ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید سونی 46hx925 یا ال جی 55lm76100

moh3333n
14-05-2013, 18:22
سلام:n18:
شاید اسم تایپیک واسه همه عجیب باشه , ولی الان دلیل این تصمیمم رو میگم , و خواهش میکنم بدون داشتن تعصب به برندخاصی,به من کمک کنید بهترین تصمیم رو بگیرم و بعضی از ابهام هایی که دارم رو واسم رفع کنید:n16:
دوستان بودجه من 6 میلون هست و بعد از حدودا 4 هفته تحقیق و خوندن تایپیک های برندهای مختلف و نظرات دوستان و صحبت با فروشندگان به این نتیجه رسیدم که با توجه به چیزی که از تی وی میخام این 2 گزینه واسه من بهترین هستند و اگه سامسونگ جزء انتخاب هام نیست فقط فقط بخاطر اینه که کیفیت پنلش مثل گذشته نیست (البته سامسونگی که تو ایران هست و به دست ما میرسه و نه اون سفارش اروپایی ها) و گرنه قلبا دلم میخواست سامسونگ بگیرم .
دوستان , اولین چیزی که از تلویزیون میخام کیفیت تصویره.من زیاد فیلم و سریال و فوتبال (هم میبینم و هم بازی میکنم ) میبینم و اینکه تصویر برش یا پرش نداشته باشه و بتونه فایل های تصویری با حجم و کیفیت بالا رو بدون مشکل پخش کنه در درجه اول اهمیت قرار داره و 3D بودنش و اسمارت بونش زیاد واسم مطرح نیست , چون فیلم های 3D که در سال میاد نهایتا بشن اندازه انگشت های دست.

با توجه به بودجه ای که دارم نظر خودم HX925 (بدون گارانتی5300000) بود ولی از اونجایی که سونی MKV پخش نمیکنه و تمام فیلم ها و سریال های جدید با این فرمت ریلیز میشن یه گشتی تو مدل های ال جی زدم و دیدم اگه خودم رو جمع و جور کنم و با توجه یه تخفیف 20درصدی ال جی شاید بتونم سایز 55 اینچ 76100 رو بگیرم(6400000) که دیگه واسه زیرنویس و MKV هم دیگه مشکل نداشته باشم ولی تو بعضی از تایپیک های ال جی همه میگفتن که کیفیت پخش تصاویر اس دی با ال جی خیلی بد هست و سونی تو اس دی کیفیت بهتری داره
سوال اولم اینه که این تصاویر اس دی که دوستان میگن از چجور گیرنده ای منظورشون هست ؟یعنی اگه با گیرنده دیجیتال یا ر-س,یور فول اچ دی شبکه های صدا و سیما رو بگیریم باز بی کیفیت نشون میدن رو 76100 ؟
سوال دوم: کلا تی وی های ال جی خروجی هدفون ندارند ؟:n13:
سوم :اگه سونی بگیرم باید واسه پخش MKV و زیرنویس HD PLAYER بخرم ؟ تو چه حدود قیمتی هستن ؟

من واقعا دلم میخاد که سایز تی وی بزرگ باشه(بخاطر فیلم و فوتبال) ولی بودجم اجازه نمیده 55 اینچ HX750&925 یا 86000 و 96000 بگیرم.

منتظر جواب ها و پیشنهادهای شما دوستان عزیز هستم:n16:

hapalii
15-05-2013, 00:23
خوب HX 925 که تکلیفش معلومه تقریبا بهترینه من همین چند روز پیش برای یکی تهیه کردم با استند پایه زیرش که تمام خوشکلیش به اونه 6.300.000 ( بدونه گارانتی ) اما اگر سایز بزرگ می خواهید الان می تونید 55 اینچ 7770 رو هم بگیری با گارانتی به قیمت 6.600.000 از نظر من که از نظر تصویری از 76100 سر تره می مونه بحث کیفیت ساخت که باز هم فکر می کنم تفاوت خاصی بین این دو برند ال جی و سامسونگ نباشه هر دو مونتاژ ایران هستند اتفاقا همین 2 روز پیش یه مدل 55 اینچ 76100 دیدم که پنلش قاطی کرده بود و هنوز هم تو فروشگاه هست ولی خاموشه البته اینو نمی گم که یعنی سامسونگ بهتره چون خراب اون رو هم دیدم اما فکر نمی کنم از نظر کیفیت ساخت تفاوت قابل اثباتی داشته باشند . ولی در باره کیفیت تصویر میشه راحت مقایسه کرد خودم این کار کردم به راحتی میشه ثابت کرد سام سونگ کیفیت بهتری داره با این بوجه به نظرم رو 50 VT30 هم می تونی مانور بدی اگر بگردی مخصوصا بدونه گارانتی از شهرهای جنوبی .

