مشاهده نسخه کامل
: آیا رم Twinmos با مادربرد Asus P8B75-V سازگاره ؟؟؟
با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید گرامی
رم های فعلی من Twinmos DDR3 BUS 1333 هستن . قصد خرید مادربدر Asus P8B75-V دارم امروز در سایت ایسوس مشخصات مین رو دیدم
و لیست سی پی یو و رم هایی که ساپورت میکنه . یه لیست PDF داشت که رم از چه مارک و چه سایزهایی ساپورت میکنه اما متاسفانه
اسم رم Twinmos در اون لیست PDF نبود . حالا سوال من اینه چون که اسم رم من تو لیستش نبود یعنی رمای من با این مادربرد ناسازگارند؟؟؟
Ali*Reza
08-05-2013, 17:23
ليست قطعات ساپورت شده از طرف کمپانى ها معمولا آپديت نيست و خيلى به اونها توجه نکنين.
به نظر من مشکلى براى نصب ندارين.
ess_1362
08-05-2013, 17:24
این لیست فقط مدلهایی را که در زمان تولید برد عرضه شده بودن را مورد آزمایش قرار داده و هیچ معنی خاصی نداره!!
به عبارت دیگه ممکنه 1000 مدل ماژول و چیپ رم بعد از عرضه مادربرد تولید و عرضه شده باشن که تولید کننده دیگه وقتی برای تست کردن همه نداره
شما با خیال راحت استفاده کن مشکلی پیش نمیاد . تازه اگر هم پیش بیاد راه چاره داره
این لیست فقط مدلهایی را که در زمان تولید برد عرضه شده بودن را مورد آزمایش قرار داده و هیچ معنی خاصی نداره!!
به عبارت دیگه ممکنه 1000 مدل ماژول و چیپ رم بعد از عرضه مادربرد تولید و عرضه شده باشن که تولید کننده دیگه وقتی برای تست کردن همه نداره
شما با خیال راحت استفاده کن مشکلی پیش نمیاد . تازه اگر هم پیش بیاد راه چاره داره
خب خیالم راحت شد . مواقعی که احتمالا مشکلی پیش بیاد راه چاره اش چیه ؟
Ali*Reza
08-05-2013, 19:47
خب خیالم راحت شد . مواقعی که احتمالا مشکلی پیش بیاد راه چاره اش چیه ؟
باید مشخص بشه مشکل چیه. در کل آپدیت بایوس و تغییر فرکانس یکی از راه حلهاست. به هرحال در کل مشکلی نیست و میتونین نصب کنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.