ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اتصال به پایگاه داده sql

amin.mohamadpour
06-05-2013, 19:40
سلام
از طریق یه برنامه ی win app میخوام به sql وصل بشم اما connection string رو هرچی میگیرم یه اروری میگیره
مثلا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ارور زیر رو میگیره

برای

این ارور

و برای

ارور زیر رو میگیره

البته قبلا هم با این ارورها روبه رو شده بودم اما همیشه با یکی از اینها بالاخره وصل میشدم.

کارهایی که کردم و نتیجه نداد :
1) از sql server configuration manager قسمت protocols و تب ip address تمام ip هارو enable کردم و tcp port همه رو روی 1433 تنظیم کردم
2) پایگاه داده رو detach کردم
3) برای develpoer\amin (یوزر من) توی sql server management از user mapping قسمت db_owner رو فعال کردم
...

دیگه نمیدونم چی کار کنم
در ضمن من چک کردم موقع نصب sql server (من 2012 نصب کردم) IIS با اون نصب نشده آیا میتونه از اون باشه ؟؟
لطفا راهنمایی کنید .

szh_1367
07-05-2013, 20:26
سلام

برای ارتباط با انواع دیتا فایل ها و سرورها و . . . در این ســــــــایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی ها و نکات جالبی گفته شده با نگاه کردن به مثالها و نحوه ارتباط ها و مقایسه اونها با کدهای خود شاید سریعتر به پاسخ برسید

amin.mohamadpour
08-05-2013, 16:31
سلام

برای ارتباط با انواع دیتا فایل ها و سرورها و . . . در این ســــــــایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی ها و نکات جالبی گفته شده با نگاه کردن به مثالها و نحوه ارتباط ها و مقایسه اونها با کدهای خود شاید سریعتر به پاسخ برسید

دوست من این سایت رو خیلی وقته میشناسم فکر میکنم مشکل چیز دیگه ای باشه