PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر روشن میشه ولی ...

Enter
08-05-2013, 23:02
سلام
سیستمم رو خاموش کردم و همه ی کابل ها و سیم ها رو در آووردم و شروع کردم به تمیز کردن داخل کیس بعد از اتمام کارم همه ی سیم ها و کابل ها رو جا زدم کیس رو روشن کردم منتها چراغ مانیتور چشمک میزنه و هیچ تصویری نمیاره همچنین دکمه ی دی وی دی رایتر و دی وی دی رم رو که میزنم باز نمیشن انگار که بهشون برق نمیرسه دوباره همه چیرو چک کردم بازم نشد حتی باطری مادربرد رو درآوردم و جا زدم بعد چند دقیقه بازم نشد مشکل از کجا میتونه باشه؟ اینو هم بگم فن سی پی یو کار میده یه فن دیگه هم خودم گذاشتم واسه کیس اونم کار میده گمون نکنم از پاور باشه چون اینها کار میدن لطفا کمکم کنید.متشکرم.

saeed_136915
08-05-2013, 23:16
سلام
سیستمم رو خاموش کردم و همه ی کابل ها و سیم ها رو در آووردم و شروع کردم به تمیز کردن داخل کیس بعد از اتمام کارم همه ی سیم ها و کابل ها رو جا زدم کیس رو روشن کردم منتها چراغ مانیتور چشمک میزنه و هیچ تصویری نمیاره همچنین دکمه ی دی وی دی رایتر و دی وی دی رم رو که میزنم باز نمیشن انگار که بهشون برق نمیرسه دوباره همه چیرو چک کردم بازم نشد حتی باطری مادربرد رو درآوردم و جا زدم بعد چند دقیقه بازم نشد مشکل از کجا میتونه باشه؟ اینو هم بگم فن سی پی یو کار میده یه فن دیگه هم خودم گذاشتم واسه کیس اونم کار میده گمون نکنم از پاور باشه چون اینها کار میدن لطفا کمکم کنید.متشکرم.

سلام
گرافیک رو یه بار دربیارین دوباره جا بزنین شاید درست بشه

Enter
08-05-2013, 23:25
سلام
گرافیک رو یه بار دربیارین دوباره جا بزنین شاید درست بشه

این کارو انجام دادم بازم نشد.

saeed_136915
08-05-2013, 23:33
هارد و دی وی دی رایتر و بقیه لوازم غیر ضروری رو جدا کنین ببینین بالا میاد

EXTREME
09-05-2013, 00:27
پاور سبستم چک شود
با باترى دىگر چک شود
اسلات ها تمبز با شد هم رم و هم vga
اتصالات پاور روى مادربورد چک شود
با رم و vga دىگرى چک شود

در اخر مشکل از مادربورد ىا از,bios است

Enter
09-05-2013, 13:14
یه گرافیک دیگه گذاشتم بازم همون مشکل قبلی رو داره باطری هم عوض کردم بازم مشکل حل نشد فقط رم نداشتم که تست کنم چیز جالب اینجاست که وقتی اون کابلی که از مادربرد میاد و به پست دی وی دی رم ها میخوره (ساتا نیستند) در میارم دی وی دیرم ها راحت کار میده و راحت باز و بسته میشن ولی وقتی کابل رو به مادربرد دوباره جا میدم اصلا کار نمیدن یعنی ممکنه مادربرد سوخته باشه؟؟؟؟

mohammadi_4u
09-05-2013, 14:43
این ادا اطوارا معمولا زیر سر پاوره.:)
بدون رم و گرافیک روشن کنید اگه بوق های مربوطه هشدار رو زد مین سالمه ولی از پاور غافل نشوید
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Enter
09-05-2013, 15:15
این ادا اطوارا معمولا زیر سر پاوره.:)
بدون رم و گرافیک روشن کنید اگه بوق های مربوطه هشدار رو زد مین سالمه ولی از پاور غافل نشوید
سلام
آخه من میگم اگر زیر سر پاور باشه خب چرا فن ها کار میده و وقتی اون کابل دی وی دی رایترها رو از مادر برد جدا میکنم دی وی دی رایترها کار میدن و وقتی کابل رو وصل میکنم دیگه کار نمیدن اگه پاور مشکل داشته باشه اصولا نباید کلا سیستم روشن بشه درسته یا من اشتباه میکنم؟

mohammadi_4u
09-05-2013, 18:28
سلام
آخه من میگم اگر زیر سر پاور باشه خب چرا فن ها کار میده و وقتی اون کابل دی وی دی رایترها رو از مادر برد جدا میکنم دی وی دی رایترها کار میدن و وقتی کابل رو وصل میکنم دیگه کار نمیدن اگه پاور مشکل داشته باشه اصولا نباید کلا سیستم روشن بشه درسته یا من اشتباه میکنم؟

