ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال در مورد رشته داروسازی

ali_12
08-05-2013, 19:53
با سلام و درود

وقتتون بخیر

میشه بفرمایید کل واحدهای رشته ی داروسازی چند تاست؟و دوره ی آن چقدر طول میکشه؟کلا 2 دوره داره این رشته(عمومی و تخصصی)؟

میشه بفرمایید بعد از گذراندن این دوره باید دوباره امتحان بدید..کلا داستان این آزمون جامع چیه؟همون دکترای تخصصی است؟دوره ی این دوره چند سال است و چند واحد هست؟

وبسایت یا فایلی خدمتتون هست که تعداد کل واحدهای درسی و چارت درسی رو داشته باشه؟هم دوره عمومی و هم دوره پی ایچ دی لطفا

سوال دیگه اینکه من میخوام برای کنکور سراسری 93تجربی توی داروسازی شرکت کنم.میشه بفرمایید تا چه رتبه ای دانشگاه تهران و شهید بهشتی می آره؟حدود

درصدها باید چطور باش؟.من دیپلمم سال 80 گرفتم و منطقه 2 هستم و یک لیسانس مهندسی شیمی (فنی مهندسی) دارم

ممنون میشم لطفا راهنمایی کامل بفرمایید

alavi71
08-05-2013, 20:03
با سلام و درود

وقتتون بخیر

میشه بفرمایید کل واحدهای رشته ی داروسازی چند تاست؟و دوره ی آن چقدر طول میکشه؟کلا 2 دوره داره این رشته(عمومی و تخصصی)؟

میشه بفرمایید بعد از گذراندن این دوره باید دوباره امتحان بدید..کلا داستان این آزمون جامع چیه؟همون دکترای تخصصی است؟دوره ی این دوره چند سال است و چند واحد هست؟

وبسایت یا فایلی خدمتتون هست که تعداد کل واحدهای درسی و چارت درسی رو داشته باشه؟هم دوره عمومی و هم دوره پی ایچ دی لطفا

سوال دیگه اینکه من میخوام برای کنکور سراسری 93تجربی توی داروسازی شرکت کنم.میشه بفرمایید تا چه رتبه ای دانشگاه تهران و شهید بهشتی می آره؟حدود

درصدها باید چطور باش؟.من دیپلمم سال 80 گرفتم و منطقه 2 هستم و یک لیسانس مهندسی شیمی (فنی مهندسی) دارم

ممنون میشم لطفا راهنمایی کامل بفرمایید

سلام
لطفا از ایجاد تاپیک جدا گانه خوداری کنید ...
مجموع واحد ها حدود230 واحد هست ...
ازمونی در پایان ترم ندارد فقط بعد از گذراندن دروس پایه یک ازمون باید بدهید در صورت کسب نمره وارد دوره دروس تخصصی میشوید.
در پایان تحصیل هم 2 سال طرح باید بگذرونید ..
شهید بهشتی روزانه تا حدود رتبه 300 و شبانه نیمه دوم تا حدود رتبه 700 هست ...
چون دیپلمه قبل 84 هست برای شما ملاک 100 درصد ازمون کنکور خواهد بود ..
موفق باشید...

ali_12
08-05-2013, 20:12
سلام
لطفا از ایجاد تاپیک جدا گانه خوداری کنید ...
مجموع واحد ها حدود230 واحد هست ...
ازمونی در پایان ترم ندارد فقط بعد از گذراندن دروس پایه یک ازمون باید بدهید در صورت کسب نمره وارد دوره دروس تخصصی میشوید.
در پایان تحصیل هم 2 سال طرح باید بگذرونید ..
شهید بهشتی روزانه تا حدود رتبه 300 و شبانه نیمه دوم تا حدود رتبه 700 هست ...
چون دیپلمه قبل 84 هست برای شما ملاک 100 درصد ازمون کنکور خواهد بود ..
موفق باشید...
ممنونم از شما دوست عزیزم
عذر میخوام.نمیدونستم.چشم.از این به بعد