مشاهده نسخه کامل
: primary to logical
سلام، من قبلا یه هارد Western black 2T داشتم و دیروز هم یه هارد Western green 2T هم خریدم. هارد اولیم دارای هفت پارتیشن هستش و هارد جدیدم هم می خوام فقط یک پارتیشن باشه و ازش برای آرشیو فیلم استفاده کنم. ویندوز من 7 هستش و من هر دو هارد رو به پورت ساتا وصل کردم، می خواستم ببینم کار دیگه ای باید بکنم یا خیر؟
الان هارد دوم من در کنترل پنل به صورت primary نشون داده می شه، مشکلی نداره؟
چه جوری به logical تبدیلش کنم؟ با نرم افزارAcronis Disk Director خواستم بکنم ولی نمیشه!
از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند. پیشاپیش ممنون.
سلام، من قبلا یه هارد Western black 2T داشتم و دیروز هم یه هارد Western green 2T هم خریدم. هارد اولیم دارای هفت پارتیشن هستش و هارد جدیدم هم می خوام فقط یک پارتیشن باشه و ازش برای آرشیو فیلم استفاده کنم. ویندوز من 7 هستش و من هر دو هارد رو به پورت ساتا وصل کردم، می خواستم ببینم کار دیگه ای باید بکنم یا خیر؟
الان هارد دوم من در کنترل پنل به صورت primary نشون داده می شه، مشکلی نداره؟
چه جوری به logical تبدیلش کنم؟ با نرم افزارAcronis Disk Director خواستم بکنم ولی نمیشه!
از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند. پیشاپیش ممنون.
نه مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
برای تبدیل به logical drive از نرم افزار paragon partion استفاده کنید
من نرم افزار paragon partion رو دانلود و نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری باید تبدیل رو انجام بدم. لطفا کمک کنید.
من نرم افزار paragon partion رو دانلود و نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری باید تبدیل رو انجام بدم. لطفا کمک کنید.
روی پارتیشن راست کلیک میکنید و گزینه ی make logical partion رو میزنید فرآیند انجام میشه فقط باید حواستون باشه تغییراتی که انجام دادین حتما از بالای نرم افزار apply کنید که تایید بشه بعد که تغییرات انجام شد سیستم رو ریست کنید سیستم که بالا بخواد بیاد فایل سیستم پارتیشن تبدیل شده رو چک میکنه و میتونید وارد ویندوز بشین
اگر در پارتیشن اطلاعات باشه فرآیند تبدیل بیشتر طول میکشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.