باشید. ده دقیقه بعد روشن میشه. ضمنا هر دفعه به مرگ نزدیکش میکنید. از راهکار utube استفاده کنیید

TapatalK

worldm
15-05-2013, 22:27
بسیارخوب دارم یه اموزش اپدیت نسخه a15 از اپدیت بایوس رواز یوتیوب میگیرم وباطری رو دراوردم بعد بیست دقیقه دیگه میذارم وتستش میکنم ببینم چی میشه
ازکمکاتونم ممنونم

worldm
15-05-2013, 22:37
هردوتا فایلو گرفتم اون فایل اپدیت احتیاج به اینترنت داره؟یا همینطوری خودش اپدیت میکنه؟چقدرطول میکشه کارش تموم بشه؟
راستی باطریو جاگذاشتم هنوزم روشن نمیشه چیکارکنم.؟؟؟

mohammadi_4u
15-05-2013, 22:46
هردوتا فایلو گرفتم اون فایل اپدیت احتیاج به اینترنت داره؟یا همینطوری خودش اپدیت میکنه؟چقدرطول میکشه کارش تموم بشه؟
راستی باطریو جاگذاشتم هنوزم روشن نمیشه چیکارکنم.؟؟؟

کمتر از دو دقیقه تمام میشه. نه نیاز به نت نداره. فایلو حتما واسه سرویس تگ خودتون بگیرید.مسولیت با خودتون!!
لبتاب رو جای تهویه مناسب بزارید تا روشن بشه.

TapatalK

worldm
15-05-2013, 22:48
سرویس تگ رو زیرش گرفتم دقیقا شناختش باشه خبرتون میکنم بازم مرسی

worldm
15-05-2013, 23:09
داداش روشن نشد فرداصبح تست میزنم ببینم چی میشه ازتمام راهنماییهات ممنون ومرسی
موفق باشی
باز خبرت میکنم

worldm
16-05-2013, 05:52
روشن نشد بردمش بیرون تو حیاط که هوا خنکه ولی هنوزم فقط بوق میزنه چیکارش کنم؟؟؟؟دارم دیونه میشم

worldm
16-05-2013, 06:37
به مانیتور جداهم وصل کردم که فقط لوگوشو نشون داد احتمالا ال سی دی یا کارت گرافیکش سوخته درسته؟

mohammadi_4u
16-05-2013, 07:57
به مانیتور جداهم وصل کردم که فقط لوگوشو نشون داد احتمالا ال سی دی یا کارت گرافیکش سوخته درسته؟

جیپیو گرافیک.

TapatalK

worldm
16-05-2013, 10:52
یعنی کارت گرافیکش سوخته؟؟؟
قابل تعمیر هست؟نمایندگی اصلی تهران کجاس؟
چقدر هزینه حدودی داره؟

mohammadi_4u
16-05-2013, 10:58
یعنی کارت گرافیکش سوخته؟؟؟
قابل تعمیر هست؟نمایندگی اصلی تهران کجاس؟
چقدر هزینه حدودی داره؟

سلام
بله همون فیلم یوتیوب که گفتم اموزشش بود.
من شهرستانم مطلع نیستم.از 70 تا 130 تعمیر .اما نمیشه رو کار تعمیرکار دیگه قیمت گزاشت.بدید نمایندگی بهتره

TapatalK

peggie
30-07-2013, 01:49
سلام.24 تا پست برای ی جواب؟؟؟8 بوق فقط و فقط از گرافیکه(چیپ).و باید ریبال بشه اگه نشد تعویض.8 بوق هم فقط در لپ تاپ های دل هست.

dkargozari
24-06-2014, 11:54
سلام.لب تاپ منم مشکلش همینه .چندتا فیلم تو یوتیوب دیدم مشکلش از gpu هست . باید با سشوار صنعتی gpu رو مجدد گرم کنی تا مشکلش حل بشه

setareh1399
21-11-2020, 10:37
سلام
من از گوگل این بحثو پیدا کردم
لب تاپ من دل 5110 هستش و چند روزه که موقع روشن شدن 8 تا بوق میزنه و این بوق ها همینطور ادامه داره با صدای کم
باتری رو دراوردم و فقط با برق که روشن کردم دیگه بوق نزد
ینی مشکل از باتری هست یا گرافیکو باید چک کنم؟
از کجا بفهمم مشکلش چیه؟
چون وقتی بوق میزنه، هیچ مشکلی ندارم باهاش کار میکنم و برنامه ها رو لود میکنه فقط صدای بوقش اول بلنده بعد کم میشه:rolleye: