ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكلات نصب و اجرا - The Walking Dead Survival Instinct

saeed19999
09-05-2013, 17:47
سلام.
من بازی The Walking Dead Survival Instinct رو از یه سایتی دانلود کردم.بدون مشکل اکسترانت هم شد.بعد نصب موقع اجرا این ارور میاد :

cant initializ 3d acceleration. cant create zbuffer at resolution ...
fil : game.ccp
line : 3852
time : tue may 07 17:44:14 2013
user : ...
computer : ... pc
source code revision : 2013/02/14 11:53:41 ( 132462 )

اینم عکسش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه فایلی رو میگه که توجایی که بازی رو نصب کردم نیست! game.ccp اگه کسی داره یا میدونه که باید چه کار کنم بگه که کلی عصبیم کرده.ممنون میشم البته مال رزلویشن نیست چون همه جورشو تست کردم.
دمتون گرم.

hosseincode2008
09-05-2013, 19:00
دوست عزيز تاپيكي كه زده بوديد به اين بخش (مشكلات نصب و اجرا) منتقل شد و طبق قوانين عنوان اون هم تغيير يافت. اگه كسي راه حلي براي مشكل شما داشته باشه يه بار هم كه بگين ميبينه و كمكتون ميكنه. لازم نيست تو تاپيك هاي مختلف پست بدين.

اين مشكل شما رو هم تعداد كمي تو كل دنيا داشتن كه اونها هم مشكلشون با Run as Administrator كردن حل شده، در صورت امكان كركتون رو هم عوض كنيد و قبل از ريختنش آنتي ويروس رو هم غير فعال كنيد.

اگه درست نشد روي يه ويندوز ديگه امتحان كن تا بفهمي مشكل از ويندوز شماست يا بازي ناقصه.

hm741
09-05-2013, 19:24
من این بازی رو نصب کردم بالا هم میاد ولی تو بازی موس رو که حرکت میده دوربین بازی چند لحظه بعد حرکت میکنه و delay داره ... بازی اصلا تیک نمیزنه و سیستمم هم پایین نیست که مشکل سخت افزاری باشه... ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه:n01:

saeed19999
10-05-2013, 15:14
من این بازی رو نصب کردم بالا هم میاد ولی تو بازی موس رو که حرکت میده دوربین بازی چند لحظه بعد حرکت میکنه و delay داره ... بازی اصلا تیک نمیزنه و سیستمم هم پایین نیست که مشکل سخت افزاری باشه... ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه:n01:
دوست عزیز شما که بازیت بالا هم میاد یه لطفی بکن این فایل game.ccp رو تو دایرکتوری بازیت سرچ کن بعد که پیداش کردی برا من آپلود کن شاید مشکل منم حل شه.ممنون.

hm741
10-05-2013, 15:33
دوست عزیز شما که بازیت بالا هم میاد یه لطفی بکن این فایل game.ccp رو تو دایرکتوری بازیت سرچ کن بعد که پیداش کردی برا من آپلود کن شاید مشکل منم حل شه.ممنون.
ای بابا بازی رو حذفش کردم :n03:... بدلیل اینکه خود سازنده های بازی هم موندن توش و نتونستن این مشکل delay رو حل کنند و گفتن ما غلط بکنیم از این به بعد بازی ایی رو که برای کنسول ساختیم مستقیم بدیم بیاد برا PC . رزیدنت اویل یا تومب رایدر قبل از اینکه برای PC بیاد خیلی وقت قبلش برای کنسول امده بود و تمام ایرادهاشو رفع کرده بودن تا رو PC بدون باگ بالا بیاد. بازی که پت و مت بسازن ارزش بازی کردن نداره:n02:

farhad4302
12-02-2014, 17:53
اقا من این بازیو نصب کردم اجرا هم میشه ولی گرافیک رو نمیشناسه و رزولوشن رو نمیشناسه. چیکار کنم

Seyed Artyom
30-07-2014, 19:53
سلام.من بازی رو نصب کردم.تو بازی هیچ مشکلی نداره ولی وقتی دکمه Esc رو میزنم که بازی Pause بشه پیغام Close program میده.کرک ریلودد و 3DM رو هم امتحان کردم.مشکل از چیه؟

h.r.b.......jhhgrf
01-06-2015, 21:46
منم همیت مشکل دارم خواهش میکنم کمک کنید