مشاهده نسخه کامل
: سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ...
فرگوسن: حالا دیگر وقتش بود/ گرفتن این تصمیم راحت نبود
سایت گل- سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه و موفق منچستریونایتد،آخرین روزهای حضورش در اولدترافورد را پشت سرمی گذارد
باشگاه یونایتد با انتشار بیانیه ای از کناره گیری او از دنیای مربیگری خبر داد.
خود سرالکس فرگوسن هم در صحبت هایی دراین باره گفته:« تصمیم برای بازنشستگی،تصمیمی است که من من مدتها به آن فکر کرده ام و به یک باره دراین باره تصمیم گیری نگرده ام. الان زمان مناسبی برای بازنشستگی است. برایم مهم بود تا در قوی ترین حالت ممکن این سازمان را ترک کنم و براین باور هستم که الان شرایط بدین ترتیب است.
کیفیت این تیم پیروزی طلب، تعادل سنی و تلاش برای موفقیت های متوالی دربالاترین سطح ممکن و از سوی دیگر ساختار استفاده و پرورش جوانان،آینده بلند مدت باشگاه را درخشان خواهد نمود. کمپ تمرینی ما جزو بهترین کمپ های تمرینی در سرتاسردنیای فوتبال است و خانه ما،اولدترافورد، به حق یکی از بهترین ورزشگاه های دنیاست.»
فرگوسن ادامه داد:« من خوشحالم که در آینده در دو پست مدیر و سفیر باشگاه فعالیت خواهم کرد.با انجام این فعالیت ها در کنار فعالیت های موردعلاقه دیگری که در زندگی دارم،به سمت آینده حرکت خواهم کرد.
باید از خانواده ام، عشق و محبت و حمایتشان که همیشه سرنوشت ساز و حیاتی بوده تشکر کنم. کتی، همسرم نقشی کلیدی در کارنامه مربیگری ام داشته و درزندگی ام ثبات واشتیاق و تشویق زیادی رو به جلو برایم داشته .کلمات برای توصیف ارزش این کارها برای من کم می آورند.
باید از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم،چه در گذشته و چه در حال ،به خاطر سطح و رفتارهای حرفه ای شان و موفقیت های به یاد ماندنی ای که با هم کسب کردیم تشکر کنم.بدون همکاری آنها، تاریخ این باشگاه بزرگ،نمی توانست تا این اندازه غنی شود.
در سالهای اولیه حضورم در یونایتد با حمایت اعضای کادر مدیریتی و به ویژه سربابی چارلتون،اعتماد به نفس کامل و زمان لازم برای ساخت یک باشگاه فوتبالی را (چیزی فراتر از تنها یک تیم فوتبال) دراختیار داشتم.
در دهه گذشته اعضای خانواده گلیزر هم برای من فضا را فراهم کردند تا با بهره گیری از بیشترین توانم،منچستریونایتد را هدایت کنم و واقعا خوشبخت بودم که شانس همکاری با یک مدیر اجرایی بامهارت و قابل اطمینان به نام دیوید جیل را داشتم.واقعا از همه متشکرم.
از هواداران هم متشکرم. حمایتی که شما در طول تمام این سالها از تیم به عمل آوردید، فوق العاده بوده. این افتخار بزرگی است که این فرصت را داشتم تا تیم شما را هدایت کنم و تمام این زمانی که سرمربی منچستریونایتد بودم را گرامی می دارم. »
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حقیقتا فوتبال بدون سر الکس مثل قبل نیست، جای خالیش روی نیمکت یونایتد برای همیشه تو ذهن هر فوتبال دوستی باقی می مونه:n16:
این تصویر ، حقیقت تلخ اما گریز ناپذیر جدایی سر الکس رو به زیبایی نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیتر رو که دیدم باورم نشد ! هنوز هم باورم نمیشه ...
از زمانی که برای اولین بار فوتبال رو دنبال میکردم تا الان فرگوسن رو میدیدم و به یک عادت قدیمی ولی دوست داشتنی تبدیل شده بود.
کلا بدجوری به فرگوسن رو نیمکت منچستر عادت کرده بودیم و یک جورایی این تفکر رو داشتم که همیشه اون رو روی این نیمکت می بینم .
تصور منچستر بدون فرگوسن سخته ... خیلی سخت .
واقعا منچستر رو به اوج فوتبال رسوند و اون رو توی اوج نگه داشت و دلیل اصلی و نقطه اتکای این تیم فقط و فقط فرگوسن بود.
دوستت داریم پیرمرد دوست داشتنی :n12:
نگاهی به آمار سرمربی اسطوره ای یونایتدها؛ فرگوسن، ارباب جام ها
سایت گل- فرگوسن در طول دوران حرفه ای اش 49 جام مختلف کسب کرد که البته بیشتر آن با منچستریونایتد بود. اما فراموش نکنیم که او با تیم نه چندان مطرح آبردین، تیمی که دوقطبی فوتبال اسکاتلند را در آن سال ها از بین برد، هم به موفقیت های زیادی رسید.
در این اینجا نگاهی گذرا داریم به افتخاراتی که فرگوسن در طول دوران مربی اش به دست آورد و او را به معروف ترین مربی بریتانیا تبدیل کرد:"
سنت میرن
قهرمانی دسته اول اسکاتلندی (1 بار): 77-1976
آبردین
قهرمانی لیگ برتر اسکاتلند (3 بار): 1979-80, 1983-84, 1984-85
قهرمانی جام حذفی اسکاتلند (4بار): 1981-82, 1982-83, 1983-84, 1985-86
قهرمانی جام اتحادیه اسکاتلند (1 بار): 1985-86
قهرمانی جام برندگان جام اروپا (1 بار): 1982-83
قهرمانی سوپرکاپ اروپا : (1 بار): 1983
منچستریونایتد
قهرمانی در لیگ برتر انگلیس (13 بار): 1992-93, 1993-94, 1995-96, 1996-97, 1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2010-11, 2012-13
قهرمانی جام حذفی (5 بار): 1989-90, 1993-94, 1995-96, 1998-99, 2003-04
قهرمانی جام اتحادیه (4 بار): 1991-92, 2005-06, 2008-09, 2009-10.
قهرمانی در جام خیریه (کامیونیتی شیلد) (10بار): 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011
قهرمانی در چمپیونزلیگ (2بار): 1998-99, 2007-08
قهرمانی در جام برندگان جام اروپا (1بار): 1990-91
قهرمانی در سوپرکاپ اروپا (1 بار): 1991
قهرمانی در جام بین قاره ای (1 بار): 1999
قهرمانی در جام باشگاه های جهان (1 بار): 2008
گزارش تصویری آ.اس برای خداحافظی از فرگی کبیر
سایت گل- سرالکس فرگوسن بعد از 26 سال مربیگری در باشگاه منچستریونایتد در پایان رقابت های این فصل بازنشسته خواهد شد.
انتشار این خبر به منزله بمبی در دنیای فوتبال صدا کرد و دقایقی بعد ازانتشار این خبر، روزنامه مادریدی آ.اس با بازتاب گزارشی تصویری از روزهای موفق سرالکس با او خداحافظی کرده است. این گزارش تصویری را می توانیددراینجا ملاحظه کنید
22ماه می سال 2011 و آخرین جام قهرمانی ای که فرگوسن بعد از بازی تیمش مقابل بلکپول در اولدترافورد بالای سر برده بود.البته جام قهرمانی رقابت های این فصل هم انتظار شیاطین سرخ را می کشد و یونایتدی ها که از هم اکنون قهرمانی شان را مسجل کرده اند،
درپایان فصل و در شب خداحافظی فرگوسن با دنیای فوتبال،جام قهرمانی این فصل لیگ برتر را هم بالای سر خواهند برد.
سرالکس فرگوسن و جام اروپایی کسب شده توسط تیمش بعد از قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپا و فتح جام در بازی برابر بایرن مونیخ
هشتم ماه می سال 1994،سرالکس فرگوسن و برایان کید با جام قهرمانی لیگ برتر، بعد از تساوی بدون گل این تیم مقابل کاونتری در ورزشگاه اولدترافورد
22ماه می1999؛ فرگوسن سرمربی منچستریونایتدبه جام قهرمانی جام حذفی AXA
12 ماه می سال 1996؛ سرالکس فرگوسن با جام حذفی انگلیس و جام قهرمانی لیگ برتر
پنجم می سال 2001؛ سرالکس فرگوسن و روی کین با جام قهرمانی جام حذفی انگلیس بعد از بازی منچستریونایتد ودربی کانتی در اولدترافورد
سیزده آگوست سال 1997؛ سرالکس فرگوسن جایزه بهترین سرمربی فصل گذشته را در جریان بازی منچستریونایتد مقابل ساوثهمپتون دریافت نمود.
آگوست سال 1996؛ سرالکس فرگوسن منچستریونایتد جام قهرمانی تیمش در لیگ برتر را قبل از آغاز بازی دوستانه تیمش در پیش فصل مقابل اینتر میلان بالای سر برده است
پانزدهم ماه می سال 1991: سرالکس فرگوسن با جایزه قهرمانی جام در جام اروپا؛فینال مقابل بارسلونا و درورزشگاه فاینوردروتردام برگزار شده بود که یونایتد با نتیجه 1-2 به پیروزی رسید
25 ماه می سال 200-؛سرمربی منچستریونایتد جایزه لائوروس ورزشی را در مونته کارلو دریافت کرد. در دو طرف او دو شاگردش، رایان گیگز (سمت چپ) و رونی جانسن (سمت راست.) دیده می شوند
نهم ژآنویه سال 2012؛ سرالکس فرگوسن بعد از جایزه بهترین سرمربی سال فیفا
hamid_diablo
08-05-2013, 16:06
یک فرگوسن
تمام نمیشوی در من
تو معنای دیگری از لذتی !
charlize
08-05-2013, 16:13
بعضی رفتنا خیلی سختن و نبود و و رفتن فرگی از فوتبال یکی از اوناست..
بدون چک چندین سال طول میکشه تا منچستر رو بدون فرگوسن بتونیم قبول کنیم..
+
حتی اگه طرفدار منچستر هم نمیبودی، بخاطر فرگوسن یه حس متفاوت بهش پیدا میکردی..
+
صحنه ی لرزش دست های فرگوسن، یکی از عجیب ترین لحظات فوتبالی من (و مطمئنم خیلی های دیگه) خواهد بود...
فراموش نمیشی مرد:n12:
Iman-Emperatour
08-05-2013, 16:26
Farewell to a lovely man
//////////////////////
یه موسیقی به افتخار سر الکس
(به نام Sir Alex Ferguson Song )
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ybabes.rozblog.com%29++.mp3)
147milad
08-05-2013, 16:29
فرگوسن تو رفتی اما تمام اون خاطرات خوب و جام ها و اشک ها و لبخند هارو برای ما گذاشتی.خاطراتی که از ذهن ما هیچوقت پاک نمیشه.زمانی که گفتی لیورپول با18 قهرمانی رو از اوج به پایین میاری هیچ کس باور نمیکرد و حرف تو را غیر قابل باور میدانستند.چطور تیمی که تعداد قهرمانی کمی دارد برای سلطان لیگ برتر چنین خط و نشانی میکشد.تو به گفته ات عمل کردی و این ما بودیم که گمراه و نا اگاه از افکار تو.تو سال ها در اروپا و در انگلیس در اوج بودی و در اوج میمونی.27سال زحمت تو در باشگاه یونایتد رو تبدیل به یکی از پر طرفدارترین تیم ها در جهان و تورا به یکی از پر طرفدار ترین مربی ها تبدیل کرد.زحمات تو ستودنیست و تو حتی الان با وجود بازنشتگی باز هم تمام نشدنی هستی.
منچستر یونایتد=سر الکس فرگوسن
نام هایی که هیچ وقت از هم جدا نمیشوند.
:n28:
همیشه باید تو اوج خدافزی کرد....
مشخصه که حرفه ایه اصن :D
08-05-2013, 16:37
Nasser_ZRE
08-05-2013, 16:48
پیام رونالدو برای فرگوسن؛ مرسی برای همه چیز رئیس
با اعلام بازنشستگی فرگوسن، احتمال بازگشت رونالدو به الدترافورد هم کم شده است.
سایت گل- خبر بازنشستگی سرالکس فرگوسن بسیاری از شاگردانش فعلی و قدیمی اش را هم شوکه کرد. از جمله کریس رونالدو که هیچ وقت ارادت قلبی اش به فرگوسن پنهان نکرد.
حتی بعد از اینکه در ابتدای فصل جاری از شرایطش در سانتیاگو برنابئو ابراز نارضایتی کرد، گفته شد که ممکن است به منچستریونایتد بازگردد. اما با اعلام بازنشستگی فرگوسن، احتمال بازگشت رونالدو به الدترافورد هم کم شده است.
رونالدو دقایقی پیش، با انتشار یکی از اولین عکس هایش در الدترافورد در کنار فرگوسن، در صفحه فیس بوکش نوشت:" خداحافظ رئیس."
او همچنین در صفحه تویئترش نوشته: «مرسی برای همه چیز رئیس.»
رونالدو که در سال 2003 از اسپورتینگ لیسبون به منچستریونایتد پیوست، در 6 فصلی که پیراهن این باشگاه را به تن کرد، سه قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورد.
منـــبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hoomi_gta
08-05-2013, 17:33
این خبر نابودم کرد، ای کاش خودت میومدی و میگفتی که شایعست و دلمون قرص میشد. ولی حیف که این بار واقعا داری میری. تصور یونایتد بدون فرگی خیلی سخته، تصور نیمکت تیم بدون سر فرگی عذاب آوره. فرگی مربی یونایتد نبود، فرگی خود یونایتد بود، پدر تیم . بزرگترین مربی که تاریخ فوتبال به خودش دیده. سر فرگوسن ازت ممنونیم. بخاطر همه چیز. بخاطر نوشتن برگ مهمی از تاریخ منچستر یونایتد. خداحافظ مرد افسانه ای، خداحافظ خدای فوتبال.:n03:
:n03::n03:
گفتههاي منچستريها از بازنشستگي فرگوسن
با اعلام خبر بازنشسته شده سرالکس فرگوسن در انتهاي فصل جاري، اعضاي قديمي و فعلي اين باشگاه به تمجيد و قدرداني از زحمات اين مربي 71 ساله پرداختند.
انتشار خبر تصميم سرالکس فرگوسن براي وداع با دنياي مربيگري همه منچستريها را تحت تاثير قرار داده است، از خانواده گليزر به عنوان روساي باشگاه تا دوايت يورک، ستاره پيشين خط حمله شياطين سرخ و يکي از بازيکنان يوناتيد رويايي سال 1999.
به گزارش تسنيم، در زير واکنش منچستريها به اعلام خبر بازنشستگي سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ را ميخوانيد:
ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه: «همه ما ميدانستيم که اين روز بالاخره فرا خواهد رسيد و همه ما برايش برنامهريزي کرده بوديم تا مطمئن شويم فرگوسن در حالي که کيفيت تيم و زيرساختهاي تيم در بهترين وضعيت قراردارد، بازنشسته ميشود. کاري که فرگوسن براي منچستريونايتد و فوتبال دنيا انجام داد، هرگز از ياد نخواهد رفت. کار کردن کنار الکس و خطاب کردن او به عنوان يک دوست، بزرگترين افتخار و بهترين تجربه زندگي حرفهاي من بوده است».
جوئل گليزر، مالک مشترک باشگاه: «الکس بارها و بارها ثابت کرده که چه مربي استثنايي و در عين حال چه شخصيت فوقالعادهاي است. انگيزه او براي موفقيت و تعهدش نسبت به باشگاه حقيقتا مثالزدني است. من هميشه خاطرات خوشي که او براي ما ساخت، مانند شب خوش قهرماني در ليگ قهرمانان سال 2008 را به ياد خواهم سپرد».
پل اينس، بازيکن سابق منچستريونايتد: «اين مرد عالي و تمام نشدني است. من واقعا شوکه شدم وقتي اين خبر را شنيدم. کاري که او انجام داده باور نکردني است. دنياي فوتبال ديگر هرگز کسي را مانند او نخواهد ديد. 2 هفته پيش او داشت از ماندن براي 2 سال ديگر حرف ميزد و به همين خاطر شوکه شدهام. او مرا مثل پسرش ميدانست».
دوايت يورک، مهاجم پيشين منچستريونايتد: «فرگوسن با اعلام بازنشستگياش دنياي فوتبال را شوکه کرد. مسئله جانشينياش و اينکه ديويد گيل هم دارد ميرود احتمالا فرگوسن را وادار کرده به بازنشستگي فکر کند. او ميخواست امسال جام ليگ برتر را پس بگيرد. الان اين کار را انجام داده است. از جهات زيادي شايد اکنون بهترين زمان براي اعلام بازنشستگي بود اما کمي طول ميکشد تا همه به نبودش عادت کنند».
شان بوئنس، نايب رئيس کانون هواداران منچستريونايتد: «همه ما غافلگير شديم...کسي نميتواند جاي او را پر کند و به نظر من 5 سال ديگر هم ميتوانست کار کند هرچند او به استراحت نياز داشت».
کليتون بلکمور، بازيکن پيشين يونايتد: «قلبم به درد آمد. در روزنامهها و نشريات شايعاتي در اين باره خوانده بودم اما هرگز آنها را باور نکردم. البته به نظرم او حقش است که عقب بنشيند و با لذت بردن از کارهايي که انجام داده به استراحت بپردازد. يکشنبه برابر منچستريها روز احساسي خواهد شد. مطمئنم فرگوسن ميداند چه کسي جايش را خواهد گرفت و نظرش را هم اعلام خواهد کرد. تعجب نکنيد اگر ديويد مويس سرمربي منچستر شد».
وينسنت کمپاني، کاپيتان منچسترسيتي: «سرالکس فرگوسن...يکي از بهترين مربيان تاريخ. بعد از 26 سال موفقيت در فوتبال همه ما به او يک قدرداني بزرگ بدهکاريم».
مايکل اوون، مهاجم پيشين ليورپول و منچستريونايتد: «منچستريونايتد بدون سرالکس فرگوسن حس خوبي نخواهد داشت. يک مرد و يک مربي بزرگ. هيچ کسي توان رقابت با رکورد او را نخواهد داشت. او و تيم برنامه ريزي کرده بودند به مسابقات چستر ريس بروند.شايد آنجا دوربرگرداني باشد. شايد اين خبر بزرگترين سيرک رسانهاي تاريخ باشد».
دنيس اروين، بازيکن پيشين منچستريونايتد: «امروز براي منچستريونايتد روز تلخ و غمانگيزي است. امروز روزي است که ما بايد از تمام افتخاراتي که او براي منچستريونايتد به ارمغان آورد تقدير کنيم. هر بار که اين خبر به گوشم ميرسيد شوکه ميشدم. بدون شک او بهترين مربي تاريخ است».
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alireza.M67
08-05-2013, 17:41
خیلی ناراحتم ...
نمی دونم خبر از این بدتر هم توی دنیای فوتبال ممکن بود یا نه ؟
بهترین مربی تاریخ با 49 جام رفت، امیدوارم همواره موفق باشه ...
این آهنگیه که برای فرگوسن خونده شده، شاید برای بعضی ها جذاب باشه :
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion
So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through
Forever we will be his Red Army
Born in govan on the night of new years eve
Came a boy with dreams to be a champion
And the rest Is history, now he’s left a legacy
And he will be remembered forever
Like the greats from before and others we adore
Fergie keeps the Manchester tradition
We play all out in attack, and solid at the back
and thats what make the club united
vahidgame
08-05-2013, 17:51
خبر شوک آوری بود.
به عنوان طرفدار تیم رقیب منچستر از این خبر ناراحت شدم. حالا نمی دونم دیگه واقعا احساس خود منچستری ها چیه!
امیدوارم هر جا هست موفق باشه...
comeback pep
08-05-2013, 18:09
خبر واقعا ناراحت كننده ايه
منى كه طرفدار بارسا هستم با شنيدن اين خبر واقعا ناراحت شدم و برام مثل يه شك بود؛ نميدونم خود منچستريا چه حالى دارن!
اينكه يه تيم رو به اوج برسونى و بيش از 20 سال تو اوج نگه دارى، كار بسيار سختيه كه از مرد بزرگى مثل تو بر مياد.
خدا حافظ پيرمرد دوست داشتنى!
دنياى فوتبال در غم از دست دادنت خواهد گريست
مسلما خاص ترین و بدترین خبری بود که بعد از سقوط هواپیمای تیممون تو فوتبال دنیا اعلام شد.
بزرگترین مربی تاریخ فوتبال ، مربی که 20 سال تمام تیمش رو بین اول تا سوم نگه داشت امروز داره خداحافظی میکنه . خیلیا از سر ببخشید اینو میگم عقده هایی که به خاطر شکست خوردن جلوش دارن خیلی راحت مسخرش میکنن اما همونا هم پیش خودشون میدونن که این مرد فقط و فقط یکیه و فقط منچستر نیست که از رفتنش ضربه میخوره ، فوتبال دنیا هم این رفتن رو حس خواهد کرد.
تو 20 سال اخیر کل فوتبال دنیا رو که دوره کنید امکان نداره تیمی رو با ثبات تر از تیم پیرمرد دوست داشتنی و موفق منچستر پیدا کنید ، مردی که خیلی ها در مقابل تفکراتش تسلیم شدن و روشی که توی یونایتد پایه گذاری کرد در ادامه مکتب سر مت بازبی منچستر رو همیشه در بالاترین سطح ممکن نگه میداره
هنوزم تو بهتم :n28:
خبر ناراحت کننده ای بود منم با وجود اینکه طرفدار تیم رقیب یونایتد هستم از شنیدن این خبر ناراحت شدم:n03:
پرافتخارترین مربی جزیره امروز بازنشسته شد و امسال رقابت مورینیو و سر الکس میتونست باعث جذابیت هر چه بیشتر جزیره بشه اما افسوس که ...
kasra_khan2003
08-05-2013, 19:00
جانشین سرالکس معرفی شد؛ دیوید مویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گفته می شود باشگاه منچستریونایتد چند گزینه معروف تر را در نظر داشت اما مویس گزینه فرگوسن بود و سرانجام مدیران باشگاه را قانع کرد
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، دیوید مویس، سرمربی اورتون، به عنوان جانشین فرگوسن از فصل آینده روی نیمکت شیاطین سرخ خواهد نشست.
انتظار می رود تا 24 ساعت آینده، مویس به طور رسمی به عنوان جانشین فرگوسن، از سوی باشگاه منچستریونایتد معرفی شود. این مربی اسکاتلندی امروز صبح اعلام کرد که در پایان فصل از "تافی ها" جدا خواهد شد.
یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد به سایت گل گفت که بازیکنان باشگاه امروز مطلع شدند که دیوید مویس جانشین سرالکس در الدترافورد خواهد شد.
باشگاه اورتون اعلام کرده که باشگاه منچستریونایتد هیچ تماسی با آنها نداشته اما گزارش ها حاکی از آن است که این مربی باتجربه با مدیران باشگاه منچستریونایتد به توافق رسیده است. قرارداد مویس با اورتون در پایان این فصل به اتمام می رسد و او مشکلی برای جدایی از این باشگاه نخواهد داشت.
