ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن کامپیوترpc

homa92
11-05-2013, 16:16
سلام دوستان لطفا به دادم برسین که یه کامپیوتری هست که طوری ویروسی شده که روی ستاپ نمیره و از روی سی دی ویندوز هم بوت نمیشه ویندوزش هم XP sp2
اولش ویروس داشت ویندوز رو پاک کردم و از نو ریختم بعدش خواستم کاسپراسکای رو بریزم سیستم اجازه نداد(به خاطر ویروسی بودنش) بعدش توی RUN دستور msconfig رو تایپ کردم و در زبانه boot ini گزینه safe boot رو تیک زدم که به حالت safe mood بره و بعد ریست کردم و دیگه نتونستم وارد ویندوز بشم...:n28: تمام گزینه های زیر رو امتحان کردم ولی همچنان ریست میشه و برمیگرده به صفحه ای که گزینه های
start windows normally
safe mood
safe mood with networke
و...

روداره و خودش بعد از 30-40 ثانیه ریست میشه و به همین صفحه ای که گزینه های بالا رو داره برمیگرده

چون یه کامپیوتر سازمانیه در کیس پلومپ شده وحق باز کردنشو ندارم ...
میشه از طریق محیط DOS کاری کرد که اطلاعات بایاس رو پاک کرد؟؟؟
کلا راه حل اش چیه؟چه کار میتونم بکنم؟

mhoseini4032
11-05-2013, 18:01
سلام.اگه كسپراسكاي رونصبش كردي هنگام بوت شدن برو روي سيف مود وكامپوترت با سيف مود بالا مياد اونوقت با يونيستال كردن كسپراسكاي مشكلت احتمالا" حل ميشه اگه مشكلت نصب كسپراسكاي باشه آخه واسه خودم سر يه نرم افزاري كه درواقع بدافزاربود ونصب شد همين اتفاق افتاد وبا همين روش مشكلم حل شد اتفاقا" ويندوزمنم xpبود

homa92
18-05-2013, 09:49
ممنون که وقت گذاشتی راهنمایی کردی
فقط اینکه سیستم اجازه نداد کاسپراسکای رو روش نصب کنم خواستم بره روی safe mood بلکه بتونم نصب کنم و ویروس یابی کنم اما safe mood بود که کار رو خراب کرد و دیکه وینوز بالا نیومد در ضمن یه بوق ممتد هم کشید بنظرتون RAM سیستم خراب نشده؟