ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در خصوص انتخاب بين دانشگاه مجازي، پيام نور و غير انتفاعي براي كارشناسي ارشد؟!

lovelykid
14-05-2013, 07:51
سلام
دوستان عزيز من امسال فوق مديريت ارشد كسب و كار يا همون MBA شركت كردم و رتبه ام شده 488، كه با توجه به شرايطم خوبه! چون من فول تايم توي يه شركت نيمه دولتي شاغل هستم و توي شهرستان هم زندگي مي كنم حالا سئولي كه دارم اينكه با اين رتبه و شرايط من گزينه بهتر از بين پيام نور و غير انتفاعي و مجازي كدومه؟ چون من تقريباً اصلا نميتونم كلاس برم و از طرفي دانشگاه هاي مجازي موجود دانشگاه تهران گرايش استراتژي و دانشگاه اصفهان گرايش بازاريابي و مالي و استراتژي و ... هست و ظاهراً مدرك اين دانشگاه ها بايد از پيام نور و غيرانتفاعي معتبر تر باشه به نظر شما چيكار كنم؟ در ضمن اگه كسي در خصوص گرايشها اطلاعاتي داره كه ميتونه مفيد باشه ممنون ميشم بگه اينكه كدوم بازار كارش بهتره؟ درس هاش جذابتره ؟ و ... و نكته آخر هم اينكه دانشگاه تهران واسه مجازي دو برابر ظرفيت پذيرش ميكنه و بعد مصاحبه داره كسي در اين زمينه اطلاعاتي داره كه اين مصاحبه چه جوريه و كي هست و ...
مرسي از جوابتون :n16:

farshidshd
14-05-2013, 11:18
✔ انتخاب رشته و شهر کنکور کارشناسی ارشد 92 + نتایج نهایی +تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])