مشاهده نسخه کامل
: عدم وجود درایور XP برای لپتاپ Acer
سلام دوستان
یکی از دوستان من، لپ تاپ e1-531 داره اما متاسفانه درایورهای ویندوز xp این لپ تاپ رو در اختیار نداره و حتی در سایت ایسر هم موجود نیست :n28:
به نظر شما چی کار میشه کرد؟ :n13:
درایور های موجود رو دانلود کنید بعضی اوقات نصب میشه . ..
دوست عزیز XP دیگه مرده چرا همش XP نصب میکنید اخه. .
Guidance
05-05-2013, 09:48
سلام دوستان
یکی از دوستان من، لپ تاپ e1-531 داره اما متاسفانه درایورهای ویندوز xp این لپ تاپ رو در اختیار نداره و حتی در سایت ایسر هم موجود نیست :n28:
سلام. ویندوز xp رو نصب کنید و سپس از driverpack solution استفاده کنید این یه برنامه هستش که اگر پس از نصب ویندوز درایورهاتون نصب نشده باشه یا سازگاری نداشته باشه به شما نشون میده و در خودش هم درایور ها رو برای نصب و آپدیت داره و روی سیستم نصب میکنه.
سلام دوستان
شما درایور Xp نمیتونی برا این مدل پیدا کنی!
این مدل 7 و 8 داره و تنها برا این دو ویندویز درایور موجود هست تو سایت
پس براتون بهتره برید روی 7 یا 8
خدمت دوستان عزیزی که ویندوز 7 رو پیشنهاد کردن عارضم که با توجه به سخت افزار low level مدل E1-531 گمان می کنم یحتمل ویندوز xp، بنچمارک خیلی بالاتری نسبت ویندوز 7 در اجرا داشته باشه :n06:
نکته دوم هم این هست که وقتی در حال حاضر بیش از 40% مردم دنیا دارن از Xp استفاده میکنن خیلی حماقت میخواد که یه شرکت درایورهای این ویندوز رو ارائه نکنه :n24:
و نکته سوم هم اینه که یه کاربری به اسم IPC111 به من پیغام خصوصی داده که درایورهای xp رو داره به مبلغ 30 تومن :n04: که دو احتمال بیشتر در کار نیست یا ایشون میخواد برای ما زیرُ رو بکشه :n02: یا اینکه اگه حقیقتاً چنین درایورهایی وجود داره قطعاً از طریق اینترنت هم باید قابل یافت و دانلو باشه :n10:
نکته آخر هم این که فکر میکنید با ایمیل زدن به ایسر، جواب مناسبی بگیرم یا خیر؟ :n13:
فعلا علی الحساب به نصیحت دوست گرامی، جناب Guidance عمل میکنیم تا بینیم به کجا میرسیم :n11:
خدمت دوستان عزیزی که ویندوز 7 رو پیشنهاد کردن عارضم که با توجه به سخت افزار low level مدل E1-531 گمان می کنم یحتمل ویندوز xp، بنچمارک خیلی بالاتری نسبت ویندوز 7 در اجرا داشته باشه :n06:
نکته دوم هم این هست که وقتی در حال حاضر بیش از 40% مردم دنیا دارن از Xp استفاده میکنن خیلی حماقت میخواد که یه شرکت درایورهای این ویندوز رو ارائه نکنه :n24:
و نکته سوم هم اینه که یه کاربری به اسم IPC111 به من پیغام خصوصی داده که درایورهای xp رو داره به مبلغ 30 تومن :n04: که دو احتمال بیشتر در کار نیست یا ایشون میخواد برای ما زیرُ رو بکشه :n02: یا اینکه اگه حقیقتاً چنین درایورهایی وجود داره قطعاً از طریق اینترنت هم باید قابل یافت و دانلو باشه :n10:
نکته آخر هم این که فکر میکنید با ایمیل زدن به ایسر، جواب مناسبی بگیرم یا خیر؟ :n13:
فعلا علی الحساب به نصیحت دوست گرامی، جناب Guidance عمل میکنیم تا بینیم به کجا میرسیم :n11:
دوست عزیز شما وقتی لپ تاپ رو گرفتی چه ویندوزی روش نصب بود؟
کانفیگ دقیق لپ تاپ رو هم بگید
شرکت ایسر توی سایت برای دانلود فقط 7 و 8 در صورت آپگرید رو گذاشته
