ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع شدن صدا در مین برد asus p8z77v-pro

toufan
12-05-2013, 00:39
صدای کامپیوترم قطع شده چکارکنم؟؟؟

ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
1_درایور صوت رو آبدیت کردم
2_سیستم رو از نظر قطعی اسپیکر و سیم ها بررسی کردم. (حتی هدفون هم جواب نمیده)
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
5_بایوس مین رو هم آپدیت کردم.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.

مین بورد: asus p8z77v-pro
و ویندوز 7 سرویس پک 1 64 بیتی.

با این اوصاف چی میتونه باشه؟؟؟
1هفتس رو اعصابمه شدید

به نظرتون مین رو بدم گارانتی؟؟؟

ess_1362
12-05-2013, 07:11
شما در نوار استارت قسمت سمت چپ مستر ولوم را بررسی کنید من حدس می زنم خود مستر ولوم mute شده یا مثلا بجای انتخاب مستر ولوم گزینه line in که برای ضبط صدای کپچر هست فعال شده

toufan
12-05-2013, 07:38
شما در نوار استارت قسمت سمت چپ مستر ولوم را بررسی کنید من حدس می زنم خود مستر ولوم mute شده یا مثلا بجای انتخاب مستر ولوم گزینه line in که برای ضبط صدای کپچر هست فعال شده

نه عزیز همه چی سر جاشه. کارت کپچر رو در آوردم و ویندوز رو کلا عوض کردم. فکر نمیکنم از ویندوز باشه . هد فون هم کار نمیکنه.

toufan
12-05-2013, 22:45
هیچ راه حلی نداره؟؟؟
به نظرتون گارانتی چند روزه تحویل میده؟؟؟
همین یه کامپیوتر و هزار کار عقب افتاده.

toufan
05-06-2013, 23:44
باسلام مجدد. متاسفانه مین بعد از اومدن از گارانتی بازم مشکل قطع صدا رو داره. به نظر شما با تعویض ویندوز حل میشه؟؟؟

D3vil_A
06-06-2013, 00:51
آره حتما ویندوز رو عوض کنید.

من زیاد مطمئن نیستم ولی رو یک فروم خارجی خوندم کارت صدای های Asus Z77 ها یک باگ داره که باعث میشه از کار بیفته.
امیدوارو برای شما اینطور نباشه.

toufan
06-06-2013, 06:23
آره حتما ویندوز رو عوض کنید.

من زیاد مطمئن نیستم ولی رو یک فروم خارجی خوندم کارت صدای های Asus Z77 ها یک باگ داره که باعث میشه از کار بیفته.
امیدوارو برای شما اینطور نباشه.
بله همونجور که تو پست اول نوشتم. با زدن کارت TV صدا کلا قطع شد. دادم گارانتی 2 هفته بعدش گرفتم اسمبل کردم اما مشکل سر جاشه. میخوم بدونم با تعویض ویندوز چند درصد امکان داره درست بشه؟؟

absineh
06-06-2013, 22:54
اول از همه ازنصب بودن درایورکارت tvاطمینان پیدا کنیدوبعدازاین کارروی بلندگو صداروی تسکبار کلیک کنید ومیکسررا انتخاب کنید بازدن سیستم صداsystem sound پنجره مربوط به صدا بازمیشود و بازدن play backببینید تیک سبز روی اسپیکر خورده یا خیراگرنبود دیفالت کنید یا روی اسپیکر کلیک کنید .

toufan
07-06-2013, 00:27
اول از همه ازنصب بودن درایورکارت tvاطمینان پیدا کنیدوبعدازاین کارروی بلندگو صداروی تسکبار کلیک کنید ومیکسررا انتخاب کنید بازدن سیستم صداsystem sound پنجره مربوط به صدا بازمیشود و بازدن play backببینید تیک سبز روی اسپیکر خورده یا خیراگرنبود دیفالت کنید یا روی اسپیکر کلیک کنید .
عزیز من کلا کارت TV رو بی خیال شدم. الان فقط برگشتن صدا واسم مهمه. روی اسپیکر گزینه unplugged هست که به هیچ وجه plug نمیشه که بخوام دیفالتش کنم. هدست هم کار نمیکنه

absineh
07-06-2013, 13:52
ویندوز شما 7 و64 بیتی هست ازتوی سایت مادربورد تان درایورصدا برای ویندوز 7/64 بیتی دانلود کنید ونصب کنید انشاا... موفق میشید ازسالم بودن اسپیکر اطمینان پیداکنید .

toufan
08-06-2013, 05:46
با عوض کردن ویندوز هم درست نشد. به نظزتون من باید چکار کنم؟؟؟
مین تازه از گارانتی برگشته بود.