ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم اجرای اکثر بازی ها روی گرافیک آنبورد Intel HD 3000

asextor
06-05-2013, 09:06
سلام . از اونجایی که مشکل من خیلی حاد بود تصمیم گرفتم که تاپیک بزنم
همونطور که گفتم گرافیکم Intel HD 3000 هستش و مشکلی که دارم اینه که اکثر بازی هایی که دانلود میکنم وقتی میخوام اجراشون کنم ارور زیر رو نشون میدن (این یکی واسه Just Cause 2 هستش)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و واسه بازی Medal Of Honor هم ارور زیر رو نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویندوزم 8 هست و کاملا آپدیت شده و بروز هست. درایور تمامی سخت افزار ها هم بوسیله ی نرم افزارهایی که آخرین نسخه رو به طور خودکار دانلود و نصب میکنن ، آپدیت شده. پس از این نظر مشکلی نیست. نرم افزارهای مکمل مثه Microsoft Visual یا Net Framework هم تمامی نسخه ها رو نصب کردم. حتی نرم افزار PhysX که توی Read Me یکی از بازی ها توصیه شده بود نصب بشه رو هم نصب کردم.
بازی ها رو هم مثال بزنم. بازی هایی که اجرا نمیشن : Just Cause 2 , Medal Of Honor Airborne , ManHunt 1 | بازی هایی که اجرا میشن : Just Cause , Most Wanted 2012 , GTA San Andreas , IGI I'm Going In , Luxor Adventure , Hitman Code Name 47

ممنون میشم دوستان کمک کنن تا این مشکل رو برطرف کنم. خداییش خیلی زور داره چند گیگ بازی رو دانلود کنی ، با کلی ذوق و شوق اجرا کنی ولی ارور بده !!!

Saeed System
06-05-2013, 09:36
سلام...

دوست عزیز یه سایت هست به نام system requments lab شما برید به این قسمتش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش هر بازی رو که خواستید دانلود کنید قبلش سیستمتون رو چک کنید ببینید ویدئو کارتتون ساپورت میکنه اون بازی مد نظرتون رو یا خیر...:n11:

asextor
07-05-2013, 23:32
مرسی سعید جان . مشکل اینه که بازی هایی که بالا گفتم رو چطور اجرا کنم ؟ باید راهی باشه .

mehdy.z
08-05-2013, 01:12
مرسی سعید جان . مشکل اینه که بازی هایی که بالا گفتم رو چطور اجرا کنم ؟ باید راهی باشه .
اصولا بعضی از بازیها روی کارتهای آنبرد و لپ تاپها به طور کامل جواب نمیدن...حتی توی system requirement هم گاهی به صورت پاورقی اعلام میکنند که ما ضمانتی نمیکنیم که بازی روی گرافیکهای آنبرد و لپ تاپ به طور کامل جواب بده!!!
البته من نمیگم که دلیل اجرا نشدن تمام بازیهای بالای شما همینه ولی میشه در مرحله آخر اگه هیچ کدوم از روشها جواب نداد به چنین مسئله ای فکر کرد،مخصوصا که گرافیک شما هم از نظر قدرت در رده low-medium قرار میگیره!!

asextor
08-05-2013, 02:48
اصولا بعضی از بازیها روی کارتهای آنبرد و لپ تاپها به طور کامل جواب نمیدن...حتی توی system requirement هم گاهی به صورت پاورقی اعلام میکنند که ما ضمانتی نمیکنیم که بازی روی گرافیکهای آنبرد و لپ تاپ به طور کامل جواب بده!!!
البته من نمیگم که دلیل اجرا نشدن تمام بازیهای بالای شما همینه ولی میشه در مرحله آخر اگه هیچ کدوم از روشها جواب نداد به چنین مسئله ای فکر کرد،مخصوصا که گرافیک شما هم از نظر قدرت در رده low-medium قرار میگیره!!
اینطور که من فهمیدم شرکتهای بازیسازی وقتی میخوان بازی رو بسازن از متد هایی استفاده میکنن که با کارتهای گرافیک مورد نظرشون از نظر پردازشی همخوانی داشته باشه.
از اونجایی هم که Intel سیستم پردازشیش با کارتهای گرافیک Nvidia و ATI متفاوته پس گرافیک Intel نمیتونه بازی هایی که مخصوص این 2 نوع سیستم پردازشی هست رو اجرا کنه.
ولی من حدس میزنم بعضی مواقع شاید با جایگزینی فایل هایی سیستمی ویندوز یا فایل های خود بازی - که مخصوص اجرای قسمتی از کدهای گرافیکی هست - بشه اون بازی رو اجرا کرد.
نظر شما چیه ؟

mehdy.z
08-05-2013, 15:15
اینطور که من فهمیدم شرکتهای بازیسازی وقتی میخوان بازی رو بسازن از متد هایی استفاده میکنن که با کارتهای گرافیک مورد نظرشون از نظر پردازشی همخوانی داشته باشه.
از اونجایی هم که Intel سیستم پردازشیش با کارتهای گرافیک Nvidia و ATI متفاوته پس گرافیک Intel نمیتونه بازی هایی که مخصوص این 2 نوع سیستم پردازشی هست رو اجرا کنه.
ولی من حدس میزنم بعضی مواقع شاید با جایگزینی فایل هایی سیستمی ویندوز یا فایل های خود بازی - که مخصوص اجرای قسمتی از کدهای گرافیکی هست - بشه اون بازی رو اجرا کرد.
نظر شما چیه ؟
بله حرفهای شما تا حدی درسته....
مخصوصا که کالا اینتل کلا توی ساخت پردازشگر گرافیک به اون صورت نیست و پرازشگرهای گرافیکی که گاها روی چیپستهای low-medium خودش میگذاره فقط جهت صرفه جویی در هزینه تولید لپ تاپهای تحت لیسانس خودش هست....