مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ6980 --ای جی 7610 --یا سونی 720
h.iau_shz
08-05-2013, 09:21
با سلام
میخوام یه تلویزیون led40-42 اینچ بگیرم بین این سه مدل :سامسونگ6980 --ای جی 7610 --یا سونی 720 که تقریبا هم قیمت هستن موندم.
میخاستم ببینم پیشنهاد شما چی هست .
با تشکر
سلام
اینها خیلی هم هم قیمت نیستند مثلا سامسونگ رو می تونید 2950 بخرید در صورتیکه قیمت 76100 الان 3.300 مدل سونی هم نگفتید چی هست nx یا ex 720 به هر حال دو تای اول رو با گارانتی می تونید تهیه کنید و سونی رو بدونه گارانتی البته قیمتش هم کمی بالاتره از سامسونگ به نظر من که 6960 سامسونگ خریدش معقول تره اگر پیدا بشه حدود 2.750
Khan gholi
08-05-2013, 12:03
دوست عزیز من فقط این مورد ذکر کنم که 40 با 42 زیاد تو خونه فرقی نداره و برای 40 هم اگر تصویر خوبی بخواید ازش ببینید حداقل 3 تا 4 متر باید فاصله بگیرید اگر نه بصورت موج دار میبینید
با توجه به اینکه برند سونی خیلی امسال گرون شده پیشنهاد میکنم که از این برند خرید نکنید.اگر خواستید 6980 بخرید توصیه ام اینکه 500 تومان الکی صرف چیز ها بیخود مثل پایه استیل,500 هرتز انطباق تصویر و دو هسته بودنش نکنید و همون 6950 رو با قیمت 2500 بخرید.سونی e720 که من یکی از دوستان 1 سال پیش خریده و اصلا قابلیت سه بعدی نداره و فقط قابلیت تبدیل 2 بعدی به سه بعدی داره که جالب نیست و سه بعدی دارش NX720 هست که نمیارزه شما 3300 پول بدید.رنگ بندی ها هر تلوزیون با تلوزیون دیگه فرق داره و اینکه خودتون باید تو فروشگاه ببینید کدوم باب سلیقه شماست
h.iau_shz
09-05-2013, 21:17
سلام
ممنون از راهنماییتون
منظور من همون nx720بود
خیلی برام 500 ت بالا یا پایین فرقی نمیکنه .در درجه اول کیفیت تصویر مهمه و بعد قابلیت نمایش فیلم سه بعدی قابل قبول
تو انتخاب یکی از این سه برند موندم.برا خرید چندبار رفتم متاسفانه هر نمایندگی فقط از برند خودش تعریف میکنه. الان دچار ضعف تصمیم گیری هستم!
یه سوال دیگه هم داشتم:این که افت کیفیت led 46 اینچ نسبت به 40 اینچ قابل حس هست یا خیر.یعنی کدوم مناسب تره،بدون در نظر گرفتن قیمت(فاصله تا tvحدودا 4 متر).
بازم ممنونم
h.iau_shz
09-05-2013, 21:21
سلام
ممنون از راهنماییتون
منظور من همون nx720بود
خیلی برام 500 ت بالا یا پایین فرقی نمیکنه .در درجه اول کیفیت تصویر مهمه و بعد قابلیت نمایش فیلم سه بعدی قابل قبول
تو انتخاب یکی از این سه برند موندم.برا خرید چندبار رفتم متاسفانه هر نمایندگی فقط از برند خودش تعریف میکنه. الان دچار ضعف تصمیم گیری هستم!
یه سوال دیگه هم داشتم:این که افت کیفیت led 46 اینچ نسبت به 40 اینچ قابل حس هست یا خیر.یعنی کدوم مناسب تره،بدون در نظر گرفتن قیمت(فاصله تا tvحدودا 4 متر).
بازم ممنونم.
h.iau_shz
09-05-2013, 21:22
سلام
ممنون از راهنماییتون
منظور من همون nx720بود
بازم ممنونم
Khan gholi
10-05-2013, 02:59
سلام
ممنون از راهنماییتون
منظور من همون nx720بود
بازم ممنونم
اول می خواستم برم nx720 چون سونی بخرم از نمایندگی طرف گفت خدا بیامرزه دو سال دیر اومدی.حالا شاید این تنها نمایندگی بود ولی سعدی مشهد که رفتم دیدم قیمت ها سونی نه تنها بالاست که تو هر نمایندگی بر خلاف نمایندگی مارک ها دیگه 4 مدل بیشتر نداره.