مویس و فرگوسن از مدت ها پیش با یکدیگر دوست هستند و مطمئنا فرگوسن کمک خواهد کرد تا این مربی اسکاتلندی در الدترافورد جا بیفتد.
گفته می شود باشگاه منچستریونایتد چند گزینه معروف تر را در نظر داشت اما مویس گزینه فرگوسن بود و سرانجام مدیران باشگاه را قانع کرد.
مویس در 11 فصلی که هدایت اورتون را برعهده دارد، این تیم را به جمع 6 تیم اول لیگ برتر رسانده است؛ این در حالی است که بودجه اورتون اختلاف زیادی با تیم های بزرگ لیگ برتر دارد.
واکنشها به خداحافظي فرگوسن
خداحافظي سرآلکس فرگوسن از فوتبال با واکنشهاي فراواني روبهرو شده است.
سر آلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ تصميم گرفت روز چهارشنبه به 26 سال حضور خود در منچستريونايتد پايان دهد و اعلام کند در آخر فصل براي هميشه از دنياي مربيگري خداحافظي ميکند. به گزارش ايسنا، پس از اعلام رسمي فرگوسن، بسياري از افراد فوتبالي و حتي سياستمداران نسبت به اين خبر واکنش نشان دادند تا نشان دهند فرگوسن چقدر مهم است.
ديويد کامرون نخست وزير انگليس
تاثير فرگوسن در منچستريونايتد فوقالعاده بوده است. خوشبختانه خداحافظي او ميتواند زندگي را براي تيم من آستون ويلا کمي راحتتر کند!
کريسيتيانو رونالدو
براي همه چيز ازت ممنونم رييس.
پيتر اشمايکل
کاملا شوکه شدم نميدانستم که خداحافظي او امروز است.
گوردون تيلور رييس اتحاديه بازيکنان انگليسي
فوتبال بدون او تضعيف خواهد شد. فرگوسن واقعا بهترين است. کسي که جانشين مت باسبي شد و توانست حتي از او هم بهتر شود.
سپ بلاتر، رييس فيفا
موفقيتهاي فرگوسن باعث شده است تا او بهترين مربي جهان باشد. کسي هست که دوران حضور طولاني او را تکرار کند؟
ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد
افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. ميدانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر ميکنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد. البته در اين مقطع من ديويد مويس را انتخاب ميکنم.
مايکل اوون
منچستر بدون فرگوسن قابل قبول نيست... چه مرد بزرگي! برايم افتخار است که زير نظر بهترين مربي که در طول عمرم ديدم بازي کردم.
دني آلوز
يکي از اسطورههاي فوتبال کنار رفت. مانند فرگوسن در فوتبال نخواهد بود.
varzesh3
خبر بدی بود
کلا همیشه خبر خداحافظی درجه 1 ها سخته برای همه
مرد عجیبی بود واقعا توی این همه سال مربی بود نه خسته شد نه تیمش رو به پول فروخت نه حتی یک بار تاکتیکش لو رفت و نیاز به استراحت داشت
همیشه خوب بود و منچستر رو سرپا نگه داشت
راحت نیست این همه سال بتونی یه تیم رو موفق نگه داری با بازیکن های جدید پیشرفت حریف و هرچیز دیگه ای
بهرحال این کار فقط از دست فرگی برمیومد
خوبه لااقل اونجا یکی زحمت میکشه مراسم خداحافظیش هم در حد زحمت هاش با شکوه هست
نه مثل اینجا
EngineeR EhsaN
08-05-2013, 20:05
این هفته هفته بسیار عجیبی بود برام! از یه طرف تیمم قهرمان لیگ شد ، از این طرف تیم رقیب شکست بدی خورد ، بازیکن محبوبم (مهدی مهدوی کیا ) اینطوری خداحافظی کرد ، علی کریمی خداحافظی کرد ، فرگوسن بازنشسته شد ، امیر قلعه نویی داره دم از جدایی میزنه و.... کلا هفته تلخ و شیرینی بود :n29:
از این بعد لیگ جزیره نصف جذابیتشو برام از دست داد :n03: البته اینم یادآور بشم که بنده طرفدار من سیتی هستم ولی فرگوسنو خیلی خیلی دوست داشتم :n28:
eman619rv
08-05-2013, 20:19
وقتی خبر رو خوندم مثه همه من یونایتدی ها ، مثه همه کسایی که فوتبال رو میفهمن مثه همه کسایی که ازش خاطره دارند شوکه شدم...
تلخی ماجرا بر کسی پوشیده نیست ..... الان وقت بغض ها و غم نامه هاست.
چند دقیقه مبهوت و زل زده ...و بعدش دنبال دلیلی واسه قانع نشدن ...اینکه به خودت ثابتت کنی که واقعیت نداره....!
نمیشه که باور کرد نمیخوایم که باور کنیم.... منچستر بدون سر الکس؟؟؟؟ یعنی رئیس دیگه رو نیمکت نیس؟ یعنی ، یعنی فرگی کبیر دیگه سرمربی منچستر نیس؟ چجوری دیگه از این به بعد اسم سرمربی منچستر یونایتد رو بیارم و تو دلم خالی نشه!!
وقتی یه بازیکن خیلی خاص تیم میره بعضی موقع ها شماره اش تا ابد یا مدت زیادی دست نمی زنن ...اما حالا واست چیکار کنیم؟ بعد ربع قرن چجوری ازت قدردانی کنیم؟؟
وقت جوک گفتن نیست اما انگار واسه ما سر الکس مثه قانون فوتبال بود اگر بازی 22 دوتا بازیکن داره پس حتما باید یه فرگی هم داشته باشه!کاشکی مجسمه اش رو روی نیمکت میساختیم تا کسی حتی جاش نشینه...چقدر شوخی های تلخ میکرد!فوتبال بدون اون غیر قابل درکه!
لحظات و خاطرات توی ذهنم عبور میکنن و همه اش حرکات و رفتار و افتخار ها یادم میاد اما انقدر بی نظیرند که نمیتونم بیانشون کنم اونجور که تو دلمه.
سر الکس فرگوسن ازت ممنونم . خدماتت به فوتبال و به خصوص باشگاه منچستر یونایتد فراموش نشدنیه... سر مت بازبی و بابی چارلتون فقید بهت افتخار میکنن و تو هم برای ما در زمره اونا قرار میگیری، مردانی فراموش نشدنی. به پاس تمام عمر زحماتتت برای منچستر یونایتد ، اینکه زندگیت رو برای این تیم گذاشتی نمیدونم که چجوری ازت میتونیم تشکر کنیم؟؟؟
یه حسرت تو دل ادم میمونه بعد رفتنت که نمیشه وصفش کرد ....یه آه سرد!از اینکه هیچ چیز همیشگی نیس.
تاریخ منچستر برای 27 سالی که باهات گذروند و سال های پیش روی که متاثر از تو هست مدیون تو خواهد بود.
Pessimist
08-05-2013, 20:30
وا الله يه سري ها ميگن اينا همش شايعه است و فرگوسن به احتمال زياد فصل بعد هم رو نيمکت منچستره!
من که دوست دارم حداقل يه فصل ديگه هم باشه واقعا حيفه يه همچين مربي بعد از اين همه سال اينجوري خداحافظي کنه!:n14:
مني که هيچوقت طرفدار منچستر نبودم اين وضعيت رو دارم ديگه واي به حال افرادي که تو خود شهر منچستر زندگي ميکنن و سال هاست که طرفدار يونايتد هستن!
امروز ساعت 18:45 داشتم اخبار ورزشی نگاه میکردم ولی تا آخر اخبار رو دیدم ولی حرفی از خداحافظی فرگوسن نزد
تا اینکه تو بخش اخبار کوتاه آخرین خبرش گفت فرگوسن از فوتبال خداحافظی کرد :n29:
یعنی یه اخبار 15 دقیقه فقط 10 ثانیه واسه این خبر وقت گذاشت !! بعدش هم خداحاظی مجری بود .
خداحافظی فرگوسن مهم نبود یا تو اخبار ایران این چیزها اخبار مهمی نیست ؟؟
/////////
بعد نکته جالبش اینجا بود یه خبر 3 الی 4 دقیقه ای درست کرده بودن که واقعا مذخرف بود
آقای حسینی خبرنگار محترم شبکه 3 اومد اول ویدئو این هفته لیگ انگلیس رو نشون داد که رافائل اخراج شد . (( تمارض ))
بعد یه 3 الی 4 دقیقه از همچین حرکت هایی که تو فوتبال شد تصویر پخش کرد (( دلقک بازی به تمام معنا )) :n21:
یعنی خداحافظی فرگوسن اینقدر بی ارزش بود که حتی یه ویدئو از افتخاراتش پخش نکردن ؟؟ :n29:
آدم بعضی مواقع میمونه چی بگه :n29:
Pessimist
08-05-2013, 20:40
حرفهای جالب الکس فرگوسن در ۲۵ سالی که در تیم منچستریونایتد بود
در مورد فلسفه کار
- بخشی از کار من این است که مطمئن شوم بچهها مغرور نشدهاند و سربهزیر ماندهاند. من این ذهنیت را به هر بازیکنی که اینجا میآید انتقال میدهم و میگویم که هرگز نباید خودشان را گم کنند. به آنها میگویم: وقتی پیش مادرتان برمیگردید او نباید حس کند شما عوض شدید. او باید فکر کند همان بچهای هستید که به من سپردهاند. اگر اجازه بدهید شهرت و پول ذهن شما را به خود مشغول کند مادرتان را حسابی ناامید کردهاید!
- من هرگز تسلیم نمیشوم و به این سادگیها پا پس نمیکشم، حالا چه به خاطر بازی بد بازیکنم باشد یا هر علت دیگری. حتی اگر تیم ببرد و برنامههای مورد نظر من را در زمین رعایت نکرده باشد من راضی نیستم. اگر بازیکنانم به استانداردهای لازم احترام نگذارند حسابی از کوره درمیروم.
- ما هرگز تسلیم نمیشویم و تا پایان میجنگیم. این یک اتفاق نیست بلکه جزیی از تشکیلات یک تیم است.
این تیم شاید رونالدو نداشته باشد ولی در ذهنش کلمهای به نام شکست هم جایی ندارد.
بین دو نیمه فینال لیگقهرمانان اروپا در سال ۹۹
- در پایان مسابقه، جام قهرمانی در دومتری شما خواهد بود. اگر ببازید حق ندارید به آن دست بزنید پس جوری بازی کنید که انگار آخرین فرصت شما برای لمس این جام است. حالا فکر کنم انگیزه بیشتری دارید تا اینکه از جان و دل مایه بگذارید.
بفهمید رییس کیست
- من اولین باری که هدایت تیم منچستریونایتد را برعهده گرفتم خیلی خوب یادم است؛ بازی خارج از خانهمان در برابر آکسفورد بود. رفتم داخل زمین و توصیههای تاکتیکی را به بچهها دادم. وقتی برگشتم روی نیمکت بنشینم دیدم شوفر اتوبوس هم کنار من نشسته است! او بین دو نیمه به بچهها چای میداد. به خودم میگفتم هرچه زودتر باید این بساط جمع شود.
- من ترجیح میدهم راه سرمت را دنبال کنم چون فقط کافی است استانداردهایی را که او سالها رعایت کرده دنبال کنید تا موفق شوید.
(خطاب به روزنامهنگاری که سعی کرده بود ترکیب یونایتد در سال ۹۸ را پیشبینی کند)
- هیچ وقت سعی نکنید ذهن یک آدم دیوانه را بخوانید!
رویارویی با رقبا
- بزرگترین چالش من اتفاقاتی که این روزها میافتد نیست؛ بزرگترین چالش من این است که لیورپولیها را زیر کنم. این مورد را میتوانید در ذهنتان حک کنید.
