ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم روشن مکه یشه تصویر درست نمایش داده نمیشه تو مانیتور

FX
06-05-2013, 14:27
سلام
سیستم برادرزادم وقتی که روشن میشه تصاویر بهم ریخته هستش یعنی از همون شروع لودیینگ ویندوز که شروع میشه کم کم شروع به بهم ریختن میکنه که بعد از چند ثانیه اصلا دیگه تصویر کامل نامشخص هست انگار یه سی دی خیلی خش دار گذاشته باشی تو دستگاه سی دی خونگی و نمیشه هیچی رو دید!!!!

نمیدونم از مونیتور باشه یا گرافیک یا ....

حدسم رو گرافیک هستش
کارت گرافیک رو یه بار در آوردم و دوباره جاش زدم و همینطور رم اما نشد

با تشکر

EXTREME
06-05-2013, 20:02
سلام
سیستم برادرزادم وقتی که روشن میشه تصاویر بهم ریخته هستش یعنی از همون شروع لودیینگ ویندوز که شروع میشه کم کم شروع به بهم ریختن میکنه که بعد از چند ثانیه اصلا دیگه تصویر کامل نامشخص هست انگار یه سی دی خیلی خش دار گذاشته باشی تو دستگاه سی دی خونگی و نمیشه هیچی رو دید!!!!

نمیدونم از مونیتور باشه یا گرافیک یا ....

حدسم رو گرافیک هستش
کارت گرافیک رو یه بار در آوردم و دوباره جاش زدم و همینطور رم اما نشد

با تشکر

ابتدا لازم است که مانیتور و کابل دیتا چک بشه اگه اینا درست بود مشکل میتونه از گرافیک باشه وقتی سیستم رو روشن کردین برین تو سیف مود و درایور گرافیک رو پاک کنید ببینید درست میشه یا نه مشکل یا از درایور میتونه باشه یا خود گرافیک

FX
07-05-2013, 08:22
قطعا از ویندوز نیست چه برسه برسه به درایور چون تو محیط بایوس هم تصویر به همون شکل هستش

FX
07-05-2013, 08:23
مونیتور کابلش رو در آوردم از کیس و بدون اون روشن کردم به نظرم درست اومد چون وقتی لوگوی سیگنال موجود نیست رو نشون میده مشخص بود و مشکلی ندیدم

FX
07-05-2013, 08:25
تمام مشکل اینجاست امکان چک کردن گرافیک رو ندارم چون خونه خودم نیستم و جای دیگه هستم . اما این فکر کنم تنها راه هستش مطمئن شم مشکل از اونه

FX
23-06-2013, 13:45
اشکال از کارت گرافیک بود یه کارت گرافیک نو روش انداختم