moh3333n
15-05-2013, 01:04
ممنون hapalii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
گفتی 925 چقدر ؟ 6300000 ؟ 46 اینچ دیگه ؟ من 5300000 قیمت دارم و 2 تا نمایندگی سونی که رفتم میگفتن پایه همراهش نیست . یعنی 1 میلیون فقط واسه پایه ؟خیلی خوشکلش میکنه ولی 1میلیون ؟:n04:

در مورد 7770 که گفتی : راستش سامسونگ همه نظر عالیه , مخصوصا زیبایی ولی پیش 1 فروشنده رفتم که هم نمایندگی سام داشت هم ال جی , خودش گفت من با اینکه من 2 برند رو دارم و هر کدوم رو خواستی بهت میدم ولی به نظر من ال جی ببر , سامسونگ مثل سابق نیست و تو ماه گذشته 3 تا مشتری از پنل ها شاکی بودن. گفت : به نظر من اگه سام بخری رو پولت دوئل کردی :n03:(چقدر بد بختیم تو ایرانیم)
و در مورد پاناسونیک اینکه پلاسما نمیخوام وگرنه بدون شک همین VT30 انتخابم بود
من دارم تمام سعی ام رو میکنم که سایز رو افزایش بدم واسه همین گفتم 76100

amir189
15-05-2013, 08:33
دوست عزیز شما می تونید یه انتخاب سوم هم داشته باشید اونهم فیلیپس مدل 8007 هستش که سایز 46 حدود 6 میلیون هستش که فکر کنم یکی از بی نظیر ترین تلوزیونهاست . من خودم یه 55 7610 دارم ولی دارم حسرت می خورم چرا فیلیپس رو به خاطر 500 هزار تومان انتخاب نکردم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faraso0
15-05-2013, 08:46
با عرض سلام.
شما بودجه مناسبی دارین، به نظر من اگه مشکل زمانی ندارین تا دو سه ماه دیگه صبر کنین چون سری 2013 تلویزیون ها وارد بازار میشن که از نظر کیفیت تصویر خیلی بهتر از مدل های 2012 هستند و اون موقع هستش که شما حسرت پول از دست رفته و کیفیت بهتر مدل های جدید رو میخورین(که انشالله این طوری نمیشه).
:n05:

Khan gholi
15-05-2013, 09:03
با عرض سلام.
شما بودجه مناسبی دارین، به نظر من اگه مشکل زمانی ندارین تا دو سه ماه دیگه صبر کنین چون سری 2013 تلویزیون ها وارد بازار میشن که از نظر کیفیت تصویر خیلی بهتر از مدل های 2012 هستند و اون موقع هستش که شما حسرت پول از دست رفته و کیفیت بهتر مدل های جدید رو میخورین(که انشالله این طوری نمیشه).

یک چیزی علاوه بر حرف دوستمون در نظر بگیرید که اینجا نرخ دلار اصلا معلوم نیست.اومدید وایستادید و نرخ دلار بعد ریاست جمهوری رفت بالا,.شایدم هم مدل های 2013 خیلی زدند تو سر قیمت ها
ولی از یک سال اخیر به این نتیجه رسیدم که هر چی میخوام صبر نکنم.

Khan gholi
15-05-2013, 09:11
ممنون hapalii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
گفتی 925 چقدر ؟ 6300000 ؟ 46 اینچ دیگه ؟ من 5300000 قیمت دارم و 2 تا نمایندگی سونی که رفتم میگفتن پایه همراهش نیست . یعنی 1 میلیون فقط واسه پایه ؟خیلی خوشکلش میکنه ولی 1میلیون ؟:n04:

در مورد 7770 که گفتی : راستش سامسونگ همه نظر عالیه , مخصوصا زیبایی ولی پیش 1 فروشنده رفتم که هم نمایندگی سام داشت هم ال جی , خودش گفت من با اینکه من 2 برند رو دارم و هر کدوم رو خواستی بهت میدم ولی به نظر من ال جی ببر , سامسونگ مثل سابق نیست و تو ماه گذشته 3 تا مشتری از پنل ها شاکی بودن. گفت : به نظر من اگه سام بخری رو پولت دوئل کردی :n03:(چقدر بد بختیم تو ایرانیم)
و در مورد پاناسونیک اینکه پلاسما نمیخوام وگرنه بدون شک همین VT30 انتخابم بود
من دارم تمام سعی ام رو میکنم که سایز رو افزایش بدم واسه همین گفتم 76100

هیچوقت از یک فروشنده نظر خواهی نکنید چون اون اخرین چیزی که مد نظرش هست صلاح و نفع شماست.طبق گفته ها دوستان تو همین فروم ال جی هم منتاژ کرمان هست.بعد از همین فروشنده می پرسیدین مگه سامسونگ گارانتی تعویض نداره؟

moh3333n
15-05-2013, 11:39
دوست عزیز شما می تونید یه انتخاب سوم هم داشته باشید اونهم فیلیپس مدل 8007 هستش که سایز 46 حدود 6 میلیون هستش که فکر کنم یکی از بی نظیر ترین تلوزیونهاست . من خودم یه 55 7610 دارم ولی دارم حسرت می خورم چرا فیلیپس رو به خاطر 500 هزار تومان انتخاب نکردم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش دوست عزیز با توجه به اینکه من اهواز زندگی میکنم و تهران نیستم بیشتر این 3 برند موجوده تو اهواز واسه همین فیلیپس رو ندیدم از نزدیک ولی واقعا Specifications ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-drp2?t=specifications)خوبی داشت به نظرم باید با 925 مقایسه بشه.فیلیپس کار کدوم کشوره ؟

با عرض سلام.
ممنون دوست عزیز ولی باور کن تو این مملکت هیچ چیز حساب کتاب نداره و اگه 6 ماه پیش میخاستم تی وی بخرم با همین 6 تومن هم سایز بالاتر و هم مدل های بیشتر واسه انتخاب داشتم تازه اگه سریعا واسه خرید اقدام نکنم این پول صرف خرید وسایل دیگه میشه:n15:

moh3333n
15-05-2013, 12:04
هیچوقت از یک فروشنده نظر خواهی نکنید چون اون اخرین چیزی که مد نظرش هست صلاح و نفع شماست.طبق گفته ها دوستان تو همین فروم ال جی هم منتاژ کرمان هست.بعد از همین فروشنده می پرسیدین مگه سامسونگ گارانتی تعویض نداره؟

حرفتون کاملا تایید میشه. من خودم تو فروشگاه دایی ام کار میکنم و نمایندگی لوازم خانگی محصولات پاناسونیک رو داریم و طبیعتا با تمامیه فروشندگان و نمایندگی های محصولات دیگر در ارتباط هستیم و بعضا هم به واسطه تشویقی های شرکت ها و سفرهای مشترک دوست و آشنا شدیم. یکی از همین دوستان که 2 نمایندگی بزرگ سونی و سامسونگ رو در اهواز داره هم از بین این 2 برند سونی رو پیشنهاد داد , صرفا بخاطر قضیه پنل و اینکه شرکت راحت زیر بار تعویض پنل نمیره
البته این رو هم بگم که فروشندگان معمولا فروشنده محض هستند و اطلاعات مختصری از محصولاتشون دارن
به نظر من هم از نظر ساخت و مونتاژ بین ال جی و سامسونگ تفاوت زیادی نیست ولی تو اکثر نظرات دوستان که مشکلی واسه تی وی شون اتفاق افتاده بود , ظاهرا گلدیران احساس مسئولیت بیشتری نسبت به سام سرویس داشته و بیشتر رسیدگی شده.
باور کنید من زمانی که تصمیم به خرید تی وی گرفتم فقط فقط به خرید سری 7 یا 8 فکر میکردم ولی واقعا میترسم روزه شک دار بگیرم

moh3333n
15-05-2013, 16:55
دوستان ممنون میشم سوال های پست اولم رو جواب بدین.من هرچه زودتر باید برای خرید اقدام کنم

amir189
16-05-2013, 10:50
دوست عزیز فیلیپس برند کشور هلند هستش و این مدلی که من براتون معرفی کردم منتاژ مجارستان هستش . شما می تونید از بانه خرید کنید . همین تلویزیون رو تا تهران یا کرج 120 هزار تومان کرایه حمل می گیرند . من تا حالا خرید های زیادی داشتم و می تونم یه چند نفر مطمئن هم بهتون معرفی کنم . ولی اگه بازم فیلیپس رو نپسندیدی روی سونی hx925 شک نکن چون هیچ کدوم از این تی وی های کره ای حتی خدا هم باشند به گرد پاش نمی رسند . این رو از روی تجربه بهتون می گم چون خودم قبلا هم سونی مدل 40w400 و 40hx800 و پاناسونیک 42vt30 و توشیبا 46tl20 و سونی 46hx750 و الان هم الجی 55lm7610 دارم و در اولین فرصت می رم سراغ فیلیپس 8007 .