- سیتی چیزی برای گفتن ندارد: یک باشگاه کوچک با ذهنیتی کوچک. آنها هرگز نمیتوانند مانع از این شوند که مردم این شهر از یونایتد حرف نزنند. یونایتد بسیار قویتر از سیتی است.
-اگر شما یک همسایه پرسروصدا داشته باشید چه کار میکنید؟ بهترین راه این است که صدای تلویزیونتان را بلند کنید تا صدایشان را نشنوید!
شناخت بازیکنان
- اشمایکل نگاههای خیلی وحشتناکی داشت و همه بازیکنان نگاهشان را از چشمان او میدزدیدند. من سرم را بلند میکردم تا به چشمان او نگاه کنم و پیش خودم فکر میکردم: اگه منو بزنه، حتما میمیرم!:دی
- گری نویل اگر چند سانتیمتر بلندتر بود بهترین دفاع وسط بریتانیا میشد. پدرش یک متر و ۸۸ سانتیمتر قد داشته است. باید بپرسم ببینم دلیل اینکه او کوتاه است چیست!
- چیزی که از اریک کانتونا به یادم مانده بازیهای او در مسابقهها نبود؛ او چشم من را باز کرد و به من آموخت که تمرین خیلیخیلی مهم است.
- اگر دیوید بکام بهترین ضربهزن بریتانیاست به این دلیل نیست که استعداد مقدسی دارد بلکه به این دلیل است که پشتکاری باورنکردنی دارد که اکثریت همتیمیهایش از آن بهرهای نبردهاند.
- من همیشه نسبت به روی کین دید مثبتی داشتهام ولی اتفاقی که در دل آلپی تورین افتاد، دید مرا نسبت به او مثبتتر کرد. او کارت زردی گرفت و معنیاش این بود که فینال بازیهای نوکمپ را از دست میدهد. فکر میکردم دیگر ناامیدانه بازی کند ولی برعکس این کار انگیزه بیشتری برای بازی کردن به او داد… او حتی حاضر نمیشد میلیمتری از زمین یوونتونس عقب بیاید. آنجا مانده بود و مثل یک جنگجو مبارزه میکرد. فکر میکنم همکاری با چنین بازیکنی تا آخر عمر برای من افتخار بزرگی باشد.
- وقتی رایان گیگز به سمت بازیکنان حریف میرود به آنها با پا و دست ضربهای هم میزند به طوری که اصلا دوست ندارید مدافع باشید. من اولین بازیای که او را دیدم خیلی خوب یادم میآید؛ ۱۳ سالش بود و در زمین مثل یک سگ شکاری که پی شکار میدود، بالا و پایین میپرید.
متفرقه
درباره نگرانی مطبوعات از اخلاق وین رونی در سال ۲۰۰۴:
- خود شما مثلا در ۱۹سالگی چه کار میکردید؟ من سعی میکردم در این سن اتحادیه کارگران در گلاسکو را به شورش وادارم. بیچاره مادرم فکر میکرد که من کمونیست هستم.
درباره استیو بروس:
- وقتی او بمیرد میخواهم بدنش را بدهم کالبدشکافی کنند تا ببینم از چه چیزی ساخته شده است!
درباره سرمت بازبی:
- بهترین توصیهای که به من کرد این بود که هرگز روزنامهها را نخوانم. من هم از آن موقع به بعد دیگر روزنامه نخواندم.
در مورد شایعه پیوستن رونی به منچسترسیتی:
- گاهی شما گاوی در یک مزرعه میبینید و پیش خودتان فکر میکنید چقدر خوب بود اگر این گاو در مزرعه شما بود. از این فکرها معمولا به سر آدم میزند ولی واقعیت این است که هیچ وقت عملی نمیشود.
درباره ایتالیاییها:
- آنها همیشه میگویند انگلیسیها فقط قوی هستند ولی فکر ندارند و در فلان موضوع ضعیف هستند و هزار نقص دیگر هم به انگلیسیها میبندند اما در نهایت وقتی نتیجه بازی را نگاه میکنند میبینند ۳ بر صفر به انگلیسیها باختهاند.
درباره ژانویه ۲۰۱۱:
- اگر رونالدو پیش ما مانده بود نهتنها قهرمانی زیادی به دست میآورد بلکه هفته آینده هم برای سومین بار توپ طلا را به دست میآورد.
Pessimist
08-05-2013, 20:45
متن مصاحبه فرگوسن بعد از اعلام این خبر
“برای من مهم بود که این باشگاه را در بهترین ساماندهی ممکن و در قویترین زمانش ترک کنم و فکر کنم اکنون این کار را کردهام. کیفیت این تیم با قهرمانی در لیگ مشخص شد در حالی که تیم از نظر سنی وضعیت متعادلی نیز دارد. این تیم شرایط لازم را دارد تا به کلیه موفقیت های ممکن برسد و استخوان بندی تیم جوانان نیز نشان دهنده آینده ای روشن و درخشان است. زمین تمرین ما یکی از بهترین و مجهترین زمین های نمرین دنیا است و ورزشگاه ما، اولدترافورد حقاً یکی از بهترین ورشگاه های جهان است.”
فرگوسن ادمه میدهد: ” به آینده برویم جایی که پستی مدریتی و هدایت کننده در تیم محفوظ خواهم داشت، با این فعالیت ها و علایق من به بعضی چیزهای دیگر دارم، من به آینده نگاه خواهم کرد. من از خانواده ام سپاسگزارم و آنها را ستایش میکنم، عشق و حمایتشان از من در رسیدن به این جایگاه ضروری و لازم بود. همسر من کتی یکی از چهره های بسیار تاثیر گذار در زندگی من بود. کلام و زبانم از توصیف خوبی های او قاصر است. از بازیکنان و مسئولین باشگاه، چه الان و چه در گذشته، از همه آنها تشکر میکنم برای اینکه کیفیت بازی، سازماندهی و رفتار حرفه ای آنها برای من و خودشان این افتخارات را به ارمغان آورد. بدون کمک آنها تاریخ این باشگاه فوق العاده اینقدر غنی و پر رنگ نبود. ”
-” در سال های گذشته و هنگامی که خسته میشدم با حمایت و پشتیبانی سر بابی چارتون اعتماد به نفس خود را برای بازسازی تیم بدست می/آوردم. اینجا چیزی فراتر از یک باشگاه فوتبال است. در دهه گذشته، حضور خانواده گلیزر و تیم مدریتی قوی و با ثبات آنها تاثیر بسزایی در بروز توانایی های من داشت و من بسیار خوشحال و خوش شانسم که با یکی از بهترین و قابل اعتمادترین مدیرها، دیوید گیل کار کرده ام.”
-” از همه هواداران سپاسگزارم و تشکر میکنم. حمایتی که شما که در این سال ها از تیم کردید به راستی ستودنی و فوق العاده بود. باعث افتخار و امتیاز ویژه ای بود که این فرصت را داشتم که تیم شما را هدایت کنم، بهترین دوران زندگی من زمانی بود که در منچستریونایتد بودم. “
arashsard
08-05-2013, 21:50
عجب خبر بدی بود... بابا پیره مرد خوزه به خاطر عشق رقابت با تو داره برمیگرده جزیره... واقعا حیف شد.... فوتبال بدون رییس نصف جذابیتشو از دست میده... یعنی دیگه هیچ وقت آدامس جوییدنشو نمیتونیم ببینیم ؟؟؟ :n03:
charlize
08-05-2013, 22:41
این خیلی خوبه..
سلام
منم به نوبه خودم از خداحافظی این مرد بزرگ شوکه شدم با این که می دونستم روزی کنار خواهد رفت اما همیشه ته دلم می خواستم برای همیشه در نیمکت شیاطین ببینمش
فکر نکنم حالا حالا همتایی مثل فرگوسن در جامعه فوتبال دیده بشه
mohammad.asghari
08-05-2013, 23:50
پست اصلی برای سر الکس بمونه زمانی که اعصابم اروم بود : این بخشی از صحبت های سر الکس فرگوسن راجب بازنشستگیشه :
تصمیم برای بازنشستگی،تصمیمی است که من من مدتها به آن فکر کرده ام و به یک باره دراین باره تصمیم گیری نگرده ام. الان زمان مناسبی برای بازنشستگی است. برایم مهم بود تا در قوی ترین حالت ممکن این سازمان را ترک کنم و براین باور هستم که الان شرایط بدین ترتیب است. کیفیت این تیم پیروزی طلب، تعادل سنی و تلاش برای موفقیت های متوالی دربالاترین سطح ممکن و از سوی دیگر ساختار استفاده و پرورش جوانان،آینده بلند مدت باشگاه را درخشان خواهد نمود. کمپ تمرینی ما جزو بهترین کمپ های تمرینی در سرتاسردنیای فوتبال است و خانه ما،اولدترافورد، به حق یکی از بهترین ورزشگاه های دنیاست.»فرگوسن ادامه داد:« من خوشحالم که در آینده در دو پست مدیر و سفیر باشگاه فعالیت خواهم کرد.با انجام این فعالیت ها در کنار فعالیت های موردعلاقه دیگری که در زندگی دارم،به سمت آینده حرکت خواهم کرد. باید از خانواده ام، عشق و محبت و حمایتشان که همیشه سرنوشت ساز و حیاتی بوده تشکر کنم. کتی، همسرم نقشی کلیدی در کارنامه مربیگری ام داشته و درزندگی ام ثبات واشتیاق و تشویق زیادی رو به جلو برایم داشته .کلمات برای توصیف ارزش این کارها برای من کم می آورند. باید از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم،چه در گذشته و چه در حال ،به خاطر سطح و رفتارهای حرفه ای شان و موفقیت های به یاد ماندنی ای که با هم کسب کردیم تشکر کنم.بدون همکاری آنها، تاریخ این باشگاه بزرگ،نمی توانست تا این اندازه غنی شود. در سالهای اولیه حضورم در یونایتد با حمایت اعضای کادر مدیریتی و به ویژه سربابی چارلتون،اعتماد به نفس کامل و زمان لازم برای ساخت یک باشگاه فوتبالی را (چیزی فراتر از تنها یک تیم فوتبال) دراختیار داشتم.در دهه گذشته اعضای خانواده گلیزر هم برای من فضا را فراهم کردند تا با بهره گیری از بیشترین توانم،منچستریونایتد را هدایت کنم و واقعا خوشبخت بودم که شانس همکاری با یک مدیر اجرایی بامهارت و قابل اطمینان به نام دیوید جیل را داشتم.واقعا از همه متشکرم. از هواداران هم متشکرم. حمایتی که شما در طول تمام این سالها از تیم به عمل آوردید، فوق العاده بوده. این افتخار بزرگی است که این فرصت را داشتم تا تیم شما را هدایت کنم و تمام این زمانی که سرمربی منچستریونایتد بودم را گرامی می دارم.
mohammad.asghari
08-05-2013, 23:54
در اوج ناراحتی ، قراره تا 48 ساعت آینده جانشین فرگوسن کبیر مشخص بشه ، احتمالات جانشین وی بررسی شده که میتونید مشاهده کنید .
mohammad.asghari
08-05-2013, 23:56
سپ بلاتر (رئیس فیفا): الان شنیدم که فرگوسن در پایان فصل بازنشسته خواهد شد. بدون شک دستاور او دراین سال ها او را در میان اسطوره ها قرار داده است.
کریستیانو رونالدو (مهاجم رئال مادرید): برای همه چیز ممنون رئیس.
دیوید بکام (کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس): فکر نمی کنم کسی در تاریخ فوتبال وجود داشته باشد که به این اندازه تاثیرگذار بوده باشد.
رود فن نیستلروی (مهاجم سابق منچستر یونایتد): 2001 تا 2006. 219 بازی و 150 گل تحت هدایت پرافتخارترین مربی تاریخ فوتبال. این یک امتیاز منحصر به فرد بود.
