ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : update کارت گرافیک در ویندوز7

jafariking
05-05-2013, 09:43
سلام.
برای اجرای بازیهایی مث فارکرای 3 یا مدال افتخار میخوام کارت گرافیکم رو بروز کنم .اما هرچی از device manager برای اینکار اقدام میکنم این پیام رو میده :
the best driver software for your device is already installred.
کارت گرافیکم هم اینه : NVIDIA XFX GT 240 - 1G DDR5

SIMON137
05-05-2013, 10:32
به صورت دستی از سایت خود انویدیا اقدام به بررسی ورژن درایور مورد نظر و یا دانلود اون بکنید.

Master Root
05-05-2013, 10:43
بهتره با نرم افزار DriverPack Solution یکبار چک کنید که اگر نیاز به آپدیت یا نصب مجدد داشته باشه به شما نشون میده...

jafarian
05-05-2013, 13:00
شما کافیه برنامه driver genius از پایین دانلود کنید بعدشم برنامه رونصب دیتابیس برنامه رو آپدیت بعدم کرک در مسیر نصب برنامه کپی درایور خودتون با این برنامه بروز کنید قبلشم از طریق این برنامه از درایور قبلی یک بک آپ بگیرین:n01:

driver genius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafariking
05-05-2013, 13:53
آخه به هر طریقی من آپدیت رو پیدا کردم.ولی موقع نصب پیغام میده که برنامه با این ویندوز شما سازگار نیس.در حالی که می دونم ویندوزم چیه و چی براش انتخاب کردم.در حالی که روی xp هیچ مشکلی بوجود نمیاد

DaRiOuShJh
05-05-2013, 14:15
راحت ترین کار برای یوزرهای معمولی استفاده از برنامه Driver Genius Professional Edition هست
خودش براتون میگرده و دانلود میکنه سرعتش هم نسبتا خوبه
لینکش باید باشه تو انجمن

jafariking
06-05-2013, 14:13
آپدیت رو پیدا کردم و نصبیدم.حالا موقع بالا اومدن فقط صفحه دسکتاپ میاد و همونجوری میمونه.ای خدا از دست این ویندوز 7 .کمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک

DaRiOuShJh
06-05-2013, 15:30
شما احتمالا مشکل از ویندوزته از درایور و این چیزا نیست

jafarian
06-05-2013, 15:45
آپدیت رو پیدا کردم و نصبیدم.حالا موقع بالا اومدن فقط صفحه دسکتاپ میاد و همونجوری میمونه.ای خدا از دست این ویندوز 7 .کمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک

شما این درایوری که پیدا کردین از طریق همین برنامه driver genius پیدا کردین یا بصورت دستی پیدا نصب کردین اگر که دستی پیدا کردین این درایور قبلی رو ازداخل safe mode بالا بیاین پاک کنید اگر که از طریق safe mode هم وارد ویندوز نتوستین بشین سیستم ریستارت دکمه f8 بزنید از بین گزینه هایی که برای شما به نمایش در میاد گزینه Safe mode with a Command prompt انتخاب کنید بعد اگر روی یوزر خودتون پسورد دارین پسوردش وارد کنید اگر که نه هیچی بعدم این دستور rstrui.exe اینتر کنید بعد سیستم به قبل از نصب درایور رستوری کنید برای آپدیت درایور گرافیک شما هم اگر بابرنامه driver genius مشکلتون حل نشد پیشنهاد من استفاده از DriverPack Solution که کلی مجموعه درایور در خودش داره اگر درایور گرافیکی هم نصب نشده باشه روی ویندوز قابل شناسایی نباشه این برنامه به راحتی شناسایی نصب میکند.

DriverPack Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jafariking
06-05-2013, 17:17
چشم انجام میدم ولی اگه مشکل از ویندوز بوده عوضش کردم.اولی مال گروه نوین پندار بود بعدی که نصب کردم مال دنیاسافت.:n27:
درایوری که پیدا کردم از بازی فارکرای 3 بود که داخل محتوی پوشه بود.
اینم بگم که من هم ویندوز xp دارم هم ویندوز 7

jafariking
07-05-2013, 23:37
چشم انجام میدم ولی اگه مشکل از ویندوز بوده عوضش کردم.اولی مال گروه نوین پندار بود بعدی که نصب کردم مال دنیاسافت.:n27:
درایوری که پیدا کردم از بازی فارکرای 3 بود که داخل محتوی پوشه بود.
اینم بگم که من هم ویندوز xp دارم هم ویندوز 7