moh3333n
16-05-2013, 12:55
دوست عزیز فیلیپس برند کشور هلند هستش و این مدلی که من براتون معرفی کردم منتاژ مجارستان هستش . شما می تونید از بانه خرید کنید . همین تلویزیون رو تا تهران یا کرج 120 هزار تومان کرایه حمل می گیرند . من تا حالا خرید های زیادی داشتم و می تونم یه چند نفر مطمئن هم بهتون معرفی کنم . ولی اگه بازم فیلیپس رو نپسندیدی روی سونی hx925 شک نکن چون هیچ کدوم از این تی وی های کره ای حتی خدا هم باشند به گرد پاش نمی رسند . این رو از روی تجربه بهتون می گم چون خودم قبلا هم سونی مدل 40w400 و 40hx800 و پاناسونیک 42vt30 و توشیبا 46tl20 و سونی 46hx750 و الان هم الجی 55lm7610 دارم و در اولین فرصت می رم سراغ فیلیپس 8007 .

راستش دوست عزیز از مدلش واقعا خوشم اومده.فقط چون نمیبینم کسی تو تایپیک ها از برند فیلیپس حرفی بزنه :n27: شدم.
تعداد کسایی که این برند رو میخرن کم هستند ,مثلا واسه آپدیت فریم ور کسی نیست که راهنمایی کنه
فرمودی 46 اینچ 6 میلیون از بانه ؟بعد اینکه مطمئنا زیرنویس فارسی رو مشکل داره, با توجه به این قضیه با مدیا پلیر این مشکل برطرف میشه ؟

rznrz06
17-05-2013, 01:01
جناب اگه ميخواهى حالشو ببرى فقط SONY hx925

moh3333n
17-05-2013, 01:05

خودمم سونی دلم میخاد ولی واسه پخش mkv با زیرنویس فارسی چیکار کنم ؟:n03:
ولی کسی نمیگه اچ دی پلیری که mkv با زیرنویس فارسی مشکل نداشته باشه چقدر پام درمیاد ؟
اصلا هست ؟

hapalii
18-05-2013, 01:01
خودمم سونی دلم میخاد ولی واسه پخش mkv با زیرنویس فارسی چیکار کنم ؟:n03:
ولی کسی نمیگه اچ دی پلیری که mkv با زیرنویس فارسی مشکل نداشته باشه چقدر پام درمیاد ؟
اصلا هست ؟

سلام
خوب پلیر که انواع و اقسامش هست بسته به امکاناتی که داره مثلا یه مدل از وسترن با هارد یک ترا بایت قابلیت وصل شدن به اینترنت وب گردی خیلی موارد دیگه نزدیک 700 هزار تومان در میاد بعدم شما مگه ----- ندارید تو خونه فقط تلوزیون ایران نگاه می کنید؟ وقتی همچین تی وی دارید باید حتما یه ----- درست حسابی فول اچ دی هم داشته باشید که خوب علاوه بر داشتن کیفیت خوب کانال های اچ دی می تونید از طریق پورت یو اس بی اون فیلم هم ببینید و قطعا هم MKV با زیر نویس رو ساپورت می کنه.

moh3333n
18-05-2013, 12:14
سلام
خوب پلیر که انواع و اقسامش هست بسته به امکاناتی که داره مثلا یه مدل از وسترن با هارد یک ترا بایت قابلیت وصل شدن به اینترنت وب گردی خیلی موارد دیگه نزدیک 700 هزار تومان در میاد بعدم شما مگه ----- ندارید تو خونه فقط تلوزیون ایران نگاه می کنید؟ وقتی همچین تی وی دارید باید حتما یه ----- درست حسابی فول اچ دی هم داشته باشید که خوب علاوه بر داشتن کیفیت خوب کانال های اچ دی می تونید از طریق پورت یو اس بی اون فیلم هم ببینید و قطعا هم MKV با زیر نویس رو ساپورت می کنه.

