PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیر روشن شدن صبح کامپیوتر

imaginat
04-05-2013, 16:55
با سلام خدمت همه ی سروران

من یک کیس دارم که صبح دیر بالا میاد پاور که میزنی یکی دوبار باید بزنی که روشن بشه .اول چراغ کیبورد و موس روشن میشه ولی روی صفحه مانیتور چیزی نمی آید .

اگر پاور نگه داری ممکنه روشن بشه بال بیاد ولی اگر نگه نداری یا چند بار نزنی ممکنه نیم یا یک ساعت طول بکشه که بالا بیاد ولی بعد که یکبار روشن شد خاموش کنیم دوباره روشن کنیم راحت بالا می اید .رم در آوردم و روشن کردم بعد صدای بوق رم نمی اید .مادر بردش msi است

maziar205
04-05-2013, 17:14
یکی از مشتریای من این مشکل را داشت پاورش را عوض کردم درست شد اول یک پاور برای تست وصل کنید ببینین مشکل حل میشه یا نه.

EXTREME
04-05-2013, 17:34
علت های زیادی داره این مشکل
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و با یک باتری مین دیگه تست کنید
درست نشد اسلات گرافیک و رم رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه تست کنید
با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد مین یا بایوس مین میتونه مشکل داشته باشه

keresaspa
08-05-2013, 00:48
دوست عزیز اگه فقط صبح ها ایراد پیدا میکنه شاید ولتاژ برق منزلتون هم افت داره که نمیتونه خازن های مدار رو شارژ کنه این مورد هم تست کنید بد نیست

absineh
11-05-2013, 13:20
همینطورکه میدانید پاوربرای سیستم خیلی مهمه خصوصیات یک پاورخوب یعنی اینکه ولتاژخوب وبه اندازه به تمام قطعات برسه دیرروشن شدن وچندبارکلید پاوررازدندبرای اینکه سیستم روشن بشه مشخصا مشکل از پاوراست اگر اهمتردردسرس دارید سوکت پاور را ازروی برد دربیارید وولتاژگیری کنید یا با یک پاوردیگه سیستم را چک کنیدودرآخر اگرسیستم نیاز به گردگیری دارد خوب با حوصله تمیز کنید .

Lord_theOne
20-05-2013, 14:20
دوست عزیز EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادند
اما احتمال زیاد پاور هست اگر پاور یکی از دوستات میتونی بگیری یک دقیقه تستش کن ببین مشکلش همینه یا نه
البته مشکلات زیادی میتونه باشه مادربرد هم میتونه باشه

hossein01994
20-05-2013, 17:54
دوستان هم گفتند که اول رو یه پاور تست کن ببین درست میشه یانه .من هم سیستمم روشن نمیشد فکر میکردم پاوره ولی تست کردم دیدم دوشاخه هست یعنی داشتم میرفتم 50تومن رو بندازم دور

befermatooo
28-05-2013, 09:05
سلام .

منم همین مشکلات رو دارم .

وقتی صبح ها سیستم رو روشن میکن اولش بالا میاد اما بعد چند ثانیه در محیط ویندوز فریز میشه و از این زمان به بعد ، حداقل 5 بار این اتفاق می افتد که حدود 15 ربع وقتمون رو میگره . کلافم کرده .

اما وقتی راه بی افته دیگه هنگ نمیکنه

EXTREME
28-05-2013, 19:32
سلام .

منم همین مشکلات رو دارم .

وقتی صبح ها سیستم رو روشن میکن اولش بالا میاد اما بعد چند ثانیه در محیط ویندوز فریز میشه و از این زمان به بعد ، حداقل 5 بار این اتفاق می افتد که حدود 15 ربع وقتمون رو میگره . کلافم کرده .

اما وقتی راه بی افته دیگه هنگ نمیکنه

فریز شدن یک علتش میتونه از ویندوز و ویروس باشه علت های دیگشم مثل هارد یا گرافیک یا نرسیدن ولتاژ کافی به سی پی یو که هم میتونه از مدار تغذیه باشه هم پاور این موارد رو چک کنید

بهتره بایوس مین آپدیت بشه

imaginat
16-07-2013, 21:16
با سلام خدمت همه دوستان وتشکر از لطفی که داشتنند

با یک پاور جدید امتحان کردم و انگار شارز برق داخل مادربرد جریان افتاد و بعد درست شد وبا همون پاور اولی درست کار کرد

و دیگه دیر روشن نمیشه .

mehdi2900
07-10-2013, 21:28
مشکل از سوکت 24 (20) پین پاور به مادربرده اتصال مشکل داشته ..(((شایدم اشغال جلو جریان برق و گرفته :n01:)))

با سلام خدمت همه دوستان وتشکر از لطفی که داشتنند

با یک پاور جدید امتحان کردم و (((انگار شارز برق داخل مادربرد جریان افتاد )))و بعد درست شد وبا همون پاور اولی درست کار کرد

و دیگه دیر روشن نمیشه .