ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرایط فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی (روزانه - سالی واحدی)

100%
15-05-2013, 19:00
سلام دوستان چندتا سوال درباره ی شرایط فارغ التحصیلی امسال پیش دانشگاهی (روزانه - سالی واحدی) داشتم
لطفا هرکی اطلاع داره و مطمئن هست جوابم رو بده...
توی دو تا وبلاگ شرایط فارغ التحصیلی پیش داشنگاهی روزانه رو دیدم که نوشته بودن

براساس ماده 57 آیین نامه آموزشی دوره پیش دانشگاهی روزانه(سالی واحدی) نصاب قبولی در هر درس، نمره سالانه 10 می باشد

توضیح1:حتی اگرنمره ورقه زیر 7 هم باشد اگر نمره سالانه 10 باشد در آن درس قبول است.

توضیح2: در دوره پیش دانشگاهی حدنصاب قبولی در هر درس( اعم از داخلی و نهایی)، نمره سالانه 10 می باشد.
آیا این درسته ؟ با این شرایط میتونم فارغ التحصیلی بشم؟
ولی وقتی از مدیر مدرسه سوال کردم ایشون گفتن که نه اینطور نیست حتما باید نمره ورقه 7 باشه و دراینصورت فارغ التحصیلی نمیشن!!!:n29:
با اینکه در بخشنامه ذکر شده : "ماده 57 - نصاب قبولی در هر درس ، نمره سالانه 10 می باشد." ولی صحبتی از نمره ورقه نکرده.
آدرس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدرس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی میدونه چطوریه ؟ :n01:

Alireza SM
15-05-2013, 21:36
پیش دانشگاهی امسال عوض شد و هیچ فرقی با متوسطه نداره
نمره سال با اعمال ضرایب هست شما اگه زیر 7 در ورقه بگیری حتی مستمر رو 20 بدن بازم نمره سالت به 10 نمیرسه
البته برای یه درس تبصره هم داری که نمره سالت 7 به بالا باشه فارغ التحصیل میشی

100%
16-05-2013, 14:59
دوست عزیز نمره پایانی نوبت اول و مستمر نوبت اول و دوم همه بالا هست با نمره زیر 7 هم میتونم قبول شم
فقط میخوام از این موضوع مطمئن بشم...

aryna
18-05-2013, 16:04
فقط این را نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aryna
18-05-2013, 16:08
البته یک چیز دیکه هم است که من در تاپیک ها دیگه هم گفتم

تا قبل از امسال(91-92)هر کسی یکی از دورس پیش یک یا دو را پاس کرده باشه چه نهایی و چه داخلی اون درسها را قبول حساب میشه

مثلا اگر فیزیک 2 را 12 شده باشی یک را هم اتوماتیک قبولی رد میکنن

این بخشنامه اش بصورت تطبیق است اگر سرچ کنی پیدا میکنی

من که پیش را همینجور با تطبیق فارغ شدم

100%
19-05-2013, 23:25
البته یک چیز دیکه هم است که من در تاپیک ها دیگه هم گفتم

تا قبل از امسال(91-92)هر کسی یکی از دورس پیش یک یا دو را پاس کرده باشه
چه نهایی و چه داخلی
اون درسها را قبول حساب میشه

مثلا اگر فیزیک 2 را 12 شده باشی یک را هم اتوماتیک قبولی رد میکنن

این بخشنامه اش بصورت تطبیق است اگر سرچ کنی پیدا میکنی

من که پیش را همینجور با تطبیق فارغ شدم
مرسی :n16:
پس شما مطمئنی که نمره برگه حتما نباید 7 باشه ؟ اگر زیر 7 باشیم و نمره سالانه 10 باشه قبولیم دیگه درسته ؟؟؟

aryna
20-05-2013, 11:01
مرسی :n16:
پس شما مطمئنی که نمره برگه حتما نباید 7 باشه ؟ اگر زیر 7 باشیم و نمره سالانه 10 باشه قبولیم دیگه درسته ؟؟؟

دوست من این عکسی را که گذاشتم بخشنامه است
طبق اون اگر نمره سالانه 10 باشه قبولی (البته طبق اون فرمول بالایی)

ولی این موردی را که شما نقل قول کردی ماجراش کاملا فرق میکنه مربوط میشه به تطبیق