خب با این جزئیات مشکل باز هم به پاور برمیگرده یه امتحان کنید متوجه میشید.پاور نیم سوز قدرت انجام کار کلی و تامین برق سیپیو نداره .من مورد مشابه زیاد بهم مراجعه کردن بنظرم بهترین کار تست پاوره% سیستم روشن نمیشه شما دارید چرخش فن رو میبینید و بس! اون برق مصرفی خیلی کمی میخاد.

absineh
09-05-2013, 19:49
سیستم را بیرون از کیس اسمبل کنید پایه های رم را بایک تیکه کاغذ یا پاکن تمیز کنید هم چنین پایه کارت گرافیک هم همینطور وجابزنید وکابل های پاور را وصل کنید فن سی پی یو اگر ریمو کردید ببینید خمیرسیلیکون داره یا نه اگرنداشت کمی خمیرسیلیکون را روی سی پی یوبزارید وبا دقت اسمبل کنید وسیستم را بدون دی وری رایتر روشن کنید نتیجه میگیرید اگر بازهم نتیجه نگرفتید جای رم ها را عوض کنید وکلیرسیموس انجام دهید ودر آخر اگر نشد با یک پاور مطمن مجدا سیستم را چک کنید .

EXTREME
09-05-2013, 20:45
سلام

نه چون فن ها کار میکنه دلیل نمیشه همیشه پاور درست باشه

سیستم هست روشن میشه و تصویر نمیده و مشکل به خاطر پاور بوده و شاخه 5 ولت پاور یا 12 ولت و 3.3 یک کدوم مشکل داشته

شما اگه با قطعه سالم همون هایی که گفتم چک کنید میتونید به مین برسین و اشکال رو بفهمین

اتصال بدنه هم باعث این مشکل میشه پیشنهاد میشه سیستم بیرون از کیس اسمبل بشه

Enter
09-05-2013, 23:04
سلام
طبق راهنماییهایی شما دوستان گلم در این انجمن و انجمن سخت افزار دادید سیستم رو بطور کامل دل و رود هش رو کشیدم بیرون و با مسواک افتادم به جون اسلات ها و رم رو روی اسلات چهارم و آخرین اسلات قرار دادم بحمدالله اومد بالا واقعا سپاسگذارم از وقتی که گذاشتید و میذارید مرسی از همگی امیدوارم مشکل بطور کامل رفع شده باشه بازم ممنونم.

لطفعلی خان قاجار
09-05-2013, 23:35
من واسم همینطوری شد بعدشم یسری سیستما رو ازش کم کردم ولی بعده چن روز پاور سوخت :n22:
مشکل پاور پیدا کردی تا مادر بردتو ب فنا نداده بدادش برس

Soroush-S
14-05-2013, 23:45
سلام
طبق راهنماییهایی شما دوستان گلم در این انجمن و انجمن سخت افزار دادید سیستم رو بطور کامل دل و رود هش رو کشیدم بیرون و با مسواک افتادم به جون اسلات ها و رم رو روی اسلات چهارم و آخرین اسلات قرار دادم بحمدالله اومد بالا واقعا سپاسگذارم از وقتی که گذاشتید و میذارید مرسی از همگی امیدوارم مشکل بطور کامل رفع شده باشه بازم ممنونم.

سیستم منم همینطوری بود با تمیز کردن درست شده بود ولی الان هرکاری میکنم بالا نمیاد . روشن میشه ولی بالا نمیاد . البته یه چراغ هست کهکنار دکمه پاور هست هم دائم روشنه . امکان داره مشکل از هارد باشه ؟

Enter
15-05-2013, 08:26
سیستم منم همینطوری بود با تمیز کردن درست شده بود ولی الان هرکاری میکنم بالا نمیاد . روشن میشه ولی بالا نمیاد . البته یه چراغ هست کهکنار دکمه پاور هست هم دائم روشنه . امکان داره مشکل از هارد باشه ؟

سلام
والله منم همین مشکلو داشتم اومدم تمام قطعات رو از هم جدا کردم کامل خصوصا مادربرد رو در آوردم و با مسواک افتادم به جونش و خوب تمیزش کردم خصوصا اسلاتها و اومدم رم رو توی اسلات چهارم که تا حالا ازش استفاده نکرده بودم گذاشتم و روشنش کردم بالا اومد حالا نمیدونم یا از اسلات رم بوده یا چون خوب تمیزش نکرده بودم بوده بعضی از دوستان گفته بودن میتونه مشکل از پاور باشه که نیم سوز شده من فکر میکنم خارج از اینهایی که گفتم نمیتونه باشه حالا شما خوب تمیزش کن با مسواک و جای رم رو عوض کن انشاءالله که درست میشه.