مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ مناسب آهنگ سازی
amirpcp30
06-05-2013, 20:20
سلام دوستان
یک لپ تاپ واسه کسی می خواستم واسه کار اهنگ سازی سیستمی که الان دارن و می خوان با لپ تاپ تعویض کنن با سی پی یو i7 870 و رم 16 هست که بعضی جاها یکم کم میاره مخصوصا هاردش که می خواد لود کنه خیلی طول میکشه
اول اینکه رم باید حداقل 16 باشه واسه هارد هم ssd میگیرن اون هاردی که هست به عنوان اکسترنال واسه بانک ها در نظر میگیرن
پورت فایر وایر هم می خواستن که واسه کارت صدا
قیمتش هم زیر 5.000.000 باشه
با سپاس از دوستان
KING_DESIGNER2
07-05-2013, 11:23
فایر وایر رو بیخیال شو.
سری ان ۵۳ ایسوز هرچی گرفتی خوبه. n53sv / n53sm / n53sn
n56vz - n56vm هم هست ولی به خوبی مدل بالا نیست.
در ضمن دوتا نکته ویندوز اکس بی نخواهی داشت / فایر نداری باید کارت های یو اس بی بگیری / اودیو اکسبرس موتو بگیر هم فایر داره و ه یو اس بی هست / اسکارلت فوکس رایت م بدک نیست. تنها راه مکن همین هست . اگر هم استفاده حرفه ای و رکرورد ان چنانی نداری همون اسکارلت جواب کارت رو میده .
اگر هم حرفه ای کار میکنی که کلا لب تاب نگیر برو مک بوک یا مینی مک بخر که هم فایر رو داری هم با سیستم عامل مک طرفی.
این تنها راه ممکن هست . البته ۱۶ گیگ رم روی مک کمی غیر ممکن هست خرج کاستومایزت بالا میره ولی روی اون مدلی که اول بهت نشون دادم میتونی این کار رو بکنی. ضمنا تمامی این مدلها یو اس بی ۳ هم دارند که میتونی بانک صداتو کاملا با سرعت لود کنی.
amirpcp30
07-05-2013, 19:15
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
واسه کسی می خواستم حرفه ای کار می کنند
مک بوک فک کنم الکی زیاد گرون باشه
اودیو اکسپرس و... رو کلا نفهمیدم چی هستند
رم 8 الان واسه لپ تاپ هست که دو تا 8 بزارن بشه 16؟
اره اون هارد که واسه بانک میزارن کنار میزارن باکس که بشه usb 3 و داخل لپ تاپ هم ssd میزارن چون سرعت از این سیستمی که الان گفتم می خوان بیشتر باشه این یکم گیر داره
با سپاس
KING_DESIGNER2
08-05-2013, 09:31
روی لب تابهای فعلی دیگه بورت فایر نیست ! باید کارت صدای یو اس بی تهیه کنند.اودیو اکسبرس یک کارت صدایی هست که دارای دو بورت یو اس بی و فایر هست ! گرفتی ؟
اون مدلی که گفتم فکر کنم تا ۱۶ گیگ رو سابورت کنه. اصلا همین نوشته منو ببر نشونش بده اگه حرفه ای باشه خودش میفهمه چی میگم.
مک بوک ها فعلا بورت فایر رو دارند و از بی سی بهتر هستند و برای کسی که حرفه ای ار میکند خرید مک معقولانه تر هست به شرطی که بول داشته باشند . میتوانند از لاجیک استفاده کنند بس مک بهتر هست . ضمنا اگر حرفه ای باشند متوجه این بیشنهاد من خواهند شد . کل این داستان رو بخواهم برای شما که اطلاع نداری توضیخ بدهم یک سه چهارصفحه ای باید بنویسم موفق باشی.
amirpcp30
08-05-2013, 18:12
روی لب تابهای فعلی دیگه بورت فایر نیست ! باید کارت صدای یو اس بی تهیه کنند.اودیو اکسبرس یک کارت صدایی هست که دارای دو بورت یو اس بی و فایر هست ! گرفتی ؟
اون مدلی که گفتم فکر کنم تا ۱۶ گیگ رو سابورت کنه. اصلا همین نوشته منو ببر نشونش بده اگه حرفه ای باشه خودش میفهمه چی میگم.
مک بوک ها فعلا بورت فایر رو دارند و از بی سی بهتر هستند و برای کسی که حرفه ای ار میکند خرید مک معقولانه تر هست به شرطی که بول داشته باشند . میتوانند از لاجیک استفاده کنند بس مک بهتر هست . ضمنا اگر حرفه ای باشند متوجه این بیشنهاد من خواهند شد . کل این داستان رو بخواهم برای شما که اطلاع نداری توضیخ بدهم یک سه چهارصفحه ای باید بنویسم موفق باشی.
سلام
ممنون
اره گرفتم ولی سوالم اینه اون اودیو اکسپرس چطوری به لپ تاپ متصل میشه؟ اکسپرس کارت هست؟ چون اون مدلایی که شما فرمودین اکسپرس کارت نمیخورن
سپاس
KING_DESIGNER2
08-05-2013, 21:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
esme mdeleshe amoo !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.