ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مینی لپتاپ، اولترا ارزون

Malona
09-05-2013, 21:42
تا 500 میشه چیزی پیدا کرد؟
میخوام بچمون (7 ساله) ببره مدرسه و کلاس

نکته: بودجه کمه! تبلت و گوشی هم نمیخوام

mad86
14-05-2013, 00:06
من فكر ميكنم برا يك بچه 7 ساله شما بايد دنبال برنامه هاي كمك آموزشي باشيد نه يك نت بوك شخصي!!
برنامه هايي كه فرزندتون رو در آينده بجاي چتر ، گيمر و..به برنامه نويس، محقق و...تبديل كنه...در غير اينصورت همون نخريد بهتره و ضررش كمتر!

نت بوك هاي ASUS با cpu اتم (Eee-PC ها )انتخاب خوبي هستند...بخصوص مدل هايي كه تبلت هم هستند

Malona
14-05-2013, 13:12
من حرفهای اون پدر سختگیر رو نقل قول میکنم::n02::n02:
خب یه سری چیزهارو نمیشه گفت برنامه های آموزشی سرجاشه
من معتقدم لینوکس و دنیای اپن سورس فقط و فقط نیاز به عادت داره، نمیخوام مثل من عادت به سیستم عامل و برنامه های انحصاری مثل ویتدوز کنه از اونجایی که چند سال دیگه قراره بره اونور و قرار هم نیست با پول کارگری محصولات مایکروسافت رو که هرروزم داره گرونتر میشه رو واسش بخریم
میخوام لینوکس رو پورت کنم روی نتبوکش و همه جا باهاش کار کنه تا عادت کنه
و از اونجایی که خیلی شیطون و وحشی هست و میدونم دستگاه موردنظر به 2 ماه نکشیده نابود میشه میخوام یک نتبوک بسیار ارزون بخرم و در صورت خراب شدن دوباره و دوباره واسش بخرم

MR.Zero1
14-05-2013, 13:18
دوست عزیز زیر 1 میلیون لپ تاپ نیست :n29:

تا 1.200.000 تومن لپ تاب های خوب و مقاومی پیدا میشه ها ! هر چقدر هم بچه شما شیطون باشه :|

Malona
14-05-2013, 13:39
من فكر ميكنم برا يك بچه 7 ساله شما بايد دنبال برنامه هاي كمك آموزشي باشيد نه يك نت بوك شخصي!!
برنامه هايي كه فرزندتون رو در آينده بجاي چتر ، گيمر و..به برنامه نويس، محقق و...تبديل كنه...در غير اينصورت همون نخريد بهتره و ضررش كمتر!

نت بوك هاي ASUS با cpu اتم (Eee-PC ها )انتخاب خوبي هستند...بخصوص مدل هايي كه تبلت هم هستند

ارزونترین Eee-pc چنده؟

دوست عزیز زیر 1 میلیون لپ تاپ نیست :n29:

تا 1.200.000 تومن لپ تاب های خوب و مقاومی پیدا میشه ها ! هر چقدر هم بچه شما شیطون باشه :|

نه نمیتونم اونقدر خرج کنم اگر سنش بیشتر بود یه چیز خیلی بهتر براش میخریدیم
اگر نشد میرم سراغ مینی های دست دوم مطمئنم زیر 600 پیدا میشه
همین الانشم لپتاپ 14 اینچی دست دوم core 2 dou تو بازار پره با قیمت 700 الی 800 البته DELL دیدم فقط