homa92
11-05-2013, 16:16
سلام دوستان لطفا به دادم برسین که یه کامپیوتری هست که طوری ویروسی شده که روی ستاپ نمیره و از روی سی دی ویندوز هم بوت نمیشه ویندوزش هم XP sp2
اولش ویروس داشت ویندوز رو پاک کردم و از نو ریختم بعدش خواستم کاسپراسکای رو بریزم سیستم اجازه نداد(به خاطر ویروسی بودنش) بعدش توی RUN دستور msconfig رو تایپ کردم و در زبانه boot ini گزینه safe boot رو تیک زدم که به حالت safe mood بره و بعد ریست کردم و دیگه نتونستم وارد ویندوز بشم...:n28: تمام گزینه های زیر رو امتحان کردم ولی همچنان ریست میشه و برمیگرده به صفحه ای که گزینه های
start windows normally
safe mood
safe mood with networke
و...
روداره و خودش بعد از 30-40 ثانیه ریست میشه و به همین صفحه ای که گزینه های بالا رو داره برمیگرده
چون یه کامپیوتر سازمانیه در کیس پلومپ شده وحق باز کردنشو ندارم ...
میشه از طریق محیط DOS کاری کرد که اطلاعات بایاس رو پاک کرد؟؟؟
کلا راه حل اش چیه؟چه کار میتونم بکنم؟
اولش ویروس داشت ویندوز رو پاک کردم و از نو ریختم بعدش خواستم کاسپراسکای رو بریزم سیستم اجازه نداد(به خاطر ویروسی بودنش) بعدش توی RUN دستور msconfig رو تایپ کردم و در زبانه boot ini گزینه safe boot رو تیک زدم که به حالت safe mood بره و بعد ریست کردم و دیگه نتونستم وارد ویندوز بشم...:n28: تمام گزینه های زیر رو امتحان کردم ولی همچنان ریست میشه و برمیگرده به صفحه ای که گزینه های
start windows normally
safe mood
safe mood with networke
و...
روداره و خودش بعد از 30-40 ثانیه ریست میشه و به همین صفحه ای که گزینه های بالا رو داره برمیگرده
چون یه کامپیوتر سازمانیه در کیس پلومپ شده وحق باز کردنشو ندارم ...
میشه از طریق محیط DOS کاری کرد که اطلاعات بایاس رو پاک کرد؟؟؟
کلا راه حل اش چیه؟چه کار میتونم بکنم؟