ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات یک برنامه نویس تازه کار!

kaarbaar
06-05-2013, 12:30
سلام
من تازه برنامه نویسی با VB رو شروع کردم .
یک فرم دارم که یک shape روش قرار دادم. روی shape چند Frame و Label دارم. چطور میتونم ازشون پرینت بگیرم طوری که فقط shape و اجزاء روش، چاپ بشه نه کل فرم؟
پرینتر رو هم تعریف کردم.
ممنون.

kaarbaar
06-05-2013, 12:43
دوستان در ضمن این shape با زدن یک CommandButton ظاهر میشه. و در ابتدای برنامه مخفی هست.
میخوام وقتی CommandButton زده شد یا وقتی shape روی صفحه ظاهر شده بود دکمه یا منوی پرینت فعال باشه.
بازم ممنون.

kaarbaar
06-05-2013, 14:08
کمک!
من باید تا 4شنبه اینو آماده کنم! فقط 2 روز وقت دارم .

:n03:

kaarbaar
07-05-2013, 09:54
؟ چرا هیشکی راهنماییم نمی کنه؟
:n28:

n00b
07-05-2013, 16:21
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای پرینت گرفتن از فرمتون می تونید از دستور PrintForm استفاده کنید.../// که البته این دستور از کل فرمتون با تمام محتویات توش پرینت می گیره../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه پرینت گرفتن از یه قسمت خاصی از فرم// می تونید اون قسمت رو داخل یه فرم دیگه بذارید و از اون فرم با همین دستور PrintForm پرینت بگیرید// (یا می تونید قسمت داخل Shape رو تو یه فرم دیگه شبیه سازی کنید..//) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا فرم اصلی رو به تبدیل به فرم MDI کنید و فرمی که می خواید ازش پرینت بگیرید رو به صورت یه MDIChild و.../// با یکم فکر کردن می تونید روش های بهتری هم پیدا کنید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
07-05-2013, 17:46
مرسی n00b عزیز. ولی من هیچ کدوم از این روشهایی که گفتی (بجز printform) رو بلد نیستم!
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟ ممنون میشم ازت.
shape در فرم اصلی برنامم قرار داره!
من یه تازه کارم که خودم شروع به یاد گیری کردم. اما الان فوری به این موضوع نیاز دارم.

kaarbaar
07-05-2013, 17:49
یه سوال دیگه هم دارم.
وقتی یه فرم روی فرم اصلی باز میشه تا بسته نشدن اون فرم امکان باز کردن فرم دیگه نباشه؟ یعنی در هر لحظه فقط یه فرم امکان فعال شدن داشته باشه و وقتی بسته شد کاربر بتونه یه پنجره دیگه باز کنه. نه همزمان!

n00b
07-05-2013, 20:26
برای باز کردن به صورت Modal کافیه یه یک جلوی تابع Show بذازید.../// مثلاً برای باز کردن form2 به صورت Modal.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری تا وقتی form2 بسته نشه کاربر نمی تونه با فرم قبلی کار کنه...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه روش خیلی ساده که قبلاً هم گفتم شبیه سازی فرمه// یعنی شما یه کپی از تمام چیزایی که داخل shape قرار داره رو روی یه فرم دیگه قرار میدید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی کاربر دستور print رو صادر کرد// خواص تمام کامپوننت هایی که ازشون کپی گرفتید رو برابر خواص کامپوننت هایداخل shape قرار میدید...// و از فرم دوم Print می گیرید../// خروجی میشه همون چیزایی که داخل shape قرار دارن.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پروژتون رو بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد....//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
08-05-2013, 09:27
n00b
الهی خیر ببینی

اون Modal که جواب داد. :n02:
اما پرینت رو برم امتحان کنم بر میگردم نتیجه رو میگم.

kaarbaar
08-05-2013, 13:41
خوب پرینتم درست شد. ولی چه جوری اندازه هاشو به A4 تنظیم کنم؟ فقط یک چهارمشو پرینت میگیره!!!
خیلی ممنونم از راهنمایی هات.
:n06:

n00b
08-05-2013, 14:08
خواهش میشه...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندازه فرمتون رو تغییر بدید// (بزرگترش کنید)..../// یه نگاه هم به لینک زیر بندازید.../// البته فکر نمی کنم جواب بده../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
08-05-2013, 14:30
لی لی لی لی لی. مرسی حل شد.
:n02:

kaarbaar
12-05-2013, 15:56
سوال بعدی! می خوام وقتی برنامم Save میشه بعد که با open باز میشه اسم فرمم به اسم فایلی که باز شده تغییر پیدا کنه! از این روش استفاده کردم ولی اسم فرمم همون اسم قبلی می مونه!

با این کد می خوام وقتی فایل رو با Open باز میکنم اسم فایلی که باز کردم جلوی frm تو علامت [ ] به جای اسم فرم نمایش داده بشه. اما نمی شه :n27:

n00b
12-05-2013, 17:21
این چطوره؟؟.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
13-05-2013, 17:24
ممنون n00b عزیز. جواب داد.
برای اینکه فایلی که save میشه یه آیکون داشته باشه باید چی کارکنم؟ الان بصورت یه فایل سفید نمایش داده میشه. نباید قاعدتا آیکون برنامه رو نمایش بده؟

kaarbaar
15-05-2013, 12:28
سلام
موضوع آیکون حل شد.
الان میخوام بپرسم اگه با جادوگر VB برناممو کامپایل کنم راه مناسبی هست یا نه؟ یه راه مطمئن میخوام چون قراره این برنامه در دسترس عموم قرار بگیره.