مایکل اوون (ستاره سابق تیم ملی انگلیس): منچستر یونایتد بدون فرگوسن معنای درستی ندارد. چه مرد بزرگی و چه خوب که در این شرایط کارش را به پایان برد.
پیتر اشمایکل (دروازه بان سابق منچستر یونایتد): ناامید، شوک زده و غمگین. فکر نمی کردم که آن روز امروز باشد.
کاسپر اشمایکل (پسر پیتر اشمایکل): بهترین مربی ای که تا به حال متولد شده است! شکی نیست!
وینسنت کمپانی (مدافع منچسترسیتی): سر الکس، یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال، بعد از 26 سال پرافتخار همه ما به او مدیونیم.
جوزپه روسی (مهاجم تیم ملی ایتالیا): چه دورانی! افتخار می کنم که شاگرد سر الکس فرگوسن بوده ام.
روملو لوکاکو (مهاجم چلسی): از این که خبر بازنشستگی یکی از بهترین مربیان دنیا را می شنوم ناراحتم. سر الکس یک قهرمان واقعی.
باشگاه چلسی: خانواده چلسی بهترین آرزو ها را برای سر الکس فرگوسن در دوران بازنشستگی اش دارد. او در طول 26 سال دشمنی فوق العاده بود!
goal
تعداد سرمربیان تیم های مختلف از سال 1986 :
رئال مادرید : 24
اینترمیلان : 19
چلسی : 18
بایرن مونیخ : 14
یوونتوس : 14
منچستریونایتد : 1 - سر الکس فرگوسن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: فوتبالیسم
mohammad.asghari
09-05-2013, 00:04
پیام باشگاه یوونتوس به مناسبت خداحافظی سر الکس فرگوسن :
بعد از تصمیم سر الکس فرگوسن مبنی بر خداحافظی از مربی گری منچستر یونایتد پس از 26 سال، باشگاه فوتبال یوونتوس سخنان تحسین آمیز فرگوسن در مورد یوونتوس را به یاد می آورد : " یوونتوس یک الگو برای منچستر یونایتد من بود. من بازیکنانم را مجبور می کردم تا ویدئوی بازی های یوونتوس ِ لیپی را تماشا کنند و به آنها می گفتم به تکنیک ها و تاکتیک ها توجه نکنند، بلکه ما اصلا می خواهیم دقیقا مثل آنها باشیم (اشاره به ویدئوی بازی یوونتوس بین سال های 1995 تا 1998 که یوونتوس 3 سال پیاپی به فینال لیگ قهرمانان رسید و کلاس های مربی گری فیفا در اون موقع با پخش ویدئوی ها بازی اون یوونتوس شروع می شد.)
بر اساس چنین سخنانی هر یوونتوسی در هر جای دنیا باید احساس غرور کند، نه فقط به خاطر این کلمات، بلکه این سخنان را مرد بزرگی همچون سر الکس فرگوسن به زبان آورده است، یک مرد بزرگ واقعی در ورزش، نه فقط یک مرد فوتبالی یا شخصی از باشگاه منچستر یونایتد.
اگرچه مربی اسکاتلندی به خاطر افتخارات و موفقی هایش در الدترافورد شناخته می شود، اما وی روزهای خوبی را به عنوان مهاجم در کوئیز پارک گلاسکو گذراند. سپس برای ادامه موفقیتش به تیم های دیگر اسکاتلندی جان استون، درونفرملین، رنجرز، فالکریک و ایر یوناتید رفت و در 317 بازی موفق به زدن 170 گل شد.
یه سری توضیحات دیگه در این پیام در مورد کارنامه ی سر الکس هست که خودتون می تونید ببینید ...
در پایان : صبح امروز و در سن 71 سالگی، در حالی که 2 هفته به پایان مسابقات لیگ برتر باقی مانده است، مرد اسکاتلندی تصمیم گرفت تا به 26 سال موفقیت و افتخار و سلطنت خود در الدترافورد پایان دهد. خاطرات بسیار زیادی بین یوونتوس و منچستر یونایتد در این سال ها وجود داشت و این بسیار عجیب خواهد بود که فرگوسن را دیگر در خط کنار زمین در حال coach کردن تیمش نبینیم. با تشکر از شما برای گردآوری خاطرات سر الکس، به اشتراک گذاشتن زمین چمن با شما افتخاری بزرگ برای ما بود.
همراه با آرزوی باشگاه فوتبال یوونتوس برای سر الکس فرگوسن برای بهترین خوشبختی ها در آینده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashsard
09-05-2013, 11:43
اوففف... عجب تیتر قشنگی زده روزنامه هدف...
powerslave
09-05-2013, 12:29
برخلاف خیلی از دوستان که گفتن شوکه و یا ناراحت شدن من خوشحال شدم. ایشون سنشون بالاست و خوب قاعدتاً فشار کار توی باشگاه بزرگی مثل منچستر خیلی زیاده و خیلی خوب شد که در اوج مثل همون اسطوره ای که هست کنار رفت. یعنی در فصلی که اینطوری و با این اختلاف قهرمان شده. اینطوری تا ابد ازش به عنوان یه فرد تاریخ ساز یاد میکنن و دیگه برای آدم های قدر نشناس بهانه ای باقی نمیمونه که موفقیت هاشو زیر سئوال ببرن.
پ.ن: الان یاد لوبانووسکی کبیر هم افتادم.
نادر1368
09-05-2013, 13:01
من هم مثل همه فوتبال دوستان اصلا دوست نداشتم همچين روزي فرا برسه:n03: حداقل يورگن كلوب بياد عالي ميشه:n14:
هي بگو : حيف يادش بخير!(تو دور افتاديم اين روزها!)
Pessimist
09-05-2013, 13:08
چه شده است؟ چرا آسمان تیره شده؟ چرا شهر را آشوب فرا گرفته است ؟
اینان که هستند که نام تو را صدا میزنند؟ صدایشان اذیتم میکند…
نام تو همواره آرامش قلب من بوده است…شنیدن نامت امید را در وجودم زمزمه میکرد و این نام تو بود که پشتوانه ی تمام مشکلات کوچک و بزرگ من بود…
اما اکنون شنیدن نامت مچاله ام میکند…وجودم تهی میشود اما چرا؟
مگر چه شده است؟ اینان که هستند؟ چرا صحبت از رفتن توست؟
چرا باید باور کنم تو هم رفتنی بودی؟ چرا باید بروی وقتی غیر از این جایی نداری؟
مگر خورشید هیچگاه آسمان را ترک کرده است؟ مگر دست پدر هیچگاه سر فرزندانش را ترک میکند؟ مگر کودک هیچگاه از آغوش مادر میرود؟
چه شده است؟ اینها کیستند؟ چرا تو رفته ای؟ چرا صحبت از جاینشین توست؟
مگر فرزندی بوده است که دیگری را بعد از پدرش بپذیرد؟
پس یتیمی این است…اما چه کسی حق دارد برای کودک یتیم پدر دیگری انتخاب کند؟
چطور میتوان چشم را عادت داد که بعد تو به دیگری نگاه کند…چطور میتوان گوش را عادت داد که به غیر از نام تو را بشنود…چطور میتوان عقل را عادت داد که به غیر از تو را بپذیرد؟
چطور میتوان دست را عادت داد که غیر از برای تو و از تو بنویسد؟
چطور میتوان قلب را عادت داد که به غیر از عشق تو دلیل تپیدن داشته باشد؟
چه شده است؟ اینان که هستند؟ این احساس پوچی چیست؟
…شاید…شاید…نمیخواهم باور کنم…
اما…
شاید تو رفته ای…
کانون هواداران منچستر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
09-05-2013, 13:10
:n28::n28:
REZAHOSEYNGANI
09-05-2013, 13:48
سلام.منم خیلی ناراحتم.ولی دیگه شده.بالاخره سر الکس باید خداحافظی میکرد
واقعا خیلی خبر بدی بود
Pessimist
09-05-2013, 13:51
و این هم یه آهنگ فوق العاده برای طرفداران منچستر در مورد فرگوسن
هر چند که خودم چند روز پیش حرف هایی رو بر علیه فرگوسن زدم اما واقعا از رفتنش ناراحتم به نظر من فرگوسن و ونگز اگه از لیگ برتر برن این لیگ خیلی ضربه میخوره!
دانلود این آهنگ به تمامی دوستان پیشنهاد میشه!
شک ندارم که شنیدن این آهنگ میتونه اشک خیلی از طرفداران یونایتد رو در بیاره!
Written by Will Robinson, Daniel Ryan and Gareth Ridings
Sir Alex Ferguson, A Knighted Champion So Many Years the boss and we adore him
Simply The Best, United through and through Forever we will be his Red Army Born in govan on the night of new years eve
Came a boy with dreams to be a champion
And the rest Is history, now he’s left a legacy
And he will be remembered forever
Like the greats from before and others we adore
Fergie keeps the Manchester tradition
We play all out in attack, and solid at the back
and thats what make the club united
اینو تو کانون هواداران منچستر دیدم اما خب خودم گشتم لیریک رو پیدا کردم و همینطور محل آپلود رو عوض کردم!
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روز چهارشنبه 18 اردیبهشت روزی فراموشنشدنی نه تنها در فوتبال انگلیس بلکه جهان است. در این تاریخ سرآلکس فرگوسن سرمربی 71 ساله منچستریونایتد پس از حدود 27 سال فعالیت موفقیتآمیز، از عالم فوتبال اعلام کنارهگیری کرد.
تصاویری که در پی میآیند، مقاطعی از زندگی طولانی اسطوره بزرگ مربیگری در الدترافورد را به تصویر میکشد.
در روز چهارشنبه 18 اردیبهشت از سوی باشگاه منچستریونایتد اعلام شد فرگی پس از 27 سال همکاری مشترک با یونایتدها در پایان فصل جاری به کار خود خاتمه میدهد.
27 سال تمام فرگوسن در منچستریونایتد ماند و با افتخار کار کرد. در دنیای فوتبال هرگاه نامی از منیونایتد یا ورزشگاه الدترافورد به میان آمد، بلافاصله نام فرگوسن به اذهان خطور کرد.
سرآلکس فرگوسن در سالهای جوانی و دورانی که بازی میکرد، حضور در تیمهای همچون گلاسکو رنجرز، دانفرملین و سنتجانستون را تجربه کرد.
فرگوسن به عنوان فرزند یک کارگر در سال 1941 در شهر گلاسکو به دنیا آمد. به عنوان بازیکن فقط در تیمهای کشورش مجال بازی یافت. اما در نقش مربی شهرتی جهانی یافت.
فرگی موفقترین مربی تمام ادوار در انگلیس بوده و از سال 1986 تاکنون صاحب 38 مقام شده است.
در سالهای ابتدای حضورش در کنفرانسهای مطبوعاتی خبرنگاران زیادی حضور نیافتند. اما هر چه زمان گذشت و افتخارات وی بیشتر شد، بر شمار خبرنگاران مشتاق وی نیز افزوده شد.
سال 1999 برای فرگی سالی تاریخی است. در این هنگام بود که با منچستریونایتد صاحب 3 جام شد و ملکه الیزابت 2 نشان شوالیه و لقب «سر» را به وی اعطا کرد.
در سال 2012 به سبب خدمات فراوانی که وی انجام داد، یک بخش از ورزشگاه الدترافورد به نام وی نامگذاری شد و همینطور مجسمه وی قرار داده شد.
در تمام سالهای که فرگی مربیگری کرد، فریادها و عصبانیتهای وی شهر عام و خاص شد.
یکی از حرکتهای که او مقابل شاگردانش مرتکب شد، برابر دیوید بکام بود. در سال 2003 از فرط عصبانیت به سمت بکام در رختکن کفش پرتاپ کرد و باعث شد ابروی بازیکن مشهور انگلیسیها زخمی شود.
در تمام سالهای مربیگری منچستریونایتد، هرکسی او را در هنگام بازی مشاهده کرد، به چشم دید وی با چه هیجانی آدامس مارک «بیلی بوی» در دهان دارد.
در جام جهانی 1986 مکزیک او هدایت تیم ملی اسکاتلند را بر عهده داشت. پس از آن بود که دوران طلایی با یونایتدها آغاز شد.
در تمام سالهای که مربیگری کرد، در بیان اظهاراتش با هیجان خاصی گفت که فوتبال تمام زندگیاش است. به همین دلیل در تمام جلسات تمرینی همپای بازیکنانش به انجام حرکات تکنیکی مشغول بود.
هر جایی که توپ از نزدیکیاش میگذشت، نگاه وی را نیز به همراه داشت.
3 سال قبل زمانی که مرحوم ناصر حجازی، دروازهبان دوم قرن آسیا و یکی از اسطورههای تاریخ فوتبال ایران با بیماری مهلک سرطان مبارزه میکرد، سرآلکس پس از آگاهی از خبر کسالت اولین دروازهبان ایران در یک دوره جام جهانی و بازیکنی که در اواخر دهه 70 میلادی یکی از گزینههای خرید باشگاه منچستریونایتد بود، نامهای نوشت و برای این چهره فقید آرزوی سلامتی کرد و اعلام داشت یونایتدها آماده حمایت از چهره تاریخی فوتبال ایران هستند.
یکی از بزرگترین شاگردان وی، کریستیانو رونالدو پرتغالی است که همواره از فرگی به عنوان پدر دومش یاد کرده است.
در سال 2011 با کسب مقام قهرمانی لیگ برتر به هدف زندگیاش رسید و از رکورد لیورپول جلو زد.
در سالهای که اوتمار هیتسفلد (مربی کنونی تیم ملی سوئیس) زمام امور بایرن مونیخ را بر عهده داشت و با وی رقابت میکرد، از «اوتمار» همواره به عنوان یک دوست خوب و با معرفت یاد کرد. در سال 1999 وقتی بایرن بازی یک بر صفر برده را با باخت 2 بر یک ثانیههای قبل از اتمام بازی فینال به پایان برد، به هیتسفلد دلداری داد و چند بار جمله «اوتمار مرا ببخش» را تکرار کرد.
در تمام سالهای که مربیگری کرد، ارتباط خیلی خوبی با دستیارانش از جمله کارلوس کیروش (سرمربی کنونی ایران)، میک فیلان، رنه مویلن استین و ... داشته است.
به وقت کار، کار و به وقت تفریح هم تفریح! این شعار سرآلکس است. او در تمام سالهای که فعالیت کرد، در وقت کار بسیار جدی و مصمم نشان داد. اما در اوقات غیر فوتبالی چهرهای بامزه و شوخ طبع است.
فرگی در دوران فعالیتش در یونایتد، موفق شد 13 مقام قهرمانی لیگ برتر را کسب کند و از این بابت رکوردی از خود به جای گذارد که خیلیها در حسرت آن هستند.
در آخرین روز از فصل جاری فرگی در مقابل هواداران یونایتد سر تعظیم فرود خواهد آورد و به عنوان مربی برای همیشه از نیمکت مربیگری شیاطین سرخ وداع خواهد کرد.
Pessimist
09-05-2013, 18:11
با اعلام خبر بازنشسته شده سرالکس فرگوسن در انتهای فصل جاری، اعضای قدیمی و فعلی این باشگاه به تمجید و قدردانی از زحمات این مربی ۷۱ ساله پرداختند.
انتشار خبر تصمیم سرالکس فرگوسن برای وداع با دنیای مربیگری همه منچستریها را تحت تاثیر قرار داده است، از خانواده گلیزر به عنوان روسای باشگاه تا دوایت یورک، ستاره پیشین خط حمله شیاطین سرخ و یکی از بازیکنان یوناتید رویایی سال ۱۹۹۹٫به گزارش تسنیم، در زیر واکنش منچستریها به اعلام خبر بازنشستگی سرمربی اسکاتلندی شیاطین سرخ را میخوانید:
دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه: «همه ما میدانستیم که این روز بالاخره فرا خواهد رسید و همه ما برایش برنامهریزی کرده بودیم تا مطمئن شویم فرگوسن در حالی که کیفیت تیم و زیرساختهای تیم در بهترین وضعیت قراردارد، بازنشسته میشود. کاری که فرگوسن برای منچستریونایتد و فوتبال دنیا انجام داد، هرگز از یاد نخواهد رفت. کار کردن کنار الکس و خطاب کردن او به عنوان یک دوست، بزرگترین افتخار و بهترین تجربه زندگی حرفهای من بوده است».
جوئل گلیزر، مالک مشترک باشگاه: «الکس بارها و بارها ثابت کرده که چه مربی استثنایی و در عین حال چه شخصیت فوقالعادهای است. انگیزه او برای موفقیت و تعهدش نسبت به باشگاه حقیقتا مثالزدنی است. من همیشه خاطرات خوشی که او برای ما ساخت، مانند شب خوش قهرمانی در لیگ قهرمانان سال ۲۰۰۸ را به یاد خواهم سپرد».
پل اینس، بازیکن سابق منچستریونایتد: «این مرد عالی و تمام نشدنی است. من واقعا شوکه شدم وقتی این خبر را شنیدم. کاری که او انجام داده باور نکردنی است. دنیای فوتبال دیگر هرگز کسی را مانند او نخواهد دید. ۲ هفته پیش او داشت از ماندن برای ۲ سال دیگر حرف میزد و به همین خاطر شوکه شدهام. او مرا مثل پسرش میدانست».
دوایت یورک، مهاجم پیشین منچستریونایتد: «فرگوسن با اعلام بازنشستگیاش دنیای فوتبال را شوکه کرد. مسئله جانشینیاش و اینکه دیوید گیل هم دارد میرود احتمالا فرگوسن را وادار کرده به بازنشستگی فکر کند. او میخواست امسال جام لیگ برتر را پس بگیرد. الان این کار را انجام داده است. از جهات زیادی شاید اکنون بهترین زمان برای اعلام بازنشستگی بود اما کمی طول میکشد تا همه به نبودش عادت کنند».
شان بوئنس، نایب رئیس کانون هواداران منچستریونایتد: «همه ما غافلگیر شدیم…کسی نمیتواند جای او را پر کند و به نظر من ۵ سال دیگر هم میتوانست کار کند هرچند او به استراحت نیاز داشت».
کلیتون بلکمور، بازیکن پیشین یونایتد: «قلبم به درد آمد. در روزنامهها و نشریات شایعاتی در این باره خوانده بودم اما هرگز آنها را باور نکردم. البته به نظرم او حقش است که عقب بنشیند و با لذت بردن از کارهایی که انجام داده به استراحت بپردازد. یکشنبه برابر منچستریها روز احساسی خواهد شد. مطمئنم فرگوسن میداند چه کسی جایش را خواهد گرفت و نظرش را هم اعلام خواهد کرد. تعجب نکنید اگر دیوید مویس سرمربی منچستر شد».
وینسنت کمپانی، کاپیتان منچسترسیتی: «سرالکس فرگوسن…یکی از بهترین مربیان تاریخ. بعد از ۲۶ سال موفقیت در فوتبال همه ما به او یک قدردانی بزرگ بدهکاریم».
مایکل اوون، مهاجم پیشین لیورپول و منچستریونایتد: «منچستریونایتد بدون سرالکس فرگوسن حس خوبی نخواهد داشت. یک مرد و یک مربی بزرگ. هیچ کسی توان رقابت با رکورد او را نخواهد داشت. او و تیم برنامه ریزی کرده بودند به مسابقات چستر ریس بروند.شاید آنجا دوربرگردانی باشد. شاید این خبر بزرگترین سیرک رسانهای تاریخ باشد».
دنیس اروین، بازیکن پیشین منچستریونایتد: «امروز برای منچستریونایتد روز تلخ و غمانگیزی است. امروز روزی است که ما باید از تمام افتخاراتی که او برای منچستریونایتد به ارمغان آورد تقدیر کنیم. هر بار که این خبر به گوشم میرسید شوکه میشدم. بدون شک او بهترین مربی تاریخ است».
منبع (+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%E2%80%8 C%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D 9%8A-%D9%81%D8%B1/))
عکس رو خودم عوض کردم!
mohammad.asghari
09-05-2013, 19:00
mohammad.asghari
09-05-2013, 19:12
جانشین سر الکس مشخص شد
دیوید مویس رسما با قراردادی 6 ساله سرمربی منچستر یونایتد شد
خب جانشین فری هم مشخص شد خداکنه مثل خودش بزرگ باشه:n28:
mohammad.asghari
10-05-2013, 01:00
روزی که فرگی به من Hairdryer داد ، خبرنگاران روزنامه میرور خاطراتشان از فرگوسن و کنفرانس هایش را میگویند
دیوید مک دونل
من فصل پیش برای 3 ماه به دستور فرگوسن از حضور در کنفرانس هایش محروم شده بودم دلیلش هم این بود که بعد از اینکه پل اسکولز از بازنشستگی منصرف شد و به تیم برگشت من سر الکس را به دلیل اینکه همیشه مربی اینده نگر میدانستم به دلیل این تصمیم ازش انتقاد کردم و ان را بازگشت به عقب خواندم .
من از فرگی عذرخواهی نکردم به همین خاطر مدت زمان محرومیتم طولانی تر هم شد اما وقتی برایش نامه نوشتم که چرا از حضورم در کنفرانس برای این مدت طولانی جلوگیری میکند ایمیلی بدستم رسید که بهم اجازه میداد دوباره در کنفرانس ها شرکت کنم .
اولین تجربه من از سشوار در فرودگاه شهر کلن المان در سال 2002 قبل از بازی با لورکوزن بود . من و بقیه خبرنگارا که با هواپیما تیم به المان رسیده بودیم منتظر بودیم که بارهایمان را تحویل بگیریم و در عین حال منتظر فرگوسن هم بودیم که بیاید و برنامه تیم را توضیح بدهد .
به محض اینکه دیدم با ان چهره بر افروخته و قرمز شده دارد می اید فهمیدم که که الان قطعا حوصله تعریف از قابلیت های ژورنالیستی من را ندارد .
" تو یک F***ing فضاحت هستی " این اولین جمله ای بود که بمن گفت و بعد از مطلبی که من راجع به گل نزدن دیگو فورلان در 27 بازی نخستش برای یونایتد نوشته بودم ابراز ناراحتی کرد .
این اولین تجربه اینجوری من با فرگوسن در طی 12 سالی که یونایتد را پوشش میدهم بود .
فرگی یکبار که من به تونل الدترافورد رفته بودم تا با روی کین صحبت کنم دنبالم کرد . همین که من به رختکن رسیدم فرگوسن من را دید و با همان صورت خشمگینش گفت " تو میدونی که F***ing اجازه نداری اینجا باشی . " و موقعی که من تقریبا داشتم فرار میکردم فریاد زد " f*** off "
اما فرگی چهره مهربان تری هم دارد . چند سال پیش وقتیکه میرور گزارش داد یک هواپیمای کوچیک سبک وزن از روی کارینگتون عبور کرده تا بتواند از تاکتیک های تیم سر در بیاورد . من از فرگی راجع به این هواپیما پرسیدم او در حالی که از خنده غش کرده بود گفت " من خودم دیدم که تو داشتی باهاش پرواز میکردی " و بعد در حالی که دست هایش را مثل بال هواپیما باز کرده بود گفت " من از همینجا میتونستم ببینم که کلاه گذاشتی و عینک مخصوص پرواز زدی . خلبان مک دونال ، خلبان میرور "
دیوید اندرسون
فقط چند ماه از شروع کردن من به عنوان خبرنگار بخش منچستر میرور میگذشت که دچار سشوار فرگی شدم .
صبح جمعه ژانویه 1998 بود که طبق معمول برای مصاحبه کوتاه هفتگی با فرگوسن به کلیف زمین تمرینی ان موقع یونایتد رفتم . او من را صدا زد و گفت که میخواد باهام صحبت کند . البته منظورم از صدا زدن فریاد بلند بود . به محض ورود به اتاقش او شروع به فریاد زدن کرد و با انگشتش به من اشاره میکرد .
علت عصبانیتش هم این بود که من چند روز قبل تو روزنامه گفته بودم که اشمایکل بدلیل مسایل شخصی در بازی بعد تیم نخواهد بود .
فرگی با فریاد میگفت " اون مزخرفی که راجع به اشمایکل نوشتی را دیدی ؟ دیگه همچین مزخرفی ننویس وگرنه محرومت میکنم . میشنوی چی میگم ؟"
و بعد در حالیکه من هنوز داشتم میلرزیدم گلویش را صاف کرد و گفت که " خب راجع به چی قرار بود صحبت کنیم "
حالا که به عقب برمیگردم دلیل این رفتار فرگوسن این بود که نشان بدهد چه کسی رئیس است .
دین موریس
اکثر خبرنگارهای مطرح به مناسبت هزارمین بازی فرگوسن در منچستر به مهمانی دعوت شده بودند .
فرگوسن بسیار سرحال بود و با تک تک افراد حاضر در مجلس صحبت میکرد . من جزو اخرین افراد بودم . اون موقع میرور سر کتاب زندگینامه یاپ استام و مصاحبه اخیر پیرس مورگان ( سردبیر ان موقع میرور ) با مجله GQ که در ان از فرگوسن انتقاد کرده بود زیاد رابطه خوبی با یونایتد نداشت .
من به خاطر بهتر کردن اوضاع به فرگی گفتم که ایا چیزی هست که من بتوانم انجام بدهم تا اوضاع بهتر بشود . او به چشم هایم نگاه کرد و گفت " اره ، تو میتونی بری گمشی و بمیری "
من تقریبا خیلی زود بعد از این جمله مجلس را ترک کردم .
دیوید مکداک
من خبرنگار یک روزنامه محلی منچستر بودم که اولین برخوردم را با فرگوسن داشتم .
من سشوار های زیادی با فرگی داشتم ولی شاید یکی از افتخاراتم این باشد که تنها روزنامه نگاری هستم که او از کنفرانسش پرت کرده بیرون و به حرفش گوش نکرده و بیرون نرفته است .
یکی از کنفرانس هایش تو کلیف بود که من اشتباه لفظی او را درست کردم . واکنشش اتشین بود و در حالیکه سعی میکرد من را از کنفرانس بیرون بیندازد فریاد میزد "F***ING عوضی میخواد برا من زرنگ بازی دربیاره "
من از بیرون رفتن خودداری کردم و بعد بطرز شگفت انگیزی او روی صندلیش نشست و گفت " باشه میتونی بمونی ولی بشرطی که از اون سوال های f***ing خودت نپرسی "
من هم چون ان موقع جوان و احمق بودم بلافاصله ازش سوال پرسیدم راجع به واکنشش فقط میتونم بگم که کلکسیونی فوق العاده از کلمات ناسزا بود .
یک خاطره دیگر هم دارم . باز هم یک کنفرانس دیگه در کلیف این بار در اوایل دهه 90. فرگی باز هم از دست یکی عصبانی شد و شروع به ناسزا گفتن با همون سبک خودش کرد . بعد از اینکه روی صندلیش نشست نگاهش به دختر جوان لرزانی که از طرف خیریه انجا حضور داشت و با ترس داشت بهش نگاه میکرد افتاد . فرگوسن که شوکه شده بود و در حالیکه سعی داشت خودش را کنترل کند گفت " من واقعا متاسفم عزیزم ... اما من بعضی وقت ها واقعا مجبورم که با این عوضی ها با زبان f***ing که میفهمند صحبت کنم "
اه ، عجب روزهایی بود .
فوتی کلاب
mohammad.asghari
10-05-2013, 10:43
حرف خاصی برای گفتن نیست ، حسش هم نیست ؛ فکر کردن به اینکه روی نیمکت یونایتد دیگه سرالکس نباشه به اندازه ی کافی ملال آوره ... همه هم بهت زده شدن از این خبر حتی اونایی که از یونایتد و سرالکس خوششون نمیومد ...
هرچند خیلی ستایش ها میشه کرد ولی به نظرم همین که اسم سرالکس بیاد ، مترادفه با افتخار ، غرور ، جاه طلبی ، پیروزی ، صبر ، خشم ، نبوغ و و و ...
26 سال پراسترس و پرفشار ، الان و در این سن دیگه فشار و استرس خیلی خطرناکه برای سرالکس /
ظاهرا پیرمرد فقط میخواست به حرف قدیمیش راجع به پشت سر گذاشتن لیورپول عمل کنه و بعد بره و البته این کارو هم کرد در نهایت و 20 تاریخی رو از " آن " خودش و یونایتد کرد ...
و البته میخواست این همسایه ی پر سر و صدا رو هم خاموش بکنه ؛ پس جام رو ازشون پس گرفت و صدای تلویزیون خونش رو زیاد کرد ... !
به نظرم همین که شخصی مثل مورینیو ، سرالکس رو Boss صدا میکنه کاملا مشخص میکنه که با چه شخصیتی طرف هستیم .
خداحافظ و ممنون Boss ...
arashsard
10-05-2013, 12:17
اینم جمله معروفش...
پس از اينکه به عنوان سرمربي منچستر انتخاب شد: چالش بزرگ من آن نيست که اکنون به عنوان سرمربي منچستر انتخاب شدهام، چالش بزرگ من شکست دادن ليورپول لعنتي است.
mohammad.asghari
10-05-2013, 16:00
سرمربی جدیدمون:n02:
mohammad.asghari
10-05-2013, 16:02
بعد از فینال 99:
Oh,I can't believe that,I can't believe that.Football,Bloody hell
فرگوسن فقط سرمربی نبود...فرگوسن پدر منچستریونایتد بود
mohammad.asghari
10-05-2013, 16:07
روز یکشنبه وقتی منچستر یونایتد به مصاف سوانسی برود ، پته مولینیوکس یک تکه مقوای کهنه را بالای سرش میبرد درست مثل دسامبر 1989 که الکس فرگوسن به دیوار سرد تکیه داده بود و جو الدترافورد پر از نارضایتی و ناامیدی بود .پیام روی تکه مقوا در ان شب سرد کوتاه ولی پر از نکته بود " سه سال پر از بهانه و ما همچنان مزخرفیم ، خداحافظ فرگی " پته با تکه مقوایش به شهرت رسید و به تاریخ یونایتد در دوران فرگوسن پیوست .حالا پته 58 ساله قصد دارد ورژن جدید ان تکه مقوا را بسازد اینبار بخشی از پیام رویش به عذرخواهی معطوف شده و بخش دیگرش به تشکر کردن از فرگوسنپته مثل خیلی دیگر از هوادارای یونایتد در 1500 مین و اخرین بازی سر الکس فرگوسن به عنوان مربی منچستر یونایتد در حالیکه جلوی اشک هایش را میگیرد تکه مقوایش را بالای سر میبرد و اینبار رویش نوشته شده است " بیست و سه سال جام از جنس نقره و همچنان در صدریم ، خداحافظ فرگی "این بار خداحافظی واقعی است ، سر مت بازبی وقتی 62 ساله بود از مربیگری کناره گیری کرد . شنکلی در 60 سالگی لیورپول را ترک کرد و پیزلی تا 64 سالگی در انفیلد ماند . برایان کلاف وقتیکه 58 ساله بود مربیگری را کنار گذاشت . و حالا فرگوسن در 71 سالگی در حالیکه یک تنظیم کننده ضربان قلب در سینه اش قرار دارد و وقت عمل جراحی لگن خاصره اش در چند ماه اینده رزرو شده است تصمیم به کناره گیری میگیرد و اولین واکنش ها پر از تعجب و حتی عصبانیت است .یک روزنامه همیشه او را مردی که نمیتواند بازنشسته شود مینامید . چند وقت پیش تو یکی از کنفرانس هایش یکی ازش پرسید باید حضور شما در اینجا طی سال های اینده را تضمین شده بدانیم دیگر که او جواب داد " قرص های جادویی " هنوز دارد جواب میدهد . همیشه استعداد خوبی در عوض کردن موضوع بحث داشت . میراثش درست به اندازه الدترافورد جاییکه حالا مجسمه اش با پالتو بلند ، چهره مصمم ، دست به سینه پشت جایگاهی که به سال گذشته به نام او مزین شد ایستاده محکم است .سیزده لیگ برتر ، دو لیگ قهرمانان ، دو جام باشگاه های جهان ، یک جام برندگان اروپا ، پنج جام حذفی ، چهار جام اتحادیه ، جام خیریه هم حساب میشود ؟ 10 تا از ان ها هم موجود است و اگر جام های ان سال های حضور در ابردین که به سلطه Old Firm پایان داد را حساب کنیم تعداد جام هایش چقدر میشود ؟ 49 . مربی برتر سال ؟ 10 بار . مربی برتر ماه ؟ 27 . داریم به مرز های مسخرگی میرسیم : ایا تا حالا مربی بوده که جمع تعداد جام هایش تبدیل به یک مسئله دشوار ریاضی شود ؟
-----------------------------------------------------------
آنچه یونایتد را از 2000 تا 2005در اروپا کمتوان کرده بود، نبودِ گرایشِ فکریِ غیربریتانیایی روی نیمکت و کم شدنِ روحِ لاتین در این تیم بود
سایت گل- یونایتدِ 2006 تا 2009 تیمِ نسلِ چهارمِ فرگوسن و شاید بهترین تیمی بود که در دورانِ حضور او ساخته شد. نقشِ کارلوس کیروش در طراحی و برپاییِ این تیم کمتر از فرگوسن نبود. پس از بازگشتِ کیروش از رئال به یونایتد، فرگوسن دو فصلِ پیاپی قافیه را به چلسی و مورینیو باخت. درتابستان 2006 اما زمانِ تغییراتِ اساسی فرا رسید. فننیستلروی فروخته شد به رئالمادرید و ساها جای او را در ترکیبِ اصلی یونایتد گرفت. کریک خریداری شد تا در پست روی کین بازی کند. البته با استیلِ بازیِ کاملن متفاوت. رونالدو و فلچر و رونی هم به بلوغِ کافی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی رسیده بودند. کیروش، فرگوسن را متقاعد کرده بود که با سیستم 3-3-4 یا 1-3-2-4 به خصوص در بازیهای اروپایی سرعت تیمی و بازدهیِ فنیِ یونایتد افزایش خواهد یافت. منچستر در این فصل جام قهرمانیِ لیگ برتر را ازچلسی پس گرفت و در اروپا در نیمهنهایی مغلوب میلان شد. در پایانِ فصل فرگوسن و کیروش به این نتیجه رسیدند که توانِ نیرویِ انسانیِ یونایتد از نظرِ کمی برای قهرمانی در انگلیس و اروپا کافی نیست. از این رو پس از چندسال، فرگوسن تابست انِشلوغی را از سر گذراند. نانی و اندرسون و تبس و هارگریوز به تیم اضافه شدند.یونایتد حدود 80 میلیون یورو برای جذبِ این چهار بازیکن هزینه کرد.
