مشاهده نسخه کامل
: شه بعدی تلویزیون سامسونگ مدل 46 es7770
mahdfakhar
13-05-2013, 04:08
سلام دوستان به نظر شما 3بعدی سامسونگ 7770خوبه منظورم عمق تصویر با کیفیتشه
:n13::n13:
46اینچ
ramin4942
13-05-2013, 09:21
دوست گرامی سلام . من خودم 7770 46 اینچ دارم .چند مورد مزایا داره که برات مینویسم . 1 - در گزینه های تصویری انتخاب nutral ( طبیعی ) داره که اکثر تلویزیونها این مورد را نداره .واین باعث میشه که تصویر واقعی تر و بدون اینکه چشم خسته بشه چه در تاریکی و چه در روز( در واقع تصویر همانند پلاسما ولی با شفافیت خیلی بالاتر )
2- قابلیت پخش تقریبا" همه فرمتهای تصویری از جمله ts و m2ts که اینهم در اکثر تلویزیونها نیست . 3- داشتن کیت ارتقاء نرم افزاری و سخت افزاری که بعدها خیلی به دردت میخوره . و .............
matinpour
13-05-2013, 15:22
سلام دوستان به نظر شما 3بعدی سامسونگ 7770خوبه منظورم عمق تصویر با کیفیتشه
:n13::n13:
46اینچ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی سلام . من خودم 7770 46 اینچ دارم .چند مورد مزایا داره که برات مینویسم . 1 - در گزینه های تصویری انتخاب nutral ( طبیعی ) داره که اکثر تلویزیونها این مورد را نداره .واین باعث میشه که تصویر واقعی تر و بدون اینکه چشم خسته بشه چه در تاریکی و چه در روز( در واقع تصویر همانند پلاسما ولی با شفافیت خیلی بالاتر )
2- قابلیت پخش تقریبا" همه فرمتهای تصویری از جمله ts و m2ts که اینهم در اکثر تلویزیونها نیست . 3- داشتن کیت ارتقاء نرم افزاری و سخت افزاری که بعدها خیلی به دردت میخوره . و .............
دوست عزیز
من هم با این دوستم کاملا موافقم شما با خرید این مدل بر زمان سوار می شوید یعنی تا سالها می توانید از تکنولوژی که در آینده این مدل را پشتیبانی می کند بهره ببرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.