ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادغام دو برنامه زبان سی ساده و کوتاه

Gladiature_Roma
06-05-2013, 20:10
با سلام، دوستان اگر کمک کنند راهنمایی کنند فوق العاده ممنون میشم.

من یه برنامه C دارم که این خودش توسط نرم افزار CodeVasionAVR به زبان برنامه ماشین تبدیل میشه و اونو میریزم روی یک دونه آی سی Atmega32 و بعد اون آی سی کاری رو که بخوام به راحتی واسم انجام میده، حالا دو تا برنامه مجزا دارم و میخوام اینا رو در هم ادغام کنم. اما من از زبان C سردر نمیارم. دوستان اگر کسی بتونه این دو برنامه رو با هم ادغام کنه واسم خیلی خیلی ممنون میشم.

برنامه اول، برنامه ای هست که صفحه نمایش عددی رو که من وارد آی سی کردم (با صفر و یک در چهار بیت) اون عدد رو نشون میده روی صفحه نمایش واسه من

برنامه دوم، برنامه ای هست که یک صفحه کلید دارم و وقتی یه عددی رو توی صفحه کلید انتخاب میکنم. اون عدد وارد آی سی میشه و از پورت B آی سی به یه ال سی دی 8 چراغه معمولی ارسال میشه تا به صورت کد باینری اون عدد رو بهم نشون بده

هدف : من میخوام صفحه نمایش رو بیارم توی برنامه دوم که وقتی کلیدی از صفحه کلید انتخاب کردم اون رو توی صفحه نمایش نشون بده واون ال سی دی 8 چراغه رو هم کامل خارج کنم

کد برنامه اول (خط آخر کدwww زدم که الکیه، واسه این زدم که چون کدها نمیدونم چرا برعکس میشدند علائم { چند خط آخر، یعنی www جز برنامه نیست)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کدبرنامه دوم (در این کد هم www انتهای کد الکی نوشته شده و جز برنامه نیست) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شکل برنامه اول :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شکل برنامه دوم، شکل برنامه دوم ناقص هست یعنی ال سی دی 8 چراغه توش نیست. که البته هم لازم نیست چون میخواستیم حذفش کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت هم به نمایش مدار نتیجه توی پروتس احتیاج دارم. (Proteus) اگر دوست عزیزی این رو بلد باشه انجام بده، بازم یه دنیا ممنون میشم. :n16:یا اگر کسی برنامه نویسی رو بلد نیست و پروتس رو انجام بده، خیلی خیلی ممنون میشم. دوست عزیزی که واسم انجام بده دوس دارم با یه هدیه ای چیزی جبران کنم. :n12: