ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم شناسایی کارت تی وی و بقیه کارت ها در vmware workstation

antbadell
09-05-2013, 20:07
سلام و عرض ادب

من برنامه vmware workstation ورژن 8.0.1 رو نصب کردم، و ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 روش نصب کردم.

ویندوز اصلی خودم که نصبه ویندوز 7 32 بیتی هست.

الان مشکلی که من دارم اینه که: کارت تی وی که میذارم،روی ویندوز اصلی توی قسمت device manager نشون داده میشه و میشه درایورش رو نصب کرد اما روی اون ویندوز که به صورت مجازی نصب شده اثلا شناساییش نمیکنه نه این کارت رو بلکه کارت های دیگه رو هم نمیشناسه
لطفأ اگه میشه راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم تا این کارت رو بشناسه

ممنونننن :n01:

jafarian
10-05-2013, 15:23
برای همین مورد شما داخلدو تا سایت پایین مطرح شده که گفته شده به چه صورتی از داخل محیط wmware یا virtual box که طرز کارکرد این دو برنامه شبیه هم هست کارت tv رو فعال کنیم که گفته شده در جواب شما سخت افزارهایی که در اسلات pci قراردارند را در محیط سیستم عامل مجازی قارد به فعال کردنش نیستین فقط در صورت قادر به انجام اینکار هستین که سخت افزار مورد نظر به وسیله usb به سیستم اتصال داده شده باشد:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

antbadell
10-05-2013, 16:52
برای همین مورد شما داخلدو تا سایت پایین مطرح شده که گفته شده به چه صورتی از داخل محیط wmware یا virtual box که طرز کارکرد این دو برنامه شبیه هم هست کارت tv رو فعال کنیم که گفته شده در جواب شما سخت افزارهایی که در اسلات pci قراردارند را در محیط سیستم عامل مجازی قارد به فعال کردنش نیستین فقط در صورت قادر به انجام اینکار هستین که سخت افزار مورد نظر به وسیله usb به سیستم اتصال داده شده باشد:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از جواب

این کارت تی وی که من دارم چون روی سیدی برنامه رابطش نوشته بود فقط برای ایکس پی جواب میده،برای سون نمیشه دیگه خواستم به صورت مجازی تست کنم که نشد.
اما با برنامه WinTVR3 راحت تونستم از خود ویندوز سون چک کنمش و البته کاملا هم سالم بود و جواب داد ولی ای کاش که مجازی سازی چیزی بود که کارت های اسلات های pci رو هم ساپورت میکرد اینطور خیلی بده

hamedplus
08-11-2013, 21:10
سلام دوستان منم یه همچین مشکلی داشتم و البته شدید تر!
به این شکل که حتی درایور کارت تی وی تو ویندوز سون قابل نصب نیست.
راه حلی داره؟
ویندوز سون 64 بیتیه.

FerineFast
09-11-2013, 01:09
مدل کارت TV رو بگید و اینکه موقع نصب درایور چه Error ای میده؟