مشاهده نسخه کامل
: مشکل درایور کارت گرافیک در ویندوز 8
سلام.مشکلی که دارم اینه که بعد از نصب ویندوز 8 نسخه64 کارت گرافیکم را نشناخت.بعد با مراجعه به سایت ati درایورش را دانلود و نصب کردم.اما مشکل از همین نصب شروع شد که وسط نصب درایور ویندوز اخطار windows security داد که آیا می خواهید درایور نصب بشه؟به اسم name:advanced micro devices inc display ada و publisher:advanced microکه با کلیک برزوی انستال درایور به نصب ادامه میده که یه دفعه صفحه سیاه میشه و دیگه بالا نمیاد تا وقتی که سیستم بره تو حالت استن بای انموقعه صفحه بالا میاد.و این مشکل ادامه داره با خاموش و روشن کردن و یا ری استارت صفحه انیتور بالا نمیاد و حتما باید سیستم اول به حالت استند بای بره تا صفحه بالا بیاد.دوستان اگه راه حلی به ذهنشون خطور میکنه بگن.خیلی ممنون
ati 5470hd لپ تاپ
خوب درایوری برای ویندوز ایت نبود و من مجبور شدم دوباره ویندوز سون نصب کنم.واقعاحیفـــــــــــــ ـــ شد ویندوز خوبی بود سرعتش معرکه بود متروش حرف نداشت .فقط حیف که هنوز درایورای درست و حسابی واسش نیست.
hamidreza2010
05-05-2013, 23:01
ایکاش قبل از عوض کردن ویندوز یبار از جدیدترین ورژن driver solution pack استفاده میکردی
جدیدترین ورژن وین 8 رو هم ساپورت میکرد
استفاده کردم و موقع آپدیