PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل برنامه های نصب شده در درایوهای دیگر بعد از نصب ویندوز ( فرمت درایو c )

hamed29
05-05-2013, 13:57
سلام؛ من میخوام نرم افزارهای مورد نیازم رو در دریایوی غیر از درایو ویندوز نصب کنم؛ هدفم اینه که وقتی ویندوز عوض میکنم با فرمت کردن درایو ، دیگه مجبور نباشم نرم افزار ها رو از اول نصب کنم.
منتها یه مشکلی وجود داره:
اینکه اطلاعات نرم افزار (Program data ,...) در درایو c ذخیره میشن و با فرمت کردن پارتیشن اتفاقی که میفته اینه که انگار نرم افزاری روی سیستم نصب نیست. در واقع بعضی برنامه ها یا اجرا نمیشن یا در صورت اجرا مثلا crackشون از بین میره.

راه حل این مشکل چیه؟
نمیشه آدرس پوشه هایی رو که اطلاعات نرم افزار در اونها ذخیره میشن رو به درایو دیگه ای تغییر داد؟ (طوری که با فرمت کردن درایو ویندوز مشکلی ایجاد نشه)

DaRiOuShJh
05-05-2013, 14:14
خوب بعضی برنامه ها که به رجیستریشون حساس هستند مشکل اجرا یا رجیستر شدن پیدا میکنن
کلا دردسری هست که تموم نداره ولی میشه بعضی نرم افزارهای حجیم مثله فوتوشاپ و ...اینا رو تو دریاو دیگه ای نصب کرد
بهترین کار اینه که از program files و application data تون قبله تغییر ویندوز بک آپ بگیرید
برای دیاورهای سیستم هم برنامه پشتیبان گیری هست
با backup <یندوز هم میشه یه کارایی کرد ولی حجیمه و یه مقدار دردسر
دستی بهتره کلا

hamed29
05-05-2013, 19:24
من تقریبا همه ی نرم افزارهام رو توی درایو ‏d‏ (!) نصب کردم؛ مثلا ‏office‏ ، ولی الان آفیس اصلا کار نمیکنه. عملا هیچ نرم افزاری نصب نیست. /*/ تا جایی که یادم میاد مسیر بعضی از پوشه های خاص ویندوز رو میشد تغییر داد ولی نمیدونم چطور!

Beta
05-05-2013, 21:58
در عجبم!
نمیشه برادر!:n01:
شما به جای اینکار یه System Image بگیر . خیال خودتو راحت کن.:n09:

hamed29
08-05-2013, 10:28
اطلاعات مربوط به نرم افزار نصب شده کجاها ذخیره میشن؟
تغییر دادن مسیر پیش فرض این پوشه ها کار سختی نیست.
فقط میخوام بدونم این کار فایده داره؟
یعنی اگه مسیر تمام پوشه های مورد بحث رو عوض کنیم بعد از فرمت درایو C ، نرم افزار از نظر ویندوز جدید نصب شده به حساب میاد؟
اگر نه چرا؟ ( یه دلیلش رجیستریه، درسته؟)

hamed29
09-05-2013, 09:49
ویندوز که نصب کردم توی درایو ‏c‏ یه پوشه هست به اسم ‏windows.old‏ ؛ این رو میشه حذف کرد؟

hamed29
14-05-2013, 14:03
در عجبم!
نمیشه برادر!:n01:
شما به جای اینکار یه System Image بگیر . خیال خودتو راحت کن.:n09:

حجم System Image چقدر میشه معمولا؟ (بدون نرم افزارها)

الان بیشتر نرم افزارهایی که در درایو D نصب کرده بودم حالت portable دارن! یعنی از نظر ویندوز نصب شده نیستن.
فقط بعضی نرم افزارها مثل office، nero , winzip اجرا نمیشدن و مجبور شدم دوباره نصب کنم.
بقیه ی برنامه ها یا سالم بودن یا فقط نیاز به کرک داشتن؛ همین :n26:

در کل توصیه ی من اینه که نرم افزار ها تون رو تو درایو ویندوز نصب نکنید.
در مورد برنامه هایی که نیاز به کرک دارن: اطلاعاتش رو ( شماره سریال و ... ) توی یه فایل txt و در پوشه ی نصب نرم افزار ذخیره کنید.