toufan
12-05-2013, 00:39
صدای کامپیوترم قطع شده چکارکنم؟؟؟
ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
1_درایور صوت رو آبدیت کردم
2_سیستم رو از نظر قطعی اسپیکر و سیم ها بررسی کردم. (حتی هدفون هم جواب نمیده)
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
5_بایوس مین رو هم آپدیت کردم.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.
مین بورد: asus p8z77v-pro
و ویندوز 7 سرویس پک 1 64 بیتی.
با این اوصاف چی میتونه باشه؟؟؟
1هفتس رو اعصابمه شدید
به نظرتون مین رو بدم گارانتی؟؟؟
ماجرا از اونجا آغاز شد که ما یه کارت TV کپچر فیلیپس رو انداختیم رو سیستم و بعد از اون سیستم به کل بی صدا شد.
چندین کار انجام دادم
1_درایور صوت رو آبدیت کردم
2_سیستم رو از نظر قطعی اسپیکر و سیم ها بررسی کردم. (حتی هدفون هم جواب نمیده)
3_کارت کپچر رو کامل خارج کردم. و باتر مین رو یه بار در آوردم و سیستم رو روشن کردم. دوباره زدم سر جاش.
4_راه حل نهایی که به ذهنم میرسید عوض کردن ویندوز بود که اونم عوض کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
5_بایوس مین رو هم آپدیت کردم.
جالب اینجاست که هروقت سیم اسپیکر و یا هدفون رو میزنم به کیس عکس العمل نشون میده تو کامپیوتر.
همه چی درسته فقط صدا ندارم. سخت افزار فکر نمیکنم آسیب دیده باشه و نرم افزاری هم هیچ عیبی نمیبینم. اسپیکر و سیم هاش هم مطمئنم سالمه.
مین بورد: asus p8z77v-pro
و ویندوز 7 سرویس پک 1 64 بیتی.
با این اوصاف چی میتونه باشه؟؟؟
1هفتس رو اعصابمه شدید
به نظرتون مین رو بدم گارانتی؟؟؟