مشاهده نسخه کامل
: فلش پلیر 10 رو روی سیستمم دارم ولی موقع اجرای فایل های فلش میگه فلش پلیر نصب کن؟؟
Alireza SM
06-05-2013, 11:04
سلام.
ویندوز 7 من از نوع 64 بیتی هستش و من فلش پلیر توش دارم ولی هروقت میخواد فایل های فلش رو اجرا کنه بهم ارور میده که فلش پلیر 7 یا بالاتر ( بعضی وقتها هم مینویسه آخرین ورژن فلش پلیر ) رو نصب کن
فقط وقتی که یه سی دی مالتی مدیا که اتورانش فلش هست رو از سی دی رام باز میکنم ارور نمیده و بازش میکنه
جالبه که وقتی اون سی دی فیلم رو روی سی دی رام دارم فایل های فلش و نرم افزار ها بدون ارور باز میشن
Amirz931
14-05-2013, 17:06
سلام منم از وقتی آپدیت فلش پلیر 11.7 رو زدم فیلمار نمیتونم ببینم هر چقدرم دوباره نصب میکنم و بعدش ریستارت میکنم درست نمیشه لطفا کمک کنین دوستان...
antbadell
14-05-2013, 18:06
با سلام
لطفأ هرچی برنامه فلش پلیر دارید توی سیستم رو پاک کنید
برای اجرای فایل های فلش مبتنی بر مرورگرها مخصوص ویندوز سون 64 بیت این فایلرو دانلود و نصب کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اجرای فایل های فلش مبتنی بر مرورگرها مخصوص ویندوز های 32 بیتی این فایلرودانلود و نصب کنید :
همچنین از برنامه Adobe Air میتونین برای اجرا کردن فایل های فلش بصورت جداگانه در محیط مستقل استفاده کنید ( تمامی ورژن های ویندوز )
لطفعلی خان قاجار
15-05-2013, 07:45
با سلام
لطفأ هرچی برنامه فلش پلیر دارید توی سیستم رو پاک کنید
برای اجرای فایل های فلش مبتنی بر مرورگرها مخصوص ویندوز سون 64 بیت این فایلرو دانلود و نصب کنید :
برای اجرای فایل های فلش مبتنی بر مرورگرها مخصوص ویندوز های 32 بیتی این فایلرودانلود و نصب کنید :
همچنین از برنامه Adobe Air میتونین برای اجرا کردن فایل های فلش بصورت جداگانه در محیط مستقل استفاده کنید ( تمامی ورژن های ویندوز )
منم همین مشکلو دارم
جدیدترین ورژن رو نصبیدم ولی فایر فاکس باهاش مشکل داره
الان اینی که گذاشتی برا همه مرورگرهاست ؟ :n27:
antbadell
15-05-2013, 08:22
منم همین مشکلو دارم
جدیدترین ورژن رو نصبیدم ولی فایر فاکس باهاش مشکل داره
الان اینی که گذاشتی برا همه مرورگرهاست ؟ :n27:
برای همه مرورگرها بجز اینترنت اکسپلورر،اگه ویندوز 32 بیتی دارین اون ورژن مخصوص به 32 بیتی رو باید نصب کنی.
این هم لینک دانلود فلش پلیر مخصوص اینترنت اکسپلورر هست ( ویندوز 7 64 بیتی ):
لینک دانلود فلش پلیر مخصوص اینترنت اکسپلورر ( ویندوز های 32 بیتی ):
البته قبل از نصب،تمامی ورژن های فلش پلیر یا Activex که روی ویندوزتون هست رو حتمأ باید از توی Add or Remove programs کلأ پاک کنید.
Amirz931
15-05-2013, 12:15
با تشکر از جوابتون،من اینکارایی که گفتین رو کردم ولی در جواب اینو بعد دانلود اینو گفت که ورژن قدیمیه و جدیدشو نصب کن؛بعد من دوباره رفتم از سایت خود Adobe دوباره دانلود کردم و نصب کردم بازم همون آش و همون کاسه...
دیگه راه دیگه ای نیس؟
antbadell
15-05-2013, 13:25
خوب شاید ورژن مرورگری که دارید استفاده میکنید قدیمی هست و با این ورژن جدید فلش پلیر سازگاری نداره.
اگه از آخرین ورژن مرورگرهای فایرفاکس یا کروم استفاده کنی بهتره
لینک آخرین ورژن منتشر شده برای فایرفاکس:
22-05-2013, 08:50
من از اینترنت ایکسپلور استفاده میکنم که ورژنش 9 هست و البته طبق سرچی که کردم دیدم این ورژن برا ویندوز 7 آخرین ورژنه،اینو باید چیکارش کنم؟
antbadell
22-05-2013, 09:43
من از اینترنت ایکسپلور استفاده میکنم که ورژنش 9 هست و البته طبق سرچی که کردم دیدم این ورژن برا ویندوز 7 آخرین ورژنه،اینو باید چیکارش کنم؟
آخرین ورژنی که مایکروسافت برای اینترنت اکسپلورر منتشر کرده 10 هست:
اگه آدرس بالا کار نکرد به این آدرس برید:
ولی از مرورگرهای مطرح مثل کروم و فایرفاکس استفاده کنید خیلی بهتره،فقط اگه میخواین با اینترنت اکسپلورر کار کتید و... باید فلش پلیر
مخصوص اینترنت اکسپلورر رو دانلود و نصب کنید،احتمالأ فلش پلیر برای مرورگرهای دیگه رو نصب کردید به همین خاطر با اینترنت اکسپلورر
که میرید میگه باید ورژن جدید بگیرید البته شاید از این باشه،حالا شما اگه تونستی که از مرورگرهای دیگه استفاده کنی که چه بهتر و 100%
مشکل با نصب آخرین ورژن مرورگر کروم یا فایرفاکس و آخرین ورژن از فلش پلیر و اکتیوکس که لینک هاشون رو بالا گذاشتم حل میشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.