ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور Runtime در ویندوز 8

sherzad2
10-05-2013, 16:56
سلام
خسته نباشید
من وقتی که میخوام یه بازی رو نصب کنم این ارور میاد چی کار کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
10-05-2013, 23:24
سئوال خودتون باید در انجمن گیم مطرح میکردین درهرصورت برای همین مشکل شما داخل سایت ubisoft مطرح شده که گفته شده به طبق شکل اول به قسمت زبان سیستم برین بعد اگر زبان فارسی در کادر مورد نظر نصب هست حذف کنید بعدش تنها زیاد UK یا همون united kindome اضافه کنید بعدشم باز طبق شکل دوم به کادر region برین داخل اون کادر هم سه تا سربرگهای مورد نظر به english united kingdom تغییر بدین بعدشم تایید اکی وقتی در خواست ریستارت سیستم کرد سیستم ریستارت کنید:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sherzad2
11-05-2013, 00:20
دوست عزیز جسارت نباشه ولی این جواب به سوال من چه ربطی داره؟
من وقتی که میخوام یه بازی رو نصب کنم (بعضی از بازی ها) به محض این که installer بازی میاد این پیغام رو میده یعنی قبل از این که حتی مسیر نصب رو بهش بدم ولی این جوابی رو که شما دادید من درکش نکردم اگه اشتباه میکنم لطفا دقیق تر ذکر کنید که دلیل رخ دادن این خطا چیه؟

باز هم MER30

با احترام
شیرزاد مرادی

jafarian
11-05-2013, 12:44
دوست عزیز جسارت نباشه ولی این جواب به سوال من چه ربطی داره؟
من وقتی که میخوام یه بازی رو نصب کنم (بعضی از بازی ها) به محض این که installer بازی میاد این پیغام رو میده یعنی قبل از این که حتی مسیر نصب رو بهش بدم ولی این جوابی رو که شما دادید من درکش نکردم اگه اشتباه میکنم لطفا دقیق تر ذکر کنید که دلیل رخ دادن این خطا چیه؟

باز هم MER30

با احترام
شیرزاد مرادی

چون شما گفتین این مشکل با نصب گیم دارین من طبق سرچی که کردم داخل فروم یوبی همین مشکل شما مطرح شده بود که طبق همون روشی که قراردادم گفته بود طی شود تا رفع مشکل شود که مشکل اشخاص داخل همون فروم هم که همین مشکل داشتن با تغییر گزینه های مورد نظر به UK رفع شده بود اگر بازم مشکلتون رفع نشد میتونید داخل انجمن گیم سئوال خودتون مطرح کنید.