مشاهده نسخه کامل
: معافیت پزشکی
h_loyali
14-05-2013, 09:45
سلام دوستان
ببخشید بخش مرتبط پیدا نکردم!
من می خوام معافیت پزشکی بگیرم و خارج از کشور هستم بنابراین باید مدارک رو به سرکتسولگری ایران بفرستم و اونا هم به دبی یا مونیخ می فرستند حالا سوال من این بود که ایا کسی تو انجمن واسه معافیت پزشکی اقدام کرده؟!
من کم کاری تیروئید دارم و می خوام واسه معاقیت پرشکی افدام کنم ، 2ساله قرص می خورم حالا می خواستم بدونم ایا باید فرص رو رو قطع کنم و ازمایش بدم تا تو ازمایش کم کاری و بیماری مشهود باشه یا که مشکلی نیست ؟! اگر کمک کنید ممنون میشم که چیکار باید کنم تا مورد قبول یاشه!
سلام دوست عزیز....
سوالتون رو تو این تاپیک هم مطرح کنین.....اونجا فکر کنم بهتر بتونن راهنماییتون کنن....
| مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع رو به اطلاع پزشک انجمن رسوندم در اسرع وقت بهتون پاسخ میدن.......
Saeed Dz
14-05-2013, 12:56
سلام دوستان
ببخشید بخش مرتبط پیدا نکردم!
من می خوام معافیت پزشکی بگیرم و خارج از کشور هستم بنابراین باید مدارک رو به سرکتسولگری ایران بفرستم و اونا هم به دبی یا مونیخ می فرستند حالا سوال من این بود که ایا کسی تو انجمن واسه معافیت پزشکی اقدام کرده؟!
من کم کاری تیروئید دارم و می خوام واسه معاقیت پرشکی افدام کنم ، 2ساله قرص می خورم حالا می خواستم بدونم ایا باید فرص رو رو قطع کنم و ازمایش بدم تا تو ازمایش کم کاری و بیماری مشهود باشه یا که مشکلی نیست ؟! اگر کمک کنید ممنون میشم که چیکار باید کنم تا مورد قبول یاشه!
البته رعنا جان لطف کرد و لینک داد ولی من خیلی خلاصه بگم که افرادی که خارج از کشور هستن نیازی به گرفتن معافیت پزشکی یا امسال این ندارن بلکه با پرداخت هزینه میتونن معاف بشن. شما به سفارت ایران مراجعه کن و اطلاعات کاملتر رو دریافت کن.
h_loyali
15-05-2013, 00:18
درسته سعید حان اما اونی که می گید شامل افرادی میشه که قبل از 82 از ایران خارج شدند اما من 2-3 سال بیشتر نیست که خارج شدم! اگر چیز حدیدی میدونید یا دیدید ممنون میشم لینکش رو بدید!
saeed.555
16-05-2013, 09:18
دادا با کم کاری تیروئید حداکثر معاف از رزم میشی.
h_loyali
16-05-2013, 11:04
تو دفترچه زده معاف دائم شما میگی معاف از رزم؟!
SNOW PATROL
16-05-2013, 12:44
تو دفترچه زده معاف دائم شما میگی معاف از رزم؟!
دوست عزیز اون قسمتی که مربوط به انجمن متفرقه و تاپیک مشاوره سربازی میشد رو من پاسختون رو دادم #15552 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باری درمورد نحوه مصرف قرص ها چون خارج از حیطه فعالیت انجمن متفرقه هست همین جا پیگیر باشید
موفق باشید
h_loyali عزیز.......
من قبلا مشکل کم کاری تیروئید داشتم......تا جایی که یادمه......وقتی میرفتم آزمایش میدادم....مصرف دارو رو قطع نمی کردم....
.مسئول آزمایشگاه ازم می پرسید که دارو مصرف میکنم و همین طور میزانش رو ازم می پرسید.....
تو جواب آزمایش هم مشکل کم کاری تیروئیدم مشخص میشد............
reza yari
18-05-2013, 14:12
dar morede bimari khodam sovali dashtam az ki beporsam
dar morede bimari khodam sovali dashtam az ki beporsam
دوست عزیز ورودتون به انجمن پی 30 ورلد رو تبریک میگم.......
لطفا طبق قوانین لطفا فارسی تایپ کنید.....
اگر سوالتون با موضوع این تاپیک مطابقت داره همین جا بپرسید......در غیر این صورت تاپیکی تو انجمن پزشکی ایجاد کنید......
h_loyali
21-05-2013, 09:13
کسی کیدونه اگر فرص هم مصرف کنم میفهمند که مشکل تیروئید دارم؟! و چفدره میزانش؟! خفیفه یا شدید؟
h_loyali
23-05-2013, 08:13
دکنری نبود؟! :n02:
Drug Man
23-05-2013, 12:13
دکنری نبود؟! :n02:
دوست عزیز
نمیخوام ناامیدتون کنم اما یه چیزو خدمتتون بگم من یکی از اشناهای نزدیکمون پای راست رو کامل نداشت تو یه تصادف از بچگی پاشو از دست داده بود ایشون برای معافیت پزشکی اقدام کرد فقط معاف از رزم شد العان هم داره خدمت میکنه و منشی تلفنی پادگان هست العان معافیت پزشکی خیلی به سختی میشه گرفت حالا شما خودت دیگه حساب کن نداشتن یه پا و کم کاری تیروید
به نظر خودتون معاف میشین
h_loyali
26-05-2013, 12:13
بله ، خیلی ممنون :n02:
chapdast1
24-08-2013, 11:47
با سلام. من مشکل زخم اثنی عشر داشتم. تا اینکه سال گذشته ناحیه ی پپتیک من که بین معده و اثنی عشر هست دچار سوراخ شدگی شد که فورا تحت جراحی قرار گرفتم. شش ماه دارو مصرف می کردم. الان زندگی کاملا عادی دارم میخواستم راهنماییم کنید که معاف هستم یا نه. ممنون میشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.