دوست عزیز ----- دارم ولی اچ دی نیست , و خواستم که بعد از خرید تی وی یه ----- اچ دی خوب بخرم .
700 هزار تومان واقعا زیاده.دیگه سرم رو میزنن .فقط یه دستگاه کم هزینه میخام که واسم این کار انجام بده.(بخاطر اینکه زیاد سریال و فیلم میبینم )
یعنی رسیوری هست که mkv رو با زیرنویس فارسی پخش کنه ؟
اگه اچ دی پلیر هم در 300-400 باشه هم باز راضی ام ولی هیچ اطلاعی از اچ دی پلیر و قیمت هاش ندارم و کسی هم در این مورد جواب نمیده:n03:

mafiasos
18-05-2013, 23:53
فکر نمیکنم باشه

amir189
19-05-2013, 11:28
بله ----- اکثر رسیورهای اچ دی جدید مولتی مدیای قوی دارند و اکثرا هم می تونند زیر نویس فارسی srt رو پخش کنند مثل استارست 2000 اچ دی آیس و .....

hobor971
19-05-2013, 13:39
ببین برادر جان این چیزایی که می خوای هرگز تو یه دستگاه جمع نمی شه :
اگه برند و کیفیت سونی HX925 رو می خوای باید روی امکانات جانبی رو خط بکشی.
و اگر امکانات جانبی رو می خوای باید روی برند سونی رو خط بکشی.
من تعریف HX925 رو خیلی شنیدم . از لحاظ تصویر و کیفیت ساخت . ولی خب برند سونی همیشه قیمت بالایی داشته .
خودم سامسونگ 46ES7770 خریدم یه 6 ماهییه . خوب بوده راضیم . امکاناتش عالیه . هر چی با فلش بزنی به یو س بی راحت می خونه . زیرنویس و اینها هم که خوراکشه . راحت می خونه . ولی تو تصاویر مشکی نشت نور داره ( یعنی بعضی جاهای تصویر هاله های ابری تشکیل می شن) که پرسیدم می گن مشکل همه ال ای دی ها است .
من شنیدم سونی هم تو ایران مونتاژ می شه. حالا مدل HX925 رو نمی دونم .
پنل 7770 و 8880 رو هم اونروزی که من می خواستم بخرم می گفتند کره ایه .
باز من جای شما بودم یه HX925LD OVDNL و بعدش یه HD PLAYER

moh3333n
19-05-2013, 16:19
مرسی دوست عزیز
واقعیت امر اینه فقط از این میترسم که سامسونگ بگیرم و اینکه خدای نکنه پنلش مشکل پیدا کنه و گرفتار تعمیر و ....
درسته پول بی ارزش شده ولی واقعا سخت بدست میاد
2 تا سوال ازتون دارم :

1.این اچ دی پلیر که گفتی اصلا موجود هست در بازار ؟و اگه هست چه قیمتی داره یه مدل معمولیش؟ (فقط خروجی اچ دی ام آی و زیرنویس فارسیش مهمه ) هیچ کس این سوال رو جواب نمیده.نه اینکه من سونی بگیرم و اچ دی پلیرگیرم نیاد یا قیمتش خیلی بالا باشه
2 . این OVDNL که گفتین چیه ؟

hobor971
20-05-2013, 10:03
ببخشید . اون OVDNL همون " می خریدم" هست ولی صفحه کلیدم انگلیسی بوده . شرمنده :n15:
HD PLAYER هم سی گیت هست و هم وسترن دیجیتال . اما اینکه در بازار موجود باشه رو نمی دونم . قبل حدود 150 تومن بود که برحسب بقیه کالا ها الان باید حدود 3 برابر شده باشه . همه اشون خروجی Hdmi دارند . زیرنویس فارسی SRT رو هم غالبا ساپورت می کنند . فکر کنم الان خیلی تو بازار کم شده باشه . اگه نظرت رو سونی هست قبلش یه تحقیقی در این خصوص تو بازار بکن .

moh3333n
20-05-2013, 12:52
ببخشید . اون OVDNL همون " می خریدم" هست ولی صفحه کلیدم انگلیسی بوده . شرمنده :n15:
HD PLAYER هم سی گیت هست و هم وسترن دیجیتال . اما اینکه در بازار موجود باشه رو نمی دونم . قبل حدود 150 تومن بود که برحسب بقیه کالا ها الان باید حدود 3 برابر شده باشه . همه اشون خروجی Hdmi دارند . زیرنویس فارسی SRT رو هم غالبا ساپورت می کنند . فکر کنم الان خیلی تو بازار کم شده باشه . اگه نظرت رو سونی هست قبلش یه تحقیقی در این خصوص تو بازار بکن .

