ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش نشدن چراغ موس بعداز شات دان کردن ویندوز

aryna
15-05-2013, 14:46
سلام من موس ام ps2 است و ویندوز 8 دارم نمدانم چرا بعداز شات دام کردن ویندوز چراغ موس کماکان روشن است

من مجبورم از idm کمک میگیرم بدین صورت که idm را در زمانبدی قرای میدم اما در لیسن دانلود هیچی نمیذارم واین چهار تا گزینه اخر را تیک میزنم واستارت را میزنم که در این صورت موس هم خاموش میشه

راستی مین من ایسوز مدل F1A75V است وبایوس هم ابدیت شده است و اون گزینه موس در ستاپ مین غیرفعال است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
15-05-2013, 20:48
سلام من موس ام ps2 است و ویندوز 8 دارم نمدانم چرا بعداز شات دام کردن ویندوز چراغ موس کماکان روشن است

من مجبورم از idm کمک میگیرم بدین صورت که idm را در زمانبدی قرای میدم اما در لیسن دانلود هیچی نمیذارم واین چهار تا گزینه اخر را تیک میزنم واستارت را میزنم که در این صورت موس هم خاموش میشه

راستی مین من ایسوز مدل F1A75V است وبایوس هم ابدیت شده است و اون گزینه موس در ستاپ مین غیرفعال است

با ویندوز سون هم مشکل روشن ماندن موس رو داشتین ؟

aryna
15-05-2013, 22:13
با ویندوز سون هم مشکل روشن ماندن موس رو داشتین ؟

در سون بگیر ونگیر داشت(گاهی وقتها خاموش میشد گاهی اوقات خاموش نمیشد)

EXTREME
16-05-2013, 09:49
در سون بگیر ونگیر داشت(گاهی وقتها خاموش میشد گاهی اوقات خاموش نمیشد)

روشن ماندن موس مربوط به ولتاژی است که داره استفاده میکنه اگه ولتاژ از سیم 5 ولت قرمز استفاده بشه بعد از خاموش شدن سیستم موس هم خاموش میشه ولی اگه از 5 ولت بنفش استند بای استفاده کنه بعد از خاموش شدن سیستم موس روشن میمونه در مین ها ی قدیمی جامپر بود که بین این دو حالت میشد سوئیچ کرد در سیستم های جدید باید از تنظیمات بایوس اینکارو بکنید بهتره بایوس مین آپدیت بشه

aryna
16-05-2013, 17:08
روشن ماندن موس مربوط به ولتاژی است که داره استفاده میکنه اگه ولتاژ از سیم 5 ولت قرمز استفاده بشه بعد از خاموش شدن سیستم موس هم خاموش میشه ولی اگه از 5 ولت بنفش استند بای استفاده کنه بعد از خاموش شدن سیستم موس روشن میمونه در مین ها ی قدیمی جامپر بود که بین این دو حالت میشد سوئیچ کرد در سیستم های جدید باید از تنظیمات بایوس اینکارو بکنید بهتره بایوس مین آپدیت بشه

خوب شما دوتا چیز گفتید
اما بایوس من اخرین ابدیت موجود در سایت مین است

دوم مین من فقط یک پورت ps2 داره که اونم برای هردم تعبیه شدن هم موس هم کیبرد

گذشته از اینها چرا با idm براحتی موس خاموش میشه؟

EXTREME
16-05-2013, 22:53
خوب شما دوتا چیز گفتید
اما بایوس من اخرین ابدیت موجود در سایت مین است

دوم مین من فقط یک پورت ps2 داره که اونم برای هردم تعبیه شدن هم موس هم کیبرد

شما موستون ps2 است ؟ با موس یو اس بی این مشکل رو دارین ؟ اون چیزی که در بایوس غیر فعال کردین مربوط به usb است

aryna
17-05-2013, 10:54
شما موستون ps2 است ؟ با موس یو اس بی این مشکل رو دارین ؟ اون چیزی که در بایوس غیر فعال کردین مربوط به usb است

اره موس من ps2 است

خوب شما اصلا بگین من کجای بایوس برم و چیکار کنم برای این مشکل؟

مین من ایسوز مدل F1A75V

EXTREME
17-05-2013, 14:57
اره موس من ps2 است

خوب شما اصلا بگین من کجای بایوس برم و چیکار کنم برای این مشکل؟

مین من ایسوز مدل F1A75V

اون چیزی که من برای بایوس گفتم برای موس یو اس بی است با یک موس یو اس بی تست کنید ببینید همینطور ی است ؟
باید یک گزینه مربوط به موس است تو بایوس معلومه اون رو غیرفعال کنید درست بشه

aryna
17-05-2013, 15:12
اون چیزی که من برای بایوس گفتم برای موس یو اس بی است با یک موس یو اس بی تست کنید ببینید همینطور ی است ؟

من موس یو اس بی ندارم مگر مبدل بگیرم
ولی کیبرد من یو اس بی است و هنگام خاموش بودن کیس چراغهای num lock -scroll lock- ,capa lock خاموشه و روشن هم نمیشه با فشردن این کلیدها

ولی یک چیز دیگه من یک رم ریدر اینترنال دارم اونم موقع خاموش بودن سیستم چراغ پاورش روشن است؟مثل موس

aryna
17-05-2013, 15:30
اینم عکسش در بایوس

aryna
20-05-2013, 11:02
کسی نبود جواب مارو بده:دی