ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط برنامه Exe با بانک اطلاعاتی VB.NET

Ship Storm
10-05-2013, 18:00
با سلام
من یک برنامه نوشتم Win App با زبان VB.NETو بانک SQL که تو فولدر Debug فایل های Exe اون قرار داره طبق روال
من اومدم و فایل های بانک اطلاعاتی رو بصورت MDF تو یک فولدر قرار دادم کنارشون
الان مشکل من اینجاست که وقتی برنامه رو تو درایوی که پروژه رو ایجاد کردم اجرا میکنم خیلی خوب کار میکنه ولی فقط کافیه فایل های exe و بانک اطلاعاتی اون رو کپی کنم تو یک درایو دیگه اینجاست که دیگه برنامه من کار نمیکنه و از ارتباط بانک اطلاعاتی من ایراد میگیره
خواستم بدونم راه حلی برای رفع این مشکل نیست ؟
اینم اروری که به من میده وقتی در فرم Login نام کاربری و رمز عبور رو وارد میکنم و روی دکمه Login کلیک میکنم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و روند کدها مشکلی نیست چون فقط زمانی که تو درایو دیگه فایل ها رو کپی میکنم اینطوری میشه و الا تو همون درایو H که از ابتدا پروژه تعریف شده هیچ مشکلی نیست چون Database ای که تو Sql من Atach کردم از فایل MDF ای بوده که تو درایو H بوده ، حالا اگه فایل MDFموجود تو درایو D رو اگر Atach کرده بودم رو Sql برنامه تو درایو D فقط اجرا میشه و دیگه تو درایو h اجرا نمیشه
مشکل الان اینه که میخوام ببینم روشی هست که این ارور رو نده و براش فرقی نکنه این فایل های MDF از کدوم درایو Atach شده رو Sql
---
این هم نمونه کدی که من برای ارتباط با بانک استفاده کردم برای دکمهس Login
ساختار بقیه هم به همین صورت هست برای ارتباط با بانک و روند کدها مشکلی نیست چون فقط زمانی که تو درایو دیگه فایل ها رو کپی میکنم اینطوری میشه و الا تو همون درایو H که از ابتدا پروژه تعریف شده هیچ مشکلی نیست چون Database ای که تو Sql من Atach کردم از فایل MDF ای بوده که تو درایو H بوده ، حالا اگه فایل MDFموجود تو درایو D رو اگر Atach کرده بودم رو Sql برنامه تو درایو D فقط اجرا میشه و دیگه تو درایو h اجرا نمیشه
مشکل الان اینه که میخوام ببینم روشی هست که این ارور رو نده و براش فرقی نکنه این فایل های MDF از کدوم درایو Atach شده رو Sql
---
این هم نمونه کدی که من برای ارتباط با بانک استفاده کردم برای دکمهس Login
ساختار بقیه هم به همین صورت هست برای ارتباط با بانک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
10-05-2013, 18:55
سلام
ممنو از H2 عزیز که تاپیک مشابه رو توش قشنگ توضیح داده بودن و من سرچ کردم و به اون دست پیدا کردم
مشکل برطرف شد با رجوع به تاپیک مشابه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون:n12: