مشاهده نسخه کامل
: مشکل در تعمیر ویندوز
glc_engineer
08-05-2013, 11:23
ویندوز من یک کمی کند شده بود و یو اس بی را به صورت تصادفی میشناخت یعنی بیشتر موارد اصلا نمیشناسه
برای تعمیر اون از دستور sfc / scannow استفاده کردم اما در زمانیکه این دستور درخواست میکنه که سی دی ویندوز سرویس پک 3 را بزار و من میذارم هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی ریترای میکنم
انگار نه انگار که سی دی رو گذاشتم و مجددا همون درخواست رو اعلام میکنه
با سی دی های دیگر ویندوز اکس پس سرویس پک 3 و دی وی دی رایتر های دیگه هم امتحان کردم و همین نتیجه را گرفتمو مطمئنم که از سی دی ویندوز و یا دی ویدی رایتر نیست.
دوستان و اساتید اگر میتونن راهنمایی کنن
jafarian
08-05-2013, 14:49
این دو تا روشها رو برای رفع مشکل خودتون برین:n01:
روش اول
منوی run اجرا داخلش دستور پایین وارد اینتر کنید بعد که دستور ریستارت سیستم داد سیستم ریستارت کنید البته قباش سیدی xp داخل دستگاه باشه بعد که ریستارت شد بالا اومد بازم ببینید همین مشکل دارین یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم
مرحله اول
سیدی ویندوز xp رو داخل دستگاه قراربدین بعدشم پوشه به شماره I386 از داخل سیدی روی درایو c کپی کنید
مرحله دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین ازرجیستری برین اول
بعد در پنجره سمت راست روی گزینه SourcePath دبل کلیک کنید درکادری که باز میشه درکادر vaule data هرچی که تایپ شده شما پاک کنید فقط درایو پایین جایگزین کنید
بعدش رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید بعد بدون اینکه نیاز به سیدی داشته باشین کافیه منوی run یاپنجره cmd رو ازطریق منوی run اجرا کنید بعد دستور sfc /scannow رو وارد اینتر کنید .
glc_engineer
08-05-2013, 22:40
سلام مشکل حل نشد همچنان سی دی را میخواهد
jafarian
09-05-2013, 12:56
سلام مشکل حل نشد همچنان سی دی را میخواهد
شما وقتی اون فلدر به اسم 1386 از روی سیدی در شاخه c کپی کردین باز رجیستری رو باز کنید طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید به اینصورت که وقتی گزینه شماره 2 انتخاب کردین در ستون سمت راست روی گزینه شماره 3 دبل کلیک کنید در کادر vaule data فقط درایو c رو وارد کنید طبق شکل باز روی گزینه شماره 4 کلیک کنید در کادری که باز میشه سه تا درایو طبق شکل به c تغییر بدین بعدم اکی کنید رجیستری رو ببینیدین سیستم ریستارت کنید وقتی سیستم بالا اومد منوی run اجرا داخلش دستور cmd رو وارد اکی کنید در کادری که باز میشه دستور sfc /scannow وارد اینتر کنید بعدش عمل اسکن شروع میشه اگر حین عمل اسکن پیغامی دریافت کردین روی دکمه کنسل بعدشم yes کلیک بزارین ادامه کار پیش رود.
glc_engineer
12-05-2013, 23:16
جعفریان عزیز دمت گرم بعد از 3 سال دوری از فورم باعث شدی دوباره به فوروم برگردم
فردین هنوز هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.