بعد 6980 که 2تا از نمایندگیش می گفت فرقی با 6950 نداره و با تحقیق بیشتر منم به این نتیجه رسیدم.چون اگر دو هسته ایی بودن مهم بود در سری جدید هم تی وی باید دو هسته ایی میشدن.بعد فکر می کردم که تصویر 6980 بهتره که فهمیدم یک ذره تفاوت تو مغازه تو خونه هیچ فرق نداره.
میگن سه بعدی الجی پسیو هست یعنی عینکش ها باتری نمیخوره.سامسونگ اکتیو هست و باتری میخوره ولی عینک ها جدیدش سبک شده.البته بعضی ها با دیدن چند ساعت سه بعدی اکتیو یکم سر درد میشن ولی در مورد من وخانواده صدق نمی کنه.ولی کلا من با قیافه الجی حال نکردم یک طورایی قابش انگار از پلاستیک دست دوم هست.
رنگ ها من تو EX720 که دیدم خیلی براق هستن و زیاد برام جالب نبود حال مدل N رو نمیدونم.مدل الجی خیلی کدر هست.سامسونگ حد وسط بود برام ولی بازم خود برو ببین.
یک چیز رو مد نظر داشته باش که فیلم سه بعدی که چیز فوق برنامه است چون خیلی فیلم سه بعدی خوب و پر عمق بتونی در سال ببینی 7 تا فیلم بیشتر نیست
MJ-RAIDEN
10-05-2013, 08:50
مورد سری 6 و 7610 الجی .
من حتی یک بار هم 7610 الجی رو از نزدیک ندیدم :n02: و مثل شما از طراحی tv های سامسونگ هم خیلی بیشتر خوشم میاد . ولی تا جایی که من توی نقد ها دیدم ، 7610 از تلویزیون های سری 6سامسونگ بالاتر بوده و با این که الان هم تقریبا توی رنج قیمت 6980 هست ولی همیشه توی نقد ها با سری 7 و سری 8 سامسونگ مقایسش کردن . علاوه بر این که از تکنولوژی پسیو هم استفاده می کنه که این روزا خیلی طرفدار داره .
این چند تا لیست از دو تا سایت معتبر که 7610 رو بین بهترین tv های 2012 انتخاب کردن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا یه سونی hx800 داشتم البته 40 اینچ و این تلوزیون یکی از بهترینهای سونی بود ولی از سیستم اکتیو برای سه بعدی استاده می کرد . چند روز پیش رفتم یه 55 اینچ 7610 از بانه گرفتم حدود 5400 با کرایه برام تموم شد . این تلوزیون از لحاظ مدیا واقعا حرف اول رو می زنه و داشتن وای فای داخلی هم یه لطفه ولی یک اشکال داره نمی دونم بخاطر بزرگیشه چیه ولی اون کنتراست تی وی های سونی رو نداره و شفافیتی که باید داشته باشه نداره . ما چند وقت پیش هم یه hx750 گرفته بودیم برای دوستان اون از نظر من کیفیت تصویرش از ال جی بهتر بود . این رو هم بگم هر دو رو با یک بلوری امتحان کرده بودم .
ولی اگه من جای شما بودم یه انتخاب دیگه به گزینه هام اضافه می کردم و اون هم فیلیپس مدل 6007 هستش که به نظر من هر چقدر بهش پول بدید ارزش داره من 1 ملیون کم داشتم برای خرید این تلویزیون و الا بی شک همین فیلیپس رو می خریدم هم جنس ساخت بنده ، ریموت و کلا استیل خیلی شیکی داره و از نظر تصویر از سونی مدل hx855 هم چیزی کم نداره چون هردو رو کنار هم توی بانه دیدم که می گم .
Khan gholi
11-05-2013, 14:22
طبق امار که تو سایت ها نوشته زیاد با هم هماهنگ نیست ولی فاصله که برای تی وی 46 نوشته حداقل 180 سانتی متر هست.الان من از همین تی وی 40 اینچ با فصله 2 متر نگاه میکنم کیفیت متوسط داره ولی با فاصله 3.8 واقعا کیفیت خوبی داره.تی وی بالا 40 برای اینکه شما اتاق پذیرایی به طول دو تا فرش 3*4 داشته باشید که بتونید کل خونه رو پوشش بده اگر نه اصلا جالب نیست
فرق اکتیو وپسو اینکه اکتیو باتری می خوره و در سری قدیمی عینک هاش سنگین بودند که الان ظاهرش دقیقا شبیه پسیو ها شده.میگن اشکال پسیو اینکه ممکنه تصویر درونش پرش داشته باشه ولی خوبیش اینکه کیفیت تصویر(رزولیشین) در اکتیو بالاتره.عینک ها پسیو 10 تومان و اکتیو 100 تومان.ولی همین مدل سامسونگ چهار تا عینک میده
سری جدید تی وی امکانات داره که به درد تو ایران نمی خوره مثل امکان وصل کردن وب کم و گفتگو تصویری از طریق اسکایپ که تو ایران قیلتر هست.
Khan gholi
11-05-2013, 14:43
الان توی دو تا سایتی شما قرار دادید هر دو به این اشاره داشتند که رنگ سیاه در سری 7600 زیاد جالب نشون نمیده که این خودش نقص خیلی بدی هست.تعریف ها که تو سایت سی نت نوشت خیلی ساده است ولی انتقاد ها که نوشته خیلی تو سر مال میشه زد.تو ختم کلامش گفته اگر شما به دنبال تصاویر با کیفیت بالا که شما رو حیرت زده می کنه ارزشش رو داره که نگاهی هم به این تی وی بندازید(از چشم راست نگاه از چشم چپ فراموش کن :n02:).ولی اگر از این سری ال جی خوشت اومده اصلا به این حرفا گوش نکن برو بخر چون وقتی مارک دیگه بخری همش به خودت میگی کاشکی اونو می خریدم
از خوبی هاش نوشته که یک از بهترین ظاهر ها رو داره که به نظر من اره بین الجی ها بهترین ظاهر رو داره و در مقابل سامسونگ هنوز خیلی جا داره.زیبا ترین قاب ها رو سونی میزنه ولی یک قاب که من خیلی ازش خوشم اومد 7770 سامسونگ بود.
ختم کلام من اینکه شما سونی ,سامسونگ یا الجی بخری باید ببینی با کدومش حال می کنی؟اونقدر که پول میدی اش میخوری؟(با شرایط این مملکت داری تی وی میخری یا فقط دوست داری یک سری امکانات بی مصرف داشته باشه)
h.iau_shz
12-05-2013, 19:22
الان توی دو تا سایتی شما قرار دادید هر دو به این اشاره داشتند که رنگ سیاه در سری 7600 زیاد جالب نشون نمیده که این خودش نقص خیلی بدی هست.تعریف ها که تو سایت سی نت نوشت خیلی ساده است ولی انتقاد ها که نوشته خیلی تو سر مال میشه زد.تو ختم کلامش گفته اگر شما به دنبال تصاویر با کیفیت بالا که شما رو حیرت زده می کنه ارزشش رو داره که نگاهی هم به این تی وی بندازید(از چشم راست نگاه از چشم چپ فراموش کن :n02:).ولی اگر از این سری ال جی خوشت اومده اصلا به این حرفا گوش نکن برو بخر چون وقتی مارک دیگه بخری همش به خودت میگی کاشکی اونو می خریدم
از خوبی هاش نوشته که یک از بهترین ظاهر ها رو داره که به نظر من اره بین الجی ها بهترین ظاهر رو داره و در مقابل سامسونگ هنوز خیلی جا داره.زیبا ترین قاب ها رو سونی میزنه ولی یک قاب که من خیلی ازش خوشم اومد 7770 سامسونگ بود.
ختم کلام من اینکه شما سونی ,سامسونگ یا الجی بخری باید ببینی با کدومش حال می کنی؟اونقدر که پول میدی اش میخوری؟(با شرایط این مملکت داری تی وی میخری یا فقط دوست داری یک سری امکانات بی مصرف داشته باشه)
سلام
من بخش اول صحبتتون رو متوجه نشدم!
من اخر جواب سوالمو نگرفتم که کدوم برند بهتره. مزایا و معایب هر یک رو متوجه شدم.اما پیشنهاد شما و بقیه دوستان رو نگرفتم
به طور خلاصه میخاستم بدونم شما با کدومشون بیشتر حال میکنید!!!:n02:
Khan gholi
13-05-2013, 19:06
سلام
من بخش اول صحبتتون رو متوجه نشدم!
من اخر جواب سوالمو نگرفتم که کدوم برند بهتره. مزایا و معایب هر یک رو متوجه شدم.اما پیشنهاد شما و بقیه دوستان رو نگرفتم
به طور خلاصه میخاستم بدونم شما با کدومشون بیشتر حال میکنید!!!:n02:
بسته به سلیقه هر کسی داره مثلا چون من خودم قاب تی وی خیلی برام مهمه اصلا طرف ال جی نمیرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.