مشاهده نسخه کامل
: تفاوت ال ای دی LG ساخت ایران با کره؟
always-online
04-05-2013, 16:07
شنیدم ال ای دی های ال جی داخل ایران مونتاژ میشن.
اگه اینطوره با ساخت کره چقدر تفاوت دارن.
پیشنهاد میکنید از بانه که ساخت کره میفروشه خرید بشه(بدون گارانتی)؟
یه سوال دیگه اینکه، این تخفیف های ال جی چرا تو تمام فروشگاه ها اعمال نشده؟
بین47LM67100, 47LM76100, 47LM86000 ,47LM96000 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟تصویرشون مگه چقدر فرق میکنه؟ یا تک هسته ای بودن احساس میشه؟
always-online
05-05-2013, 07:58
دوستانی که مطلع هستند، لطفا جواب بدین.
Soroush-S
05-05-2013, 09:49
تلویزیونهای الجی ساخت ایران در کرمان و در منطقه آزاد سیرجان تولید میشن. اینها تحت لیسانس و نظارت شرکت الجی تولید می کنند . خرید از بانه ریسک زیادی طلب میکنه چون همونطور که گفتید بدون گارانتی دارید می خرید. نظر من خرید از نمایندگی رسمی و با گارانتی تلویزیون هست
amir-viper
30-03-2014, 12:22
ساخت ایران نیست. قطعات از کارخانه ی الجی از کره میاد ایران و اینجا به هم متصل میشه.این باعث میشه ارزون تر بشه.
قطعه های تایید نشده کارخونه های اصلی الجی تو کره میاد ایران مونتاژ میشه ٬ قیمتش هم پایین تر هست .
Soroush-S
30-03-2014, 15:09
قطعه های تایید نشده کارخونه های اصلی الجی تو کره میاد ایران مونتاژ میشه ٬ قیمتش هم پایین تر هست .
کی گفته؟؟!!!!
کی گفته؟؟!!!!
یکی که اونجا کار می کرد !
magiteq1
30-03-2014, 16:11
اتفاقا یکی هم که اونجا کار میکرد و در سمت روسای بلند پایه گلدیران بود میگفت پنل های که برای ایران فرستاده میشه از نمونه های که برای امریکای شمالی هم فرستاده میشه با کیفیت تر هست
راست و دروغ اش دیگه مشخص نیست
ولی lg در کنار شارپ و سونی یکی از گرون ترین برندهای tv در ایران هست اینکه ارزون میخرن و گرون به مشتری ایرانی میدن دیگه داستان اش جداست
Soroush-S
30-03-2014, 18:35
البته الجی و سامسونگ در تلویزیونهای خودشون از پنلهای CMO - AUO و دیگر شرکتهای چینی استفاده میکنن ولی این کار در تمام دنیا داره انجام میشه! یعنی تمام شرکت های سامسونگ و الجی در تمام دنیا از یه استاندارد پیروی میکنن.
مدیرعامل سامسونگ ایران گفته بود که دستگاه های مونتاژ ما از دستگاه های خود کره بروز تره!! چون مردم ایران سختگیرتر از دیگر مردم دنیا هستند:n01:
سلام - من یه ال ای دی از بانه خریدم LG LT660-H تو سایت خود ال جی هست ولی تو سایت گلدیران نیست و کلا تو ایران نیست فک کنم ساخت کره زده
هنوز روشن نکردمش ، کسی میتونه اطلاعاتی بهم بده ببینم این مدل خوبه یا نه؟
ردش کنم یا نگهش دارم؟
اصلا این سری LT تو هیچ سایتی نیست:n36::n36:
لطفا کمک کنید:n28::n28:
alidodar1
18-06-2016, 09:45
اونایی که میاد تو ایران تولید میشه به مدلش دوتا صفر و یه gl به مهنی گادیران اضافه میشه و از همه مهمتر تیونر گیرنده ماهواره از روش حذف میشه! (گیرنده hd جداگانه 400 تومن پولشه ،که ال جی مجانی رو تلوزیوناش نصب میکنه ،ولی خوب چون ماهواذه تو این خرابشده حرومه ،تیونرشو باز میکنن!!!!)
من رفیقم مدل uf770 رو از بانه گرفت دو ملیون که ماهواره هم داره ولی حلال همین مدل که مونتاژ ایران اسلامیه با نام uf77000gl قیمتش حدود 4 ملیون تومنه!!!
ینی مدل مونتاژ کره ماهواره دار قاچاق میاد دو تومن ،مدل بدون ماهواره اسلامی 4 تومن!!!
به عبارتی گلدیران با مونتاژهاش اندازه ال جی داره رو تلویزیونا سود میکنه
البته تو مملکتی که پراید 4 ملیونیو 20 ملیون غالب ما میکنن ،این جور سودها اصلا عجیب نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.