ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار ساخت وبلاگ استاتیک؟(ایده ها و اضافات...)

senaps
15-05-2013, 15:35
سلام...
امروز یه وبلاگ ایستا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم و به نظرم ایده‌ی بسیار خوبی میباشه...
لااقل انتظاراتی که شخصا از یه وبلاگ دارم رو صرفا بلاگر برطرف میکنه که چیلتره!... کلی وقت صرف کردم در طول سال 84 تا امروز و تنها سیستم وبلاگ‌دهیی که نظرم رو جلب کرده، همونه.... فقط پست جدید رو بزن و تموم! کاری به کار هیچ چیز دیگه‌ای نیاز نیست که داشته باشی!...

حالا، با توجه به سیستم های مختلف ساخت وبلاگ، من هم فک کردم که چرا که نه؟ یه نرم‌افزار بنویسم که برام وبلاگ استاتیک(HTML خالص) ام رو جنریت بکنه...:n02:

استراکچر کار کاملا مشخصه:
من یه هاست دارم که FTP داره... من تنظیمات مربوطه رو در نرم افزار ثبت میکنم، وقتی که دگمه‌ی ارسال پست رو میزنم، پست جدید، فایل‌هاش جنریت میشه و فایل‌هایی که ازش درشون اسم برده شده هم ریجنریت میشن و نهایتا کل این فایل های جدید خودکار از FTP اپدیت میشن و میره پی کارش... ساده، تمیز، سریع...

حالا، این هیری ویری، کارم گیر اقای متون و ساختارشون در HTML افتاد!!...
برنامه‌ام این شد که نهایتا من متن مورد نظر رو توی افیس(ورد) بنویسم و بعدش فایل رو به صورت فایل HTML ذخیره بکنم و در برنامه‌ام اینزرت بکنم....

وقتی که در برنامه، دگمه‌ی ارسال رو میزنم، ساختار کلی HTML از توی یه فایلی خونده میشه و اعمال میشه و قسمت‌های مورد نیازش با فیلد های جدید پر میشه...
همه چیز زیبا و تمیز پیش میرن تا اونجایی که به این مشکل میخورم که چطوری یه فایل HTML رو توی یه فایل HTML دیگه بذارم بدون اینکه خراب‌کاری بکنه؟!:n04:
نمی‌خوام فریم بزنم یا یه همچین چیزایی...
هدفم از این کار و اینهمه زحمت دادن به خودم هم اینه که خودم رو از درگیر شدن با تکست های با شیوه‌ی ویکی پدیا درگیر نکنم!...
(هرچند میتونم با برنامه نویسی این مشکل رو حل بکنم، ولی چه کنم که حوصله‌ی کافی برای اینکار رو ندارم! :)...
-------------------------------------------------------

ایده‌ی شما برای این داستان و این مسئله چیه؟!
اینجا همینجوری که حتما متوجه شدین دیگه دیتابیس و اینا هم نداریم و کلا همه چیز استاتیک و ساده برگذار میشه...!! برای سیستم کامنت دهی هم از سیستم های خارجی استفاده میکنم یا اینکه یه سیستم خودم می‌نویسم با PHP اون مشکلی نیست! :)...

فعلا برای شروع، میخوام اینکارو بکنم ببینم تا کجا میره....

Life24
15-05-2013, 16:46
سلام
وبلاگ برای من باز نشد.

senaps
15-05-2013, 19:07
نمی‌دونم مشکلی نداره! :)

szh_1367
15-05-2013, 19:35
من درست متوجه شدم ؟!

شما میخواهید چیزی شبیه به ado دات نت ( البته برای طراحی صفحات وب ) درست کنید

به فرض برای اینکه داده ای رو از sql به روش ado واکشی کنیم کدهای sql رو در سی شارپ یا هر زبان دیگه ای مینوشتیم بعد کدها در sql اجرا و نتیجه به ما برگشت داده میشد

حال شما میخواهید مقادیر و عکس های رو به نرم افزار بدهید سپس نرم افزار برای شما صفحه ای مناسب ایجاد کند ؟

senaps
15-05-2013, 23:28
تقریبا اره!! یعنی میخوام یه مستر پیچ بسازم، یه سری قسمت های بلنک باشه....
بعد، هر بار که یه پست جدید اضافه میکنم، سیستم بیاد مستر پیج رو جنریت بکنه، قسمت های بلنک رو با مطالب و عکس‌هایی که بهش میدم پر بکنه و صفحه‌ی مورد نظر، و صفحاتی که تغییر کردن رو هم ریجنریت بکنه و بهم بده...!!
در ادامه یه قسمت دیگه واسه همین برنامه می‌نویسم که فایل‌های ریجنریت شده رو به سرورم انتقال بده! :)...

در نتیجه، من یه وبلاگ استاتیک خواهم داشت، بدون هیچ دستکاری و درگیر شدنی!!...(امنیت، سرعت و ...!!)....

فقط الان مشکلم اینه که برای قرار دادن اون متن ها در صفحات HTML ، باید تگ بندی بشن!! من تنها چیزی که ازش متنفرم، تگ زدن و ایناست!! میتونم برنامه نویسی بکنم اون مسائل رو و یا یه ادیتور دانلود بکنم واسه سی‌شارپ و ازش استفاده بکنم، ولی میخوام یه کار ساده و سریع و کاردستی خودم باشه....

به نظرم ایده‌ی خوبی هم باشه و مخصوصا تو طراحی سایت خیلی بهم کمک میکنه!!!
چندین هزار بار شده که سایت طراحی بکنم و هیچوقت از امکانات داینامیکی سیستم طراحی شده استفاده نکردم و فقط وقتم رو تلف کردم!! در صورتی که این سیستم، خیلی سریعتر و بهتره و روی هر سروری میتونه اجرا بشه حتی پرشین گیگ! :)

szh_1367
17-05-2013, 15:09
فعلا که ایده خاصی به ذهنم نمیرسه :n13: ( کمک بزرگی کردم نه !!!! :n09: )

مگر اینکه بتونید یکسری خصوصیات نرم افزارهای مخصوص html و php و . . . رو در یک نرم افزار تهیه کنید

این کار هم زیاد جالب به نظر نمیرسد مگر اینکه با دیدن این نرم افزارها یکسری ایده جالب یا خاص رو با قابلیت های قبلی همراه کنید

senaps
17-05-2013, 20:48
اره فعلا هم خودم به دنبال این هستم که چیز جدیدی توی برنامه باشه! وگرنه به قول استادم میشه اختراع مجدد چرخ! :)