مشاهده نسخه کامل
: مشکل درنصب ویندوز8
baboli20
06-05-2013, 18:40
زمانی که می خوام ویندوز رونصب کنم این پیغامو میده
Use the other installation disc that says 64-bit. When you insert it, Windows Setup will restart automatically.
مشکل ازکجاست؟
jafarian
08-05-2013, 15:45
برای مشکل شما چند تا روش قرارداده شده به اینصورت که :n01:
روش اول
این مشکل مربوط میشه به dvd ویندوز شما برای همینم گفته شده dvd ویندوز عوض بعد از نوع تست کنید اگر بازم به همون صورت بود شما نسخه 64 بیتی ویندوز تست کنید اگر باز مشکل رفع نشد گفته شده کلیه درایوهای هارد فرمت بعد از نوع اقدام به نصب ویندوز کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش دوم
dvd ویندور داخل دستگاه قراربدین بعد از داخل اون یکی ویندوز وارد ویندوز 8 بشین که داخل دستگاه قراردادین بعد ابتدا به پوشه sources برین از داخل dvd ویندوز بعد اونجا یک فایل به اسم setup.exe باید مشاهده کنید که حجمی حدود 257kb دارد روی این فایل دبل کلیک کنید بعد نصب ویندوز برای شما شروع میشه نسخه 32 یا 64 بیتی ویندوز برای شما به نمایش در میاد سپس نصب ویندوز دریک پارتیشن جدید یا همین پارتیشنی که روش ویندوز دارین الان داخلش هستین برای ادامه نصب پیش برین بعد ازچند دقیقه کامپیوتر شما از نوع راه اندازی میشود بعد در صفحه bootscreen دو تا گزینه بطور مثال یکی Windows Setup اون یکی هم Windows 7/Xp/etc نمایش داده میشه که شما باید گزینه Windows Setup تا ویندوز 8 روی سیستم شما نصب شود بعد از 20 تا 40 دقیقه بسته به مشخصات سیستم شما ویندوز روی سیستم نصب میشود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Guidance
11-05-2013, 12:53
زمانی که می خوام ویندوز رونصب کنم این پیغامو میده
Use the other installation disc that says 64-bit. When you insert it, Windows Setup will restart automatically.
مشکل ازکجاست؟
سلام.
من فکر میکنم دی وی دی شما باید بوتیبل استفاده بشه اما شما دارید توی محیط ویندوز نصب میکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.