ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت بایوس گرافیک Gainward GTX260

ROHAN772
09-05-2013, 13:16
باسلام
من یک گرافیک GTX 260 بابرندGainward.دارم...
مشخصاتش اینه:
DDR 3 1.5 G
448 بیتی
مشکل من اینه که Dirtex 10.وهمین باعث میشه که بعضی ازگیمهارو اجرا نکنه .
ازدوستان که پرسیدم گفتند که تو میتونی با آپدیت بایوس جی پی یو گیمهای با Dirtex 11 رو اجرا کنی...
حالامیخوام بایوسش آپدیت کنم ...
باید چیکار کنم؟؟؟؟
واسه اولین بار اینکارو میخوام انجام بدم ویک آماتورم...
ممنون میشم که راهنماییم کنید

ess_1362
09-05-2013, 20:01
کدوم دوست همچین پیشنهادی داده؟:n29:
شما به حرف این دوست زیاد توجه نکن چون توصیه هاش آدم را یاد دوستی خله خرسه می اندازه:n02:
ساختار کارتهای گرافیک dx11 یکسری تفاوت هایی داره که قابلیت پردازش هایی مثل tessellation را فراهم می کنه
اگر خود نرم افزار dx11 را در نظر نگیریم دیگه مورد نرم افزاری دیگه ای در این پردازش ها دخالت نداره و ارتقا سایه زن های درون کارت گرافیک هست و خود تکنولوژی هسته هست که با پشتیبانی نرم افزاری dx11 این قابلیت را ایجاد می کنه.
هیچ ربطی به بایاس و هیچ نرم افزار دیگه ای نداره.
ضمن اینکه اگر کارت گرافیک شما بدون مشکل در حال انجام کار هست به هیچ عنوان آپدیت بایاس را توصیه نمی کنم چون یک کاربر آماتور 100درصد وسط کار اشتباه می کنه و بایاس کارت را از دست میده و سیستم دیگه روشن نمیشه.
کارت بدی ندارید ولی اگر اصرار به اجرای بازی های dx11 دارید پیشنهاد می کنم یک کارت مناسب بسته به بودجه و رزلوشن مانیتور تهیه کنید
با توجه به اینکه کارت شما در پردازش های فیزیکس و کودا عملکرد مناسبی داره ، اگر مادربرد شما دو شیار pci-e داره و از لحاظ توان پاور مشکلی ندارید توصیه می کنم یک کارت گرافیک amd تهیه کنید و کارت گرافیک خودتون را هم به عنوان موتور کودا و فیزیکس استفاده کنید و از موتور استریم کارت amd هم همزمان بهره ببرید

موفق باشید

EXTREME
09-05-2013, 20:43
شما با آپدیت بایوس نمیتونید به dx11 برسین باید کارتتون رو عوض کنید به کارتی که dx11 رو ساپورت کنه که در انویدیا از سری 400 شروع میشه
این قضیه سخت افزاری است و با آپدیت بایوس نمیشه

ROHAN772
10-05-2013, 15:11
مرسی...جواب شما کاملا روشنم کرد.بازم تشکر میکنم از راهنماییتون.یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم که اینم جواب بدید:من میتونم با اورکلاک این گرافیک GPU Clockوshader و Memory Clock و...ارتقا بدم؟؟؟؟؟

ROHAN772
10-05-2013, 15:16
مرسی...جواب شما کاملا روشنم کرد.بازم تشکر میکنم از راهنماییتون.یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم که اینم جواب بدید:من میتونم با اورکلاک این گرافیک GPU Clockوshader و Memory Clock و...ارتقا بدم؟؟؟؟؟

EXTREME
10-05-2013, 16:51

بله میتونید با نرم افزار msi after burner اورکلاک کنید از کلاک پایین شروع کنید به زیاد کردن بعد با نرم افزار furmark تست پایداری بگیرید و در صورتی که ناپایداری نبود و دمای gpu مناسب بود اور رو ادامه بدین