ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال

geo2b850350
15-05-2013, 15:25
سلام
من یک هارد 160 گیگابایت SATAI دارم. اولا اگر یک هارد 500 بخرم و بخوام با اون یکی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ دوم اگه نمیاد چجوری باید انجانش بدم؟ سوم اینکه چه هاردی رو شما پیشنهاد می دهید؟
ممنون

ata.royalfalcon
15-05-2013, 18:30
سلام
من یک هارد 160 گیگابایت SATAI دارم. اولا اگر یک هارد 500 بخرم و بخوام با اون یکی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ دوم اگه نمیاد چجوری باید انجانش بدم؟ سوم اینکه چه هاردی رو شما پیشنهاد می دهید؟
ممنون
سلام .

اولا اگر یک هارد 500 بخرم و بخوام با اون یکی کنم مشکلی پیش نمیاد؟

اگر منظور شما از یکی کردن ، امکان نصب هارد دوم روی سیستم هست ، باید گفت که مشکلی نیست و میتونید هارد دیگری بخرید و روی سیستم نصب کنید .

دوم اگه نمیاد چجوری باید انجانش بدم؟

کافیست سیستم را بطور کامل خاموش کنید و از برق بکشید و پس خارج کردن هارد از پلاستیک ، با احتیاط فراوان بدون اینکه PCB هارد به جایی برخورد کنه در محفظه هارد کیس نصب و پیچ کنید . دقت کنید که پیچ ها را زیاد سفت نبندید که ممکنه هرز بشه و همچنین دقت کنید که موقع پیچ کردن ، پیچ گوشتی در نره و به مادربرد یا هارد برخورد نکنه . پس از نصب هر 4 عدد پیچ ، کابل SATA را از یکطرف به مادربرد و از طرف دیگر به هارد متصل کنید و همچنین کانکتور sata پاور را به هارد متصل کنید . پس از روشن کردن سیستم از طریق بایوس مطمئن بشید که اولویت اول بوت روی هارد ویندوزی تنظیم هست (احتمالاً همان هارد 160 گیگ ویندوزی هست) . پس از بالا آمدن ویندوز برای پارتیشن بندی میتونید از طریق disk management ویندوز اقدام کنید .

سوم اینکه چه هاردی رو شما پیشنهاد می دهید؟

پيشنهاد ميشه Seagate barracuda 7200.14 با مدل نامبر ST500DM002 خريداري كنيد . اگر نتونستيد اين مدل رو پيدا كنيد ميتونيد از مدلهاي قديميتر ST3500413AS كه از سري 7200.12 هست انتخاب كنيد .