ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت صدا (لطفا راهنمایی کنید)

MamaRza
04-05-2013, 22:47
سلام یه مشکلی واسم پیش اومده...ویندوز عوض کردم و دوباره باید driver کارت صدام رو نصب کنم...اما سی دیش رو گم کردم...وقتی هم که به سایت مایکروسافت وصل میشم که اتوماتیک آپدیتش کنه مدل کارت صذام رو نمشناسه...خودمم نمیدونم مدلش چیه...راهی نیست بتونم آپدیتش کنم؟؟ ممنون

saeed_136915
04-05-2013, 23:18
سلام
کارت صداتون آنبرد هست یا جدا؟؟
با نرم افزار HWinfo میشه فهمید ولی فکر کنم باید درایور نصب باشه تا بشناسه. اگه میخوایین امتحان کنین شاید جواب داد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
04-05-2013, 23:26
سلام یه مشکلی واسم پیش اومده...ویندوز عوض کردم و دوباره باید driver کارت صدام رو نصب کنم...اما سی دیش رو گم کردم...وقتی هم که به سایت مایکروسافت وصل میشم که اتوماتیک آپدیتش کنه مدل کارت صذام رو نمشناسه...خودمم نمیدونم مدلش چیه...راهی نیست بتونم آپدیتش کنم؟؟ ممنون

با نرم افزارهای drivere checker میتونید آنلاین وصل بشین به نت و درایور رو پیدا و نصب کنید

مدل مینتون رو هم بدونید میتونید برید سایت مینتون و از اونجا درایور صدا رو دانلود کنید

keresaspa
08-05-2013, 00:45
اگه کارت صدات آنبرد که مدل مین اتو تو سایتش سرچ کن از اونجا میتونی درایورشو دانلود کنی.
اگه کارت صدات آنبرد نیست روی چیپ پردازنده ی صدا مدل پردازنده رو زده با اون مدل میتونی درایور اون سری از پردازنده های صدا رو پیدا کنی