ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز شدن یک پنجره روی صفحه اصلی سایت هنگام باز شدن آن

maasoum
14-05-2013, 08:14
سلام
من یه سایتی به زبان php طراحی کردم. حالا میخوام وقتی دفعه اول سایتم باز میشه، یه پنجره کوچک و زیبا وسط صفحه (روی صفحه اول سایت) باز بشه و یه عکس و یه پیغام نشون بده و یه دکمه close داشته باشه که کاربر پنجره رو ببنده و صفحه اصلی سایت رو ببینه (و یا با کلیک هر جای صفحه اون پنجره بسته بشه). البته فقط دفعه اول که آدرس سایت زده میشه این پنجره رو نشون بده نه اینکه هر دفعه که کاربر به صفحه اصلی سایت میاد بهش نشون بده !!
ممنون میشم راهنمایی کنید

ehsan-h67
14-05-2013, 15:28
سلام
من یه سایتی به زبان php طراحی کردم. حالا میخوام وقتی دفعه اول سایتم باز میشه، یه پنجره کوچک و زیبا وسط صفحه (روی صفحه اول سایت) باز بشه و یه عکس و یه پیغام نشون بده و یه دکمه close داشته باشه که کاربر پنجره رو ببنده و صفحه اصلی سایت رو ببینه (و یا با کلیک هر جای صفحه اون پنجره بسته بشه). البته فقط دفعه اول که آدرس سایت زده میشه این پنجره رو نشون بده نه اینکه هر دفعه که کاربر به صفحه اصلی سایت میاد بهش نشون بده !!
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
من این پاپ آپ رو دارم که پیغام رو نمایش میده و شما میتونی داخل تگ <div> هر چیزی (عکس و متن و دکمه و ...) که میخوای قرار بدی.
واسه اینکه بار اول فقط ظاهر بشه می تونین ip کاربر رو همراه با تاریخ ورود داخل یه جدول ذخیره کنی و ورود کاربر رو در یک بازه زمانی یا دائمی چک کنی.
البته حتما راه های آسون تری هم هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

maasoum
15-05-2013, 12:38
ممنون از شما.
خیلی عالیه فقط ممکنه راهنمایی کنید که ip کاربر رو که میگیره، چطوری چک کنم که فقط دفعه اول نمایش بده ؟

m.m.m5651
18-05-2013, 12:20
این چیزایی که دارید میگید همشون خوراکشون جی کوئری و library هاشه.

ehsan-h67
27-05-2013, 10:51
ببخشید دیر شد
تو دیتابیس یه جدول بساز که ip و زمان ورود هر کاربر ثبت بشه و در اول صفحه، این ip و زمان رو با یه شرط if چک کن که اگه مثلا در 24 ساعت گذشته وارد شده بود پاپ آپ نمایش داده نشه یا اینکه محدودیت زمانی اصلا نذار و فقط ip رو چک کن.

جی کوئری زیاد آشنا نیستم و میشه از کد های آماده استفاده کرد

اینم یه نمونه جالب با Jquery

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیشتر هم خواستین اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست

m.m.m5651
14-06-2013, 16:11
با پی اچ پی راحت میشه کوکی ساخت و میشه با کوکی ها این کار رو انجام داد که دیتابیس هم اشغال نشه البته حجم زیادی رو اشغال نمی کنه از دیتابیس ولی بار سرور ممکنه زیاد شه و معمولا هم برای این کار از کوکی و سشن استفاده می کنن.

campin
14-12-2015, 00:27
اگذ برای وبلاگ با HTML بخواییم امکانش هست؟؟؟؟؟؟؟
میشه ساخت ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟؟؟؟