خب الان کل مشکل من همینه.اطلاعی ندارم که اچ دی پلیر با چنین امکاناتی در بازار موجود هست یا نه و اگه هست چه قیمتی داره , داخل تایپیک خودش هم سوال کردم ولی جوابی به آدم نمیدن
میترسم سونی بخرم ولی بعدش اچ دی پلیر نباشه و کلی افسوس بخورم که چرا برند دیگه ای انتخاب نکردم
واقعا تو انتخابم گیر کردم

hobor971
22-05-2013, 08:31
خب الان کل مشکل من همینه.اطلاعی ندارم که اچ دی پلیر با چنین امکاناتی در بازار موجود هست یا نه و اگه هست چه قیمتی داره , داخل تایپیک خودش هم سوال کردم ولی جوابی به آدم نمیدن
میترسم سونی بخرم ولی بعدش اچ دی پلیر نباشه و کلی افسوس بخورم که چرا برند دیگه ای انتخاب نکردم
واقعا تو انتخابم گیر کردم

خب فعلا فرض کن سونی خریدی و برو ببین اچ دی پلیر گیرت میاد یا نه؟

یزدان8
29-05-2013, 01:13
داداش به نظره من یه ----- فول لینوکسی بخر حدود 450 که زیرنویسو عقبو جلو هم میکنه...رسیورهای اچ دی زیره 400 تومن نمیتونن زیرنوسو عقبو جلو کنن ....چون امکان داره خودت یه فیلمیرو ضبط کنی و مجبور بشی زیرنویسشو عقبو جلو ببری...

W9
29-05-2013, 18:45
داداش اون فیلیپس چطوره؟؟؟ نسبت به HX925 ؟ قیمتش چنده؟
مرسی

moh3333n
30-05-2013, 13:30
آقا من 925 خریدم و واقعا راضی ام.به نظرم مقایسه اون با سری 8 سام و ال جی کاملا اشتباست
سونی رو باید با فیلیپس مقایسه کرد و ال جی و سامسونگ رو هم با هم
واقعا ارزش داره که این تی وی رو خرید و یک اچ دی پلیر یا حتی ----- در کنارش جداگونه خرید هم یرای استفاده از شبکه ها هم mkv
کیفیت مونتاژ بسیار بالایی داره

hobor971
01-06-2013, 09:36
آقا من 925 خریدم و واقعا راضی ام.به نظرم مقایسه اون با سری 8 سام و ال جی کاملا اشتباست
واقعا ارزش داره که این تی وی رو خرید و یک اچ دی پلیر یا حتی ----- در کنارش جداگونه خرید هم یرای استفاده از شبکه ها هم mkv

مبارکه . چند اینچ ؟ چند خریدی؟
رو شبکه های sd مثل استانی کیفیتش چطوره ؟

moh3333n
01-06-2013, 14:15
مبارکه . چند اینچ ؟ چند خریدی؟
رو شبکه های sd مثل استانی کیفیتش چطوره ؟

ممنون:n01:
46 اینچ دیگه 5200000ت , 55 اینچش که خداتومن پولشه(12000000).
از لحاظ کیفیت تصویر که فوق العادست.کیفیت واقعا عالی داره رو شبکه های استانی نسبت به سایر ال ای دی ها, رنگ ها رو واقعا واقعی نشون میده و واز اغراق خبری نیست.رو شبکه های اچ دی که اصلا نگوووو(تمامی فامیل و دوستان هم اتفاق نظر داشتن رو این قضیه)
به نظرم کسایی که میگن سونی پول اسمش رو میخوره تا حالا سونی رو از نزدیک ندیدن و فقط نقل قول از دیگران میکنن
خداییش باید اول رفت کیفیت مونتاژ برند های دیگه رو دید و به عنوان آخرین برند بیان سونی رو هم نگاه کنن.:n16:

smhsh121
01-06-2013, 14:49
ممنون:n01:
46 اینچ دیگه 5200000ت , 55 اینچش که خداتومن پولشه(12000000).
از لحاظ کیفیت تصویر که فوق العادست.کیفیت واقعا عالی داره رو شبکه های استانی نسبت به سایر ال ای دی ها, رنگ ها رو واقعا واقعی نشون میده و واز اغراق خبری نیست.رو شبکه های اچ دی که اصلا نگوووو(تمامی فامیل و دوستان هم اتفاق نظر داشتن رو این قضیه)
به نظرم کسایی که میگن سونی پول اسمش رو میخوره تا حالا سونی رو از نزدیک ندیدن و فقط نقل قول از دیگران میکنن
خداییش باید اول رفت کیفیت مونتاژ برند های دیگه رو دید و به عنوان آخرین برند بیان سونی رو هم نگاه کنن.:n16:

میشه بگید چجوری میشه کیفیت مونتاژ رو دید که ما هم بفهمیم؟

moh3333n
01-06-2013, 16:36
حداقل کیفیت مونتاژ قاب رو که میشه دید .