از تیمِ انگلیسی تا تیمِ اروپایی
آنچه یونایتد را از 2000 تا 2005در اروپا کمتوان کرده بود، نبودِ گرایشِ فکریِ غیربریتانیایی روی نیمکت و کم شدنِ روحِ لاتین در این تیم بود. یونایتد در این سالها یکسره بریتانیایی بود و فرگوسن دوباره به سیستم 2-4-4 و اسکلتِ تیمیِ بریتانیایی گرایش پیدا کرده بود. از 2005 به بعد اماکارلوس کیروش از یک دستیار با اختیاراتِ سنتی تبدیل شد به مردی که نه نفر اول بود و نه نفرِ دوم؛ همچنان که خودِ فرگوسن گفته، کیروش در این سالها حتا بیشترین نقش را در تجهیزِ دوبارهی دپارتمانِ پزشکیِ منیونایتد داشت. فرگوسن در مصاحبهی خداحافظیِ خود با سرمربیگریِ یونایتد، چندبار به قدرتِ عالیِ دپارتمانِ پزشکیِ تیم اشاره کرد. کارلوس کیروش که با افزایشِ نقشاش روی نیمکتِ یونایتد، روحِ لاتینیِ یونایتد را تقویت کرده بود؛ خریدِ بازیکنانِ پرتغالی و بزریلی و آرژانتینیِ بیشتری را به فرگوسن پیشنهاد داد. در تیمِ 2006 تا 2009 یونایتد، امید به زندگیِ شمالی،با شور و «فوتبالِ آزاد» لاتین ترکیب شده بود: هم روی نیمکت(بدنهی فکری) و هم درزمین(بدنهی اجرایی). میتوان این دوره را مدرنترین و کاملترین دورهی یونایتدِ فرگوسن در تمام 27 سال سرمربیگریاش در این تیم توصیف کرد. چنانکه یکی ازروزنامهنگارانِ انگلیسی نوشت:«کیروش یونایتد را از یک تیم انگلیسی، دوباره بهتیمی اروپایی تبدیل کرد.»
عصرِ چندکارهها
آنچه کارلوس کیروش از 2006 به استیلِ بازی یونایتد ترزیق و فرگوسن در اجرای آن عالی عمل کرد؛ فوتبالی مدرن بود برپایهی استفاده از «بازیکنانِ میانِ خطوط» و سیستمهای شناور(سیستم در سیستم). در این دوره که اوجِ آن دو فصل2008-2007 و 2009-2008 بود؛ از رونالدو بازیکنی ساخته شد که هم مهاجم بود و هم هافبک و: در همان حال، نه هافبک بود، نه مهاجم. تبس و رونی هم همین کارکرد را دربلندمدت پیدا کردند. گیگز و پارک نیز کیفیتِ بازی در پستهای مختلف راداشتند. آنچنان که در تصویر میبینید؛ این بازیکنان در پستهای مختلفِ سیستمِ1-3-2-4 بازی میکردند. تغییرِ متناوبِ پست سه بازیکن از چهار بازیکنِ خط سوم وچهارم با هم(دو بال و مهاجمِ مرکزی) از دیگر شاخصههای بازی یونایتد در فاز حمله بود. در فازِ دفاع یونایتد همیشه سعی میکرد دستِ کم 7 نفر و حداکثر 10 نفر راداشته باشد. آنها در لیگ قهرمانان 2009-2008 در مراحل حذفی تا پیش از فینال، تنهادر دو بازی(مسابقهی رفت با پورتو و بازی برگشت با ارسنال) گل خوردند.
رونالدوی لیگ برتر، رونالدوی لیگقهرمانان
رونالدو نخستین بار در بازی با رم در مارچِ 2008 برای یونایتد در پست مهاجم مرکزی بازی کرد(در تصویرِ زیر میبینید)و در بازی رفت نیمهنهایی 2008-2007 روبروی بارسلونا نیز همین نقش را داشت. در اینبازی تبس در پست 10 پشت رونالدو بازی کرد، رونی سپرِ سمت راست بود و پارک سپر چپ.در فینال 2008برابرِ چلسی، رونی و تبس در سیستمِ پایهی 2-4-4 دو مهاجمِ مرکزیبودند(هرچند هر دو در عمل، مهاجمِ سایه بودند) رونالدو در چپ بازی میکرد و هارگریوز هافبک راست بود. فرگوسن و کیروش چه در چینش، چه در سیستم و چه در اجرا؛ یک تیم باکاراییِ چندگانه را ساخته بودند که متاثر از تواناییهای چندگانهی نیروهای هجومیاش،حریفان را در انتخابِ استراتژی و تاکتیکِ دفاعی سردرگم میکرد و از سوی دیگر توانِ کنشیِ یونایتد را همیشه در حدِ مطلوب نگه میداشت. یونایتد با این رویکرد تیمی شده بود که از نظر کمی و کیفی میتوانست بهره وری ای بالاتر از یک تیمِ 11 نفره ایجاد کند. دو مربیِ یونایتد پس از قهرمانی با خوششانسی در مسکو اما به این نتیجه رسیدند که روبروی تیمهای متوسط باید از کنارهها بیشترین فشار را بیاورند و در بازیهای حدفیِ لیگ قهرمانان، باید در کنارهها بیشتر دفاع کرد و از مرکز ضربهی نهایی را زد. از همین رو در فصل 2009-2008 رونالدو در لیگ برتر اغلب هافبک راست یاچپ بازی میکرد اما مهمترین گلهایش در لیگ قهرمانان به پورتو و آرسنال را درحالی زد که در پست 9 یعنی مهاجمِ مرکزی بازی میکرد و رونی و پارک(گیگز) در چپ و راست بیشتر کارِ دفاعی انجام میدادند
استراتژیِ دوگانه در استفاده از رونالدو
فرگوسن و کیروش فهمیده بودند رونالدو وقتی در کنارهها بازی میکند؛ همانقدر که برای حریف خطرناک است، به دلیلِ دفاع نکردن در طولِ زمین و حمایت نکردن از مدافعِ کناریِ پشتِ سرش؛ برای یونایتد هم خطرساز میشود.تیمهای متوسطِ لیگ برتر(غیر ازچلسی و ارسنال و لیورپول) نمیتوانستند از این زاویه به یونایتد ضربه بزنند اما در اروپا هر تیمی در مرحلهی حذفی میتوانست این کار را انجام بدهد. همانجور که چلسی در فینال 2008 انجام داد(صحنهی گل چلسی را به یاد بیاورید. اسین دفاع راست چلسی با خیال اسوده به لمپارد پاس گل داد و رونالدو چندمتر دورتر از پشتِ سر نگاهش میکرد.)
توانایی و تنوعِ کیفیِ رونالدو ورونی و تبس و گیگز(در تابستان 2008 برباتوف به این جمع اضافه شد) چنان بالا بود که فرگوسن، هافبکهای مرکزیاش را بازیکنانی با خصلت سرویسدهنده و نه طراح انتخاب میکرد.درواقع طراحی در یکسوم دفاعی حریف و توسط تبس و رونالدو و رونی انجام میشد و نه از سوی فلچر و کریک و اندرسون.
همزمانی با بارسای گواردیولا
اگر بارسا در فصل 2009-2008 در آن فرمِ شگفتانگیز نبود؛ سیکلِ سه سالهی یونایتد از 2006 تا 2009 با دو قهرمانی دراروپا به پایان میرسید. این دوره اما دستاوردِ سه قهرمانی در لیگ برتر، یک بارفتح لیگ قهرمانان و یک نایب قهرمانی در اروپا، یک قهرمانی در جام اتحادیه و یک نایب قهرمانیِ اف.ای کاپ را برای فرگوسن و کیروش ثبت کرد. در تابستان 2009 هم رونالدو از تیم جدا شد، هم تبس و هم کارلوس کیروش. در همان تابستان بار دیگر تاثیرگذاریِ کیروش در یونایتد روشن شد؛ زمانی که فرگوسن برای خریدِ جانشینانِ تبس و رونالدو(دوبازیکنِ مدرنِ میانِ خطوط) رفت سراغِ اوون و والنسیا(دو بازیکنِ یککاره و متعلق به جریانِ اواخرِ دهه 90). درواقع فرگوسن با این تغییرِ رویکرد، ظرفیتِ فنیِ تیماش را پایین آورد و دوباره به تیمی انگلیسی بازگشت. هرچند او با یک تیمِ متوسط در فصل2011-2010 باز قهرمانِ انگلیس شد و به فینال اروپا رسید اما عملکردِ یونایتد درفینال برابرِ بارسا به فرگوسن ثابت کرد که راهی نیست جز روی آوردنِ دوباره به بازیکنانِ میانِ خطوط. خریدِ کاگاوا و استفاده از کلورلی و ولبک در پستهای مختلف(با هدفِ پرورشِ آنان برای بازی در چندین پست) بازگشتِ فرگوسن به رویکردی بود که کیروش در یونایتد جا انداخته بود. یکی از دلایلِ پیشرفتِ تاکتیکیِ یونایتد در فصلِ اخیر بازگشت به همینِ رویکردِ مدرن بود. از 2006 تا 2009 فرگوسن و کیروش، یکی ازبهترین و تاکتیکیترین تیمهای تاریخ را در حافظهی فوتبال ثبت کردند که هنوز دنبالهی برخی نوآوریهای آن تیم، در فوتبالِ اروپا زنده و تاثیرگذار است؛ تیمی که اصل را بر ترکیبِ فوتبالِ شمال و جنوبِ اروپا و ترکیبِ پستها و شرحِ وظایف گذاشت و به ایدههای تازه رسید.
goal
Pessimist
12-05-2013, 12:35
میزان پیام های تشکر از فرگوسن در شبکه های اجتماعی تمامی نقاط مختلف جهان
charlize
13-05-2013, 09:46
26 سال حرف..از اون حرفا...
Pessimist
13-05-2013, 19:55
ونگر: فرگوسن از بازنشستگی خود لذت می برد
آرسن ونگر انتظار دارد با وجود علایق سر الکس فرگوسن در خارج از زمین، او از دوران بازنشستگی خود لذت ببرد.
سر الکس فرگوسن بعد از کسب بیست و پنجمین قهرمانی مهم خود در منچستر یونایتد، اعلام کرد که در پایان فصل از مربیگری این تیم کناره گیری می کند.
فرگوسن پست جدیدی در بخش مدیریت باشگاه خواهد داشت و آرسن ونگر باور دارد وی به کار خود ادامه خواهد داد.
" او خوش اقبال تر از من است زیرا اسب ها را دوست دارد، گلف را دوست دارد، پس قطعا می تواند بار دیگر زندگی جالبی داشته باشد!
اما البته وقتی برای چنین مدت طولانی در هر بازی حضور دارید... کار ما همواره نگاه به جلو برای دیدار بعدی است بنابراین همواره این انگیزه وجود دارد. در ابتدای بازنشستگی تحمل جای خالی آن سخت است."
آرسن ونگر از شنیدن خبر بازنشستگی فرگوسن متعجب نشد و او می داند که چرا اکنون زمان مناسبی برای انجام این کار بود.
" خیلی وقت پیش به کارکنانم گفتم فکر می کنم این آخرین فصل حضور الکس فرگوسن خواهد بود بنابراین کاملا از این بابت متعجب نشدم. در طول فصل با چندین نشانه روبرو شدم که این می تواند سال آخر حضور او باشد. یکی از آنها پیش از شروع فصل وجود داشت.
از این بابت مایوس شدم؟ نه، شما باید به این تصمیم احترام بگذارید، باید بپذیرید که با 71 سال سن، او این حق را دارد که تصمیم بگیرد.
بعد از 26 سال، او همچنان فاتح لیگ برتر شد، او می داند که حتی برای منچستر یونایتد سخت تر خواهد بود تا همانند گذشته با ثبات ظاهر شود زیرا تیم های زیادی هستند که قدرت مالی بالایی دارند."
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.