برای نکته دومتون هم باید بگم که طبق گفته مایکروسافت پشتیبانی از ویندویز XP رو قطع میکنه
نرم افزار های دانلود درایور هم از طریق اینترنت دریافت میکنن درایور هارو
دلایل مایکروسافت برای خداحافظی اجباری شما از ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-xp)
Support is ending for Windows XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوز XP، IE6 و Office 2003 در آخرین سال پشتیبانی توسط مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز شما وقتی لپ تاپ رو گرفتی چه ویندوزی روش نصب بود؟
کانفیگ دقیق لپ تاپ رو هم بگید
شرکت ایسر توی سایت برای دانلود فقط 7 و 8 در صورت آپگرید رو گذاشته
برای نکته دومتون هم باید بگم که طبق گفته مایکروسافت پشتیبانی از ویندویز XP رو قطع میکنه
نرم افزار های دانلود درایور هم از طریق اینترنت دریافت میکنن درایور هارو
دلایل مایکروسافت برای خداحافظی اجباری شما از ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%81%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-xp)
Support is ending for Windows XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوز XP، IE6 و Office 2003 در آخرین سال پشتیبانی توسط مایکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1- روی لپ تاپ هیچ ویندوزی نصب نبود (لینوکس نصب بود) :n01:
2- رم:3 ، cpu: b960 ، گرافیک: intel hd (on board)
3- همون طور که در پست اول گفتم، قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنم سایت ایسر رو چک کردم و مطلع هستم که به جز ویندوز 7 و 8 درایور دیگه ای برای این مدل توی سایت نبود
4- پشتیبانی یا عدم پشتیبانی مایکروسافت از Xp برای کاربر ایرانی تفاوتی نمیکنه
من بیشتر از 10 ساله که دارم از Xp استفاده میکنم و 110 سال دیگه هم بگذره باز هم از Xp استفاده میکنم چون از قدیم گفتن حرف مرد یکیه :n02:ط
ولی جدا از شوخی، برای این کانفیگ من شدیداً xp رو ترجیح میدم
1- روی لپ تاپ هیچ ویندوزی نصب نبود (لینوکس نصب بود) :n01:
2- رم:3 ، cpu: b960 ، گرافیک: intel hd (on board)
3- همون طور که در پست اول گفتم، قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنم سایت ایسر رو چک کردم و مطلع هستم که به جز ویندوز 7 و 8 درایور دیگه ای برای این مدل توی سایت نبود
4- پشتیبانی یا عدم پشتیبانی مایکروسافت از Xp برای کاربر ایرانی تفاوتی نمیکنه
من بیشتر از 10 ساله که دارم از Xp استفاده میکنم و 110 سال دیگه هم بگذره باز هم از Xp استفاده میکنم چون از قدیم گفتن حرف مرد یکیه :n02:ط
ولی جدا از شوخی، برای این کانفیگ من شدیداً xp رو ترجیح میدم
خب مرد عزیز
شما دراریور پک رو گیر بیارید و نصب کنید ببینید چی میشه
شما فایل های نصبی رو دانلود کنید بعد با روش اپدیت دیواس اقدام کنید ببینید درست میشه
یا برو تو هر سایت سازنده و درایورش رو دان کن فرضا گرافیک اینتل هست شما برو اخرین ورژن اینتل واسه اکس پی رو گیر بیار نصب کن ببین چی میشه
موفق باشید
کی گفته سخت افزارش واسه 7 پایینه ؟
+
دراویور پک 80 درصد رو اوکی میکنه اشکال هم به وجود میاره بعضی اوقات / ..