gilmor
17-06-2013, 20:06
سلام:n18:
شاید اسم تایپیک واسه همه عجیب باشه , ولی الان دلیل این تصمیمم رو میگم , و خواهش میکنم بدون داشتن تعصب به برندخاصی,به من کمک کنید بهترین تصمیم رو بگیرم و بعضی از ابهام هایی که دارم رو واسم رفع کنید:n16:
دوستان بودجه من 6 میلون هست و بعد از حدودا 4 هفته تحقیق و خوندن تایپیک های برندهای مختلف و نظرات دوستان و صحبت با فروشندگان به این نتیجه رسیدم که با توجه به چیزی که از تی وی میخام این 2 گزینه واسه من بهترین هستند و اگه سامسونگ جزء انتخاب هام نیست فقط فقط بخاطر اینه که کیفیت پنلش مثل گذشته نیست (البته سامسونگی که تو ایران هست و به دست ما میرسه و نه اون سفارش اروپایی ها) و گرنه قلبا دلم میخواست سامسونگ بگیرم .
دوستان , اولین چیزی که از تلویزیون میخام کیفیت تصویره.من زیاد فیلم و سریال و فوتبال (هم میبینم و هم بازی میکنم ) میبینم و اینکه تصویر برش یا پرش نداشته باشه و بتونه فایل های تصویری با حجم و کیفیت بالا رو بدون مشکل پخش کنه در درجه اول اهمیت قرار داره و 3D بودنش و اسمارت بونش زیاد واسم مطرح نیست , چون فیلم های 3D که در سال میاد نهایتا بشن اندازه انگشت های دست.

با توجه به بودجه ای که دارم نظر خودم HX925 (بدون گارانتی5300000) بود ولی از اونجایی که سونی MKV پخش نمیکنه و تمام فیلم ها و سریال های جدید با این فرمت ریلیز میشن یه گشتی تو مدل های ال جی زدم و دیدم اگه خودم رو جمع و جور کنم و با توجه یه تخفیف 20درصدی ال جی شاید بتونم سایز 55 اینچ 76100 رو بگیرم(6400000) که دیگه واسه زیرنویس و MKV هم دیگه مشکل نداشته باشم ولی تو بعضی از تایپیک های ال جی همه میگفتن که کیفیت پخش تصاویر اس دی با ال جی خیلی بد هست و سونی تو اس دی کیفیت بهتری داره
سوال اولم اینه که این تصاویر اس دی که دوستان میگن از چجور گیرنده ای منظورشون هست ؟یعنی اگه با گیرنده دیجیتال یا ر-س,یور فول اچ دی شبکه های صدا و سیما رو بگیریم باز بی کیفیت نشون میدن رو 76100 ؟
سوال دوم: کلا تی وی های ال جی خروجی هدفون ندارند ؟:n13:
سوم :اگه سونی بگیرم باید واسه پخش MKV و زیرنویس HD PLAYER بخرم ؟ تو چه حدود قیمتی هستن ؟

من واقعا دلم میخاد که سایز تی وی بزرگ باشه(بخاطر فیلم و فوتبال) ولی بودجم اجازه نمیده 55 اینچ HX750&925 یا 86000 و 96000 بگیرم.

منتظر جواب ها و پیشنهادهای شما دوستان عزیز هستم:n16:

HX925 سایز 46 اینچ 4،860،000 تومان

gilmor
17-06-2013, 20:20

دوست عزیز سونی HX925 رو خودتون داشتید ؟
به لحاظ امکانات اینترنت و هوشمند بودن چطوره ؟

سپاس

gilmor
17-06-2013, 20:23

شما این مدل سونی رو دارید ؟

moh3333n
17-06-2013, 21:34
دوست عزیز سونی HX925 رو خودتون داشتید ؟

به لحاظ امکانات اینترنت و هوشمند بودن چطوره ؟

سپاس
دوست عزیز کلا بحث اینترنت رو تو ایران واسه تی وی جدی نگیر ولی اگه واست مهمه سامسونگ و ال جی تو این زمینه واسه شما گزینه بهتری هستن

شما این مدل سونی رو دارید ؟

من دارم و کاملا از خریدم راضی هستم

gilmor
18-06-2013, 00:09

مبارک باشه . امیدوارم که همیشه راضی بمونی از انتخابتون.
متوجه منظورتون در مورد اینترنت این تلویزیون نشدم.
یعنی اینکه مرورگر اینترنت نداره ؟
واسه بچه ها هم بازی داره ؟

من شنیدم که استارست 2000 میتونه فایلهای MKV رو ساپورت کنه که قیمتش توی شیراز حدود 250 هزار تومن هست

