مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مودم tp-link 8951 nd
ramin_rp
10-05-2013, 18:03
سلام
من چند روزی هست یه مودم tp-link 8951 nd گرفتم با کابل به pc وصل کردم و کانفیگش کردم و به راحتی به اینترنت وصل میشم
ولی وقتی با وایرلسش با لپ تاب میخوام وصل شم مودم رو میشناسه ولی وقتی روی اسم مودم کلیک میکنم رمز رو وارد میکنم
بعد از کمی میگه ارتباط ناموفق بوده و الان یه کانکشن limite به مودم داری که حتی مودم یا pc رو هم نمیتونم ping کنم
دوستان مشکل از چی هست؟
سلام
من چند روزی هست یه مودم tp-link 8951 nd گرفتم با کابل به pc وصل کردم و کانفیگش کردم و به راحتی به اینترنت وصل میشم
ولی وقتی با وایرلسش با لپ تاب میخوام وصل شم مودم رو میشناسه ولی وقتی روی اسم مودم کلیک میکنم رمز رو وارد میکنم
بعد از کمی میگه ارتباط ناموفق بوده و الان یه کانکشن limite به مودم داری که حتی مودم یا pc رو هم نمیتونم ping کنم
دوستان مشکل از چی هست؟
مودم رو ریست کنید دوباره کانفیگ کنید و رو pppoe کانفیگ کنید همچنین acess point در تنظیمات مودم هم فعال باشه و dhcp در مودم هم فعال باشه
ramin_rp
12-05-2013, 19:17
سلام
دوست عزیز این کارارو انجام دادم ولی باز درست نشد
الان دیگه تو مرحله security key گیر میکنه و رد نمیشه
راستی وقتی رو pppoe ست میکنم پی سی هم به اینترنت کانکت نمیشه؟
سلام
دوست عزیز این کارارو انجام دادم ولی باز درست نشد
الان دیگه تو مرحله security key گیر میکنه و رد نمیشه
راستی وقتی رو pppoe ست میکنم پی سی هم به اینترنت کانکت نمیشه؟
مقدار vpi, و vci درست وارد شده؟
ramin_rp
12-05-2013, 21:45
بله
مشکلو با دادن gateway و dns حل کردم
الان مشکلی که هست اینکه وقتی بر میگردونم به بریج دیگه کانکت نمیشه و خطای 910 میده
ramin_rp
12-05-2013, 22:19
آقا مشکل error 910 هم حل شد
فقط مشکلی که باقی هست اینه که تو حالت بریج security key کار نمیکنه ولی تو pppoe کار میکنه
من نیاز دارم تو حالت بریج باشه این مشکلو چطور حل کنم؟
آقا مشکل error 910 هم حل شد
فقط مشکلی که باقی هست اینه که تو حالت بریج security key کار نمیکنه ولی تو pppoe کار میکنه
من نیاز دارم تو حالت بریج باشه این مشکلو چطور حل کنم؟
شما مگه. Dhcp مودمتون فعال نىست؟ که gateway و dns ست کردىن؟
براى security. کدوم رو انتخاب میکنید
ramin_rp
12-05-2013, 22:53
برای security
Authentication Type = wpa2-psk
Encryption= tkip/aes
dhcp هم فعاله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای security
Authentication Type = wpa2-psk
Encryption= tkip/aes
dhcp هم فعاله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت pppoe با wep هم مشکل دارین ؟ شاید نیاز باشه فریم ویر مودم رو آپدیت کنید تا درست بشه
در عکس مورد نظر ip pool count رو بکنید 100 و بدون ست کردن ip در local aera connection دوباره تست کنید الان در dhcp table اثری از ip سیستم شما نیست که اگه dhcp مودم فعال باشه اون باید دیده بشه و دیگه نیازی به ست کردن ip و موارد دیگر نیست
ramin_rp
13-05-2013, 21:13
الان مشکل اصلی اینه که تو بریج نمیتونم به مودم وصل شم وقتی تو لپ تاپ security key رو وارد میکنم میگه اشتباه هست
ولی تو pppoe این مشکل وجود نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.