سرچ سون به کل هیکل XP میارزه :دی
خب مرد عزیز
شما دراریور پک رو گیر بیارید و نصب کنید ببینید چی میشه
شما فایل های نصبی رو دانلود کنید بعد با روش اپدیت دیواس اقدام کنید ببینید درست میشه
یا برو تو هر سایت سازنده و درایورش رو دان کن فرضا گرافیک اینتل هست شما برو اخرین ورژن اینتل واسه اکس پی رو گیر بیار نصب کن ببین چی میشه
موفق باشید
درایور پک که حجمش برای دانلود مرد افکنه :n02:
ولی نسخه لایتش رو (12 مگی) گرفتم تا باهاش یه اسکن بکنم ببینم به کجا میرسم:42:
یه لینک جالب انگیز هم از سایتش پیدا کردم که شاید به کارم بیاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت اگه جواب نداد فکر میکنم بهترین راه حل همونیه که تک به تک برم سراغ سایتهای سازنده تا ببینم به جایی میرسم یا نه :17:
ولی در حال حاضر به یه مشکل دیگه برخوردم که در واقع حکم علت العلل رو داره (شرحش رو در پست بعدی بخونید) :n13:
دوستان عزیز، یه مشکل بزرگتر دیگه ای که در حال حاضر بهش برخوردم (یا شاید هم اون به من برخورده) :n02: اینه که اساساً من تا به این لحظه (با وجود کوشش بسیار) نتونستم ویندوز Xp روی این لپ تاپ نصب کنم :n13:
یعنی بعد از مرحله ای که سی.دی ویندوز بوت میشه و شروع به شناسایی و چک کردن سخت افزار و لود کردن ستاپ ویندوز میکنه، صفحه منحوس blue page نمایش داده میشه و پیغامی با مضمون زیر ظاهر میشه:
Windows has detected a problem
(درست مثل وقتی که یه سخت افزار معیوب به سیستم متصل باشه) :n29:
دلیل واضحی هم برای نمایش پیغام ذکر نمیکنه (ظاهراً به هارد سیستم ایراد میگیره :n23:)
اما سخت افزار دستگاه قطعآً سالمه (چون ویندوز 7 تونست روش نصب بشه) سی.دی ویندوز هم که یحتمل ایراد نداره (چون روی سیستم دیگه چک کردم)
حالا با این تفاصیل اگر اساتید و پیشکسوتان عزیر، راهی برای نصب و حل مشکل به ذهنشون خطور میکنه دریغ نکنند :n14:
پی نوشت:
این مسئله ای که می خوام مطرح کنم شاید چندان ارتباطی با مبحث تاپیک نداشته باشه اما میخواستم بدونم که در ارتباط با گرافیک های on board ، گمان میکنم که به صورت هوشمند و با توجه به نیاز نرم افزارهای گوناگون حجم رمشون تغییر میکنه (در واقع ار رم اصلی دستگاه وام میگیرند) حالا میخوساتم بدونم آیا نرم افزاری هست که ما بتونیم همواره مقدار ثابتی رم برای کارت گرافیک در نظر بگیریم و در واقع از کمو زیاد شدن میزان رم جلوگیری کنیم؟ :15:
دراویور پک 80 درصد رو اوکی میکنه اشکال هم به وجود میاره بعضی اوقات / ..
ایشالا که 100 درصدش رو حل میکنه اما حالا بگو با پدر صاحب بچه چه کنیم؟ (نصب خود xp) :n02:
mohammadi_4u
06-05-2013, 06:56
ایشالا که 100 درصدش رو حل میکنه اما حالا بگو با پدر صاحب بچه چه کنیم؟ (نصب خود xp) :n02:
از داخل ستاپ سیستم مود هارد رو از achi به ide تغییر بدید بدون مشکل نصب میشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
این دوستمون منظورش از ستاپ همون بایوس هست اونجا هارد رو از حالت achi به ide میبری و سیو میکنی بعدا تموم میشه
از داخل ستاپ سیستم مود هارد رو از achi به ide تغییر بدید بدون مشکل نصب میشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
این دوستمون منظورش از ستاپ همون بایوس هست اونجا هارد رو از حالت achi به ide میبری و سیو میکنی بعدا تموم میشه
با سپاس از هر دو بزرگوار
من قبل از اینکه به این مشکل برخورد کنم و اینجا مطرح کنم به حالت ide سوئیچ کرده بودم (یا حداقل فکر می کردم که سوئیچ کردم :n02:) اما بعد از توصیه جنابان، یک بار دیگه چک کردم و دیدم که متاسفانه در مرتبه اول، سوئیچ نشده بوده :15:
در هر صورت ممنون از راهنمایی دوستان :n16:
مشکلی نیست این قبلا مطرح شده بود . ..
اینو دانلود کن :
Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated March 2013 + SATA Driver
همینو کپی پیست کن تو گوگل لینکاش میاد . . 612 مگابایت هستش
اوکی میشه کارت بعدش میمونه درایور پک :n23:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.