توی این مدل سونی برنامه هم میشه دانلود و نصب کرد ؟

سپاس

moh3333n
18-06-2013, 00:29
مبارک باشه . امیدوارم که همیشه راضی بمونی از انتخابتون.
متوجه منظورتون در مورد اینترنت این تلویزیون نشدم.
یعنی اینکه مرورگر اینترنت نداره ؟
واسه بچه ها هم بازی داره ؟

من شنیدم که استارست 2000 میتونه فایلهای MKV رو ساپورت کنه که قیمتش توی شیراز حدود 250 هزار تومن هست

توی این مدل سونی برنامه هم میشه دانلود و نصب کرد ؟

سپاس

لطف داری

بازی خیر
داداش مرورگر اینترنت داره ولی منم مثل تو قبل از خرید به این چیزا توجه میکردم.الان 1 ماهه خرید کردم و راستش واسم عادی شده و دنبالش اینترنتش نرفتم ولی ظاهرا دردسر زیاد داره و نمی ارزه.البته دوستانی هم که سامسونگ دارن هم همین مشکلات رو هم کم و بیش دارن و میگن که زمان وصل شدن میگه که سرور مرکزی قطع میباشد
در مورد mkv که منم حدودا 1 ماه فقط و فقط واسه این موضوع بین سامسونم و سونی مونده بودم هم بله.رس*یور*هایی که برند معتبری هستند معمولا پخش میکنن.ولی اگه نظر من میخای استارست نگیر .حیف این تی وی نباشه استارست بهش بزنی ؟من که میخام ایکس کروزر 420 بگیرم واگه پول بیشتری داشتم هم 1 سولو میگرفتم:n02:

gilmor
18-06-2013, 03:15
لطف داری

بازی خیر
داداش مرورگر اینترنت داره ولی منم مثل تو قبل از خرید به این چیزا توجه میکردم.الان 1 ماهه خرید کردم و راستش واسم عادی شده و دنبالش اینترنتش نرفتم ولی ظاهرا دردسر زیاد داره و نمی ارزه.البته دوستانی هم که سامسونگ دارن هم همین مشکلات رو هم کم و بیش دارن و میگن که زمان وصل شدن میگه که سرور مرکزی قطع میباشد
در مورد mkv که منم حدودا 1 ماه فقط و فقط واسه این موضوع بین سامسونم و سونی مونده بودم هم بله.رس*یور*هایی که برند معتبری هستند معمولا پخش میکنن.ولی اگه نظر من میخای استارست نگیر .حیف این تی وی نباشه استارست بهش بزنی ؟من که میخام ایکس کروزر 420 بگیرم واگه پول بیشتری داشتم هم 1 سولو میگرفتم:n02:

سپاس از توضیحاتی که دادی ولی حیفه که توی این زمان که تلویزیون ها مجهز به تکنولوژی اینترنت هستن یک مدل تلویزیون بخری که فاقد این تکنولوژی باشه
در مورد ایکس کروزر بیشتر تحقیق کن چون یک جائی خوندم که واسه دریافت شبکه های ایران روی عربست مشکل داره

moh3333n
18-06-2013, 11:40
در مورد ایکس کروزر بیشتر تحقیق کن چون یک جائی خوندم که واسه دریافت شبکه های ایران روی عربست مشکل داره

داداش واسه داداشم تهیه کردم سال گذشته و مشکلی نداره با عربست و مطمئن باش تا 500 تومن بهترین گزینست

pseo
18-06-2013, 23:22
الان 925 با گارانتی چند و از کجا میشه خرید؟

moh3333n
19-06-2013, 00:12

اهواز که با گارانتی نمی آوردن بخاطر مبلغ زیادش.البته تو سایت رسمی سونی ایران 46 و 55 رو دو هفته ای هست که حذف کردن و فقط 65 اینچ این مدل رو گذاشتن.حالا نمیدونم به چه دلیل
داداش با گارانتبی حدودا 72000000 میشه ؟شما واقعا راضی میشی 2تومن بیشتر بدی واسه گارانتی ؟؟؟؟؟؟؟:n04:
به نظر من اگه تا 7 هزینه میکنی سری 7 سامسونگ 7750 یا 7770 بگیر.یا حتی 86000 ال جی

gilmor
19-06-2013, 01:51

من خودم چند وقته دارم دنبال یک تلویزیون ال ای دی خوب می گردم که 925 رو با گارانتی 5 میلیون پیدا کردم ولی هنوز نمیدونم 925 رو بگیرم یا 8600 ال چی