مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن سیستم و تصویر نداشتن
سلام. روز همگی خوش
وقتی سیستمو روشن می کنم اولش فن سی پی یو کار می کنه ولی بعد چن ثانیه متوقف میشه و باز بعد از چن ثانیه دیگه شروع به کار می کنه و
دیگه مشکلی نداره.
در واقع موقع استارت خووبه فقط یه چن ثانیه توقف کامل داره و دوباره شروع بکار میکنه.
و در نهایت اینکه سیستم روشن میشه ولی تصویر ندارم. رم و شکافشو تمیز کردم. پاور تعویض شد. ولی تغییری نکرد. فن ضعیف ممکنه باعث
این اتفاق بشه؟ یا باید به فکر سی پی یو باشم؟
مرسی
fanatic_boy_61
13-05-2013, 09:13
خاموش شدن اوليه cpu و بعد دوباره روشن شدنش مشكلي نيست ماله سنسور cpu هست
ولي اگه سيستم روشن ميشه و تصوير نميده اولين احتمال يا كارت گرافيك هست يا كابل مانيتور!! اين 2 تارو چك كن سالم باشن
گرافیک آنبورده. در این صورت یعنی مین مشکل داره؟ احتمال سی پی یو هم هس؟
mohammadi_4u
13-05-2013, 09:44
گرافیک آنبورده. در این صورت یعنی مین مشکل داره؟ احتمال سی پی یو هم هس؟
فقط یه سوال ایا اون بیپ اولیه رو میزنه یا نه؟
اگه اره کابل مانیتور و پورت گرافیک مشکل داره.(فقط تو انبورد چون تو اسلاات گرافیک بیپ درکار نیست.)
اگه خیر مشکل از مین یا رم و...
اما گاهی رزولوشنی که مانیتو هم ساپورت نکنه صفحه رو تاریک میکنه کا باید از ساف مود حلش کنید.
اما اینو مطمینم اگه سیپیو اون حرکت اولیه رو میره (سینس کلاک) سیپیو و در نتیجه مین سالمه
TapatalK
یه چی دیگه اینکه توقف فن سی پی یو همراه با خاموش شدن کامل پاوره. درست مثل ریست شدن ولی سریعتر. چون تصویر ندارم نمی دونم واقعنی ریست میشه یا فقط دیلی داره.
نه بوق سلامت هم نمیزنه. فک کنم همون مین س. :n27:
mohammadi_4u
13-05-2013, 10:06
یه چی دیگه اینکه توقف فن سی پی یو همراه با خاموش شدن کامل پاوره. درست مثل ریست شدن ولی سریعتر. چون تصویر ندارم نمی دونم واقعنی ریست میشه یا فقط دیلی داره.
اشکالی نداره سیستم منم دقیقا همونجوریه..فقط شما بفرمایید ایا صدای بیپ اولیه سیستم میاد یا نه؟یا اسپیکر کیس صدایی میده؟
اگه شما جزیاتو دقت نکنید و کم کم بگید هرکی بخواد کمک کنه متخصصشم که باشه از رو حرفای شما جواب میده چون نمیبینه که باید همش یه گزینه رو مد نظر بگیره.
TapatalK
سلام. روز همگی خوش
وقتی سیستمو روشن می کنم اولش فن سی پی یو کار می کنه ولی بعد چن ثانیه متوقف میشه و باز بعد از چن ثانیه دیگه شروع به کار می کنه و
دیگه مشکلی نداره.
در واقع موقع استارت خووبه فقط یه چن ثانیه توقف کامل داره و دوباره شروع بکار میکنه.
و در نهایت اینکه سیستم روشن میشه ولی تصویر ندارم. رم و شکافشو تمیز کردم. پاور تعویض شد. ولی تغییری نکرد. فن ضعیف ممکنه باعث
این اتفاق بشه؟ یا باید به فکر سی پی یو باشم؟
مرسی
سیستم شما تصویر نمیده شما علاوه بر پاور باید باتری مین رو چک کنید به همراه رم سیستم و گرافیک و اسلات هاشو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه تست کنید و فن سی پی یو رو حتما چک کنید سالم باشه در آخر این مشکل میتونه از بایوس و تنظیمات بایوس باشه با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
چون گرافیکش آنبورده نمی تونم تست کنم. ولی بقیه کارها رو انجام دادم فایده ای نداشت. دارم هاردو میندازم رو یه سیستم دیگه که کار لنگ نمونه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.