ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد

mdi_7
05-05-2013, 10:01
سلام، من قبلا یه هارد Western black 2T داشتم و دیروز هم یه هارد Western green 2T هم خریدم. هارد اولیم دارای هفت پارتیشن هستش و هارد جدیدم هم می خوام فقط یک پارتیشن باشه و ازش برای آرشیو فیلم استفاده کنم. ویندوز من 7 هستش و من هر دو هارد رو به پورت ساتا وصل کردم، می خواستم ببینم کار دیگه ای باید بکنم یا خیر؟
الان هارد دوم من در کنترل پنل به صورت primary نشون داده می شه، مشکلی نداره؟
چه جوری به logical تبدیلش کنم؟ با نرم افزارAcronis Disk Director خواستم بکنم ولی نمیشه!
از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند. پیشاپیش ممنون.

sadeghr7
09-05-2013, 10:43
باید اطلاعاتت رو از هارد جدیدت منتقل کنی ، از نرم افزار Acronis Disk Director11 یه دیسک بوت بساز، از روی نرم افزار بوت کن و به محیط گرافیکیش برو و به راحتی هاردت رو Logical کن،
موفق باشی

houman_2h
14-05-2013, 05:49
سلام، من قبلا یه هارد Western black 2T داشتم و دیروز هم یه هارد Western green 2T هم خریدم. هارد اولیم دارای هفت پارتیشن هستش و هارد جدیدم هم می خوام فقط یک پارتیشن باشه و ازش برای آرشیو فیلم استفاده کنم. ویندوز من 7 هستش و من هر دو هارد رو به پورت ساتا وصل کردم، می خواستم ببینم کار دیگه ای باید بکنم یا خیر؟
الان هارد دوم من در کنترل پنل به صورت primary نشون داده می شه، مشکلی نداره؟
چه جوری به logical تبدیلش کنم؟ با نرم افزارAcronis Disk Director خواستم بکنم ولی نمیشه!
از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند. پیشاپیش ممنون.

هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت باهاش کار کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord_theOne
19-05-2013, 09:34
دوست عزیز احتیاجی به Logic نداری یک پارتیشن primary باشه
یک هارد 4 Primary میشه یا 3Primary + Logic