مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب با بوت نشدن دیوی دی ویندوز
سلام دوستان مادر بورد من مدل گیگا بایت هست و من الان میحوام ویندوزم رو عوض کنم ولی سی دی بون نمیشه
تنظیمات بایوس رو روی اول سی دی و دوم هارد و سوم فلاپی تنظیم کردم اما هر بار که سیستم رو ریست مسکنم همون صفحه ابی رنگ برام ظاهر میشه در ضمن تنظیماتی رو هم که من برای بایوس انجام دادم پایدار هستن یعنی اول سی دی و..... خواهش میکنم من رو یاری کنید
Ali*Reza
07-05-2013, 15:33
پیشنهاد میکنم یه بار تنظیمات مادربورد رو دیفالت کنین ، بعد دوباره تست کنین. در ضمن با یه سی دی دیگه هم تست کنین.
سلام با یه سی دی دیگه تست کردم در ضمن خاطرم نیست که تنظیمات چی بوده هر چی هم تغییر دادم بازم نتیجه ای نگرفتم
mohammadi_4u
07-05-2013, 15:57
سلام با یه سی دی دیگه تست کردم در ضمن خاطرم نیست که تنظیمات چی بوده هر چی هم تغییر دادم بازم نتیجه ای نگرفتم
سلام f7 تنظیمات پیشفرض بایوس رو اجرا میکنه.
از کلید میانبر بوت که یا f11*f12هست استفاده کنید
موقع بوت نوشته
Peres x for boot menu
ببینید میانبرش چیه
بوت نشدن سیدی ویندوز;
یا سیدی بوت نیس
یا سیدی رام مشکل داره
یا راننده سیستم دقت نمیکنه:o
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
دوستان عزیزم متشکرم من ابتدا باطری مادر بورد رو در اوردم و بعد تنظیمات رو درست کردم و الان هم مشکل حل شده
اقا یه مشکل دیگه همه چیز به خوبی پیش میرفت که با یه ریست دوباره صفحه ابی امده برام بالا
در ضمن این کلید اف 11 و 12 اینجت چیز دیگری هست
Ali*Reza
07-05-2013, 16:32
منظورتون از صفحه آبی همون ارور Blue Screen هست؟
mohammadi_4u
07-05-2013, 16:34
اقا یه مشکل دیگه همه چیز به خوبی پیش میرفت که با یه ریست دوباره صفحه ابی امده برام بالا
مشکل بلو اسکرین رو تو تاپیک مخصوصش مطرح کنید دوستان نسبت به کد ارو. جوابشو بدن.منتها اگه اخیرا قطعه جدید اضافه کردید جداش کنید ببینید فرق نمیکنه
دوست عزیز دقیقا مشکل من اینه که سیستم رو رشن میکنم تنظیمات بایوس برام ظاهر میشه
حتی موقعی هم که ویندوز جدید رو نصب داشتم میکردم و وسط کار باید سیستم رو ریست میکردم بعد ار ریست شدن دوباره همون صفحه تنظیمات مادر بورد واسم نمایان شد
این مشکل منه
خواهشا کمکم کنید
mohammadi_4u
07-05-2013, 16:50
دوست عزیز دقیقا مشکل من اینه که سیستم رو رشن میکنم تنظیمات بایوس برام ظاهر میشه
حتی موقعی هم که ویندوز جدید رو نصب داشتم میکردم و وسط کار باید سیستم رو ریست میکردم بعد ار ریست شدن دوباره همون صفحه تنظیمات مادر بورد واسم نمایان شد
این مشکل منه
خواهشا کمکم کنید
دوست خوبم اول از صفحه کلید مطمئن شوید!شاید میانبر بایوس فشردست delet.
بعدش اگه دیدید با کیبرد دیگه مشکل پابرجاست بایوس اپدیت کنید.
بنظرم میانبر بوت رو بزنید و هارد رو انتخاب کنید قبل از اینکه به بایوس بره و وارد تنظیمات بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.