مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار های لازم برای ساخت بازی
roohi_iq
15-05-2013, 12:25
سلام من می خواستم بازی سازیو شروع کنم آموزش c++ رو شروع کردم و به زودی تمومش می کنم می خوام بدونم بعدش برم سراغ چی ؟
حرفه ای ترین نرم افزار لازم برای ساخت بازی چیه ؟ من با سخت بودنش مشکلی ندارم در صورتی که آموزش از پایه براش وجود داشته باشه می تونم یادش بگیرم
درباره ی direct x یکمی تحقیق کردم دیدم که در نسخه های جدیدش صدا گذاری حذف شده مثل اینکه بعضی چیز های دیگش هم حذف شده تغییرات رو کاری ندارم مثلا اینکه کار کردن باهاش سخت تر شده
می خوام بدونم که اگه direct x رو یاد گرفتم برام مشکلی پیش نیاد بعد از یاد گرفتن direct x برای صدا گذاری روی بازی باید چیکار کنم؟باید چه چیزی رو بعد از direct x یاد بگیرم ؟
من قصد دارم تمام فراید های ساخت بازی و برنامه های سه بعدی رو یاد بگیرم پس لطفا هرچی در این باره می دونین بگین
ehsan_wwe
15-05-2013, 13:05
آموزش c++ رو شروع کردم و به زودی تمومش می کنم
کار خوبی کردی خیلی آینده داره ولی فک نکنم تمومش کنیا تازه وقتی تموم کردی یه مبتدی شدی تو این زبون
اگه بعدش بری سراغ openGL و فیزیک تو خارج کار خیلی برات هست همینطور php رو هم قوی کنی
کمی تحقیق کردم دیدم که در نسخه های جدیدش صدا گذاری حذف شده
حذف نشده
فقط دلیلی وجود نداره که چیزایی رو که تو ورژن های قبلیش داده تو ورژن جدیدش دباره تکرار کنه ( تو اگه sdk جدید رو بگیری تو directx2011 آخرین header مربوط به صدا رو میبینی
تو sdk های جدید که میاد فقط آپدیت های ورژن قبلی اضافه میشه به علاوه چیزایی که جدید ساخته میشه
در کل دعا میکنم موفق باشی
اگه میخای همه چی رو یاد بگیری سعی کن دیگه تو سایت های فارسی نیای
بری تو gamedev و با اونا سرو کله بزنی تا یه آدم حرفه ای بشی :دی
اگه نرم افزار میخای یاد بگیری
فتو شاپ
فلش
3dmax و maya و xsi و autocad و .... هرچی بیشتر باهاشون کار کرده باشی کارت تو گیم راحت تره ( یه دونشون همیشه لنگت میزاره باید باهمشون راحت باشی )
نرم افزار های آهنگ سازی و ادیت صدا
علوم مربوط یه سینما
علوم مبروط به زیبایی شناسی و.....
کلا یه 10 سالی کار داری اگه باهوش باشی
lord arthas
15-05-2013, 14:11
"
اگه میخای همه چی رو یاد بگیری سعی کن دیگه تو سایت های فارسی نیای " با این حرف احسان فوقالعاده موافقم :31: مخصئصا gamedev که یک سایت و فروم عالی ای داره ! اینکار باعث تقویت زبانت هم میشه :n06: همینطور اینکه 4تا دوست خارجی ! پیدا میکنی و کلی مزیت دیگه :31:
amir3640
27-05-2013, 19:45
سلام دوستان من یه بازی ساختم هر کی خواستش بهم پیام خصوصی بده اسمش رو میگم لینک دانلود هم میدم. :n01::n05:
ehsan_wwe
29-05-2013, 21:10
خو مگه چی ساختی که شرایطش اینطوریه ؟
نکنه شیطول گولت زده :n09:
در کل اگه بزاری اینجا بچه ها دانلود کنن کیفیت کارات بالاتر میره
موفق باشی
parvizamd
29-05-2013, 21:51
سلام دوستان من یه بازی ساختم هر کی خواستش بهم پیام خصوصی بده اسمش رو میگم لینک دانلود هم میدم.
:n01::n05:
عزیز ما هم ساختم نیازی به پیام خصوصی هم نداره در کل بزارید بیشتر به نفع خودتون هستند تا بقیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.