n00b
15-05-2013, 20:59
سلام
موضوع آیکون حل شد.
الان میخوام بپرسم اگه با جادوگر VB برناممو کامپایل کنم راه مناسبی هست یا نه؟ یه راه مطمئن میخوام چون قراره این برنامه در دسترس عموم قرار بگیره.
اگه منظورتون از جادوگر همون Package & Deployment Wizard هستش// راه مناسبیه...//// می تونید با خیال راحت نرم افزارتون رو به اشتراک بذارید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگه دنبال یه برنامه حرفه ای تر و با امکانات بیشتر می گردید// Wise Installer رو امتحان کنید..//// این برنامه رو میشه نسخه پیشرفته تر همون جادوگر VB به حساب آورد.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
16-05-2013, 16:27
وقتی با این روش فرمت مقدار label رو تا سه رقم اعشار تنظیم میکنم. اگه مقدار کمتر از یک باشه مثلا "0.88" رو بصورت "88." نشون میده. ولی من میخوام صفر رو قبل از اعشار نشون بده. راه دیگه ای داره؟

یه لینک دانلود از Wise Installer داری لطفا؟

n00b
20-05-2013, 12:08
به جای ###.##### از ###.0 استفاده کنید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaarbaar
29-05-2013, 14:43
مقدار label توسط یک سری عملیات ریاضی بدست میاد که ممکنه گاهی عدد صحیح و گاهی هم اعشار باشه روشی که گفتید جواب نمیده خب!
:n03:

golbarg73
07-06-2013, 21:37
آقایون برنامه نویس من بتازگی وی بی رو شروع کردم.
مشکلی تو ثبت اطلاعات یک فرم تو یه جدول تو دیتابیس دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
این کدهام:

مشکل این کدها کجاست که اجرا نمیشه؟؟؟

golbarg73
07-06-2013, 21:46
اگه میشه کمکم کنید ممنون میشم

kaarbaar
11-06-2013, 17:10
سلام دوستان
تو دات نت چطور میشه با PrintForm1.Print فرم رو وسط کاغذ و با کیفیت چاپ کرد؟
ممنون

kaarbaar
25-06-2013, 16:19
خب اون سوال رو که از اساتید جواب ندادن! اینو کمک کنید پیلیز.
چطوری یه comboBox داشته باشم که آیتم هاش از یه دیتابیس access باشه؟ vb 2010
:n13:

kaarbaar
27-08-2014, 10:03
سلام
من با vb2010 کار می کنم. یک PropertyGrid دارم که می خوام مقدار ها در لیست مثل یک comboBox باشه. اما نمی دونم چطور باید این کار رو انجام بدم فقط می تونم یک مقدار ثابت رو پیش فرض بزارم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

می خوام مقادیر speed رو مثل comboBox نمایش بدم.

kaarbaar
31-08-2014, 12:24
خب سوال قبلی رو که کسی از دوستان جواب نداد. خوشبختانه خودم پیدا کردم.
یک سوال دیگه دارم امیدوارم این رو جواب بدید. می خوام در MessageBox پیغام فارسی بدم. حالا سوال اینجاست که اگر در بخش DialogResult پیغام مورد نظر رو فارسی تایپ کنم کافیه؟ یا ممکنه در بعضی از سیستم ها پیغام فارسی خونده نشه و به صورت حروف ناخوانا نمایش داده بشه؟ و چطور می تونم حالت نمایش MessageBox رو از چپ چین به راست چین تبدیل کنم؟

kaarbaar
31-08-2014, 16:10
امکان فارسی کردن دکمه های YesNoCancel وجود داره؟

kaarbaar
15-09-2014, 16:31
خب تا اینجا که سوالات من با استقبال زیادی مواجه شده ممنون از همه!!!
همه سوال های قبلی رو فراموش کنید حالا یه سوال جدید!!!
برای تعیین فرمت یک TextBox که اعداد رو سه رقم سه رقم جدا کنه از کد زیر استفاده کردم:

اما مشکل اینجاست که اگر عدد TextBox اعشار نباشه سه تا صفر جلوی عدد بعنوان اعشار نشون میده :((
عدد TextBox1 رو کاربر وارد میکنه و این عدد ممکنه اعشاری باشه و ممکنه نباشه. می خوام اگر عدد اعشار بود تا سه رقم اعشار رو نمایش بده و اگر اعشار نبود خود عدد رو برگردونه و سه تا صفر بجای اعشار نشون نده.
خدایی دیگه اینو کمک کنید!

kaarbaar
16-09-2014, 09:47
هم اکنون نیازمند و منتظر یاری سبزتان هستم!!!

_H2_
18-09-2014, 02:51
سلام
بیشتر دوستان فعال در ضمینه VB.Net و C#.Net در انجمن dotNET Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حضور دارند، دلایل متعددی برای بی پاسخ ماندن یک تاپیک وجود دارد که از جمله آن میتوان به پرسش در محل نامناسب اشاره کرد.
بعنوان نمونه برای سوال اخری میتوانید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط جهت کمک عرض میکنیم تا تاپیک های خودتان را به سمتی پیش ببرید که امیدی به پاسخ داشته باشند:
از جمله دلایل دیگر بی پاسخ ماندن یک تاپیک میتوان به مطرح کردن سوالات ساده و تکراری اشاره کرد...
مانند نمونه های خواندن و نوشتن در دیتابیس یا MessageBox فارسی و... مسائل بسیار پیش پا افتاده ای هستند که بارها و بارها در بخش مربوطه مطرح شده و پاسخ داده شده اند، بدیهی است با پرسش مجدد این مطالب شاید افراد رقبتی برای تایپ مجدد پاسخ های طولانی گذشته نداشته باشند.
در این موارد بهتر است از امکانات جستجو داخلی یا خارجی روی سایت کمک گرفت...

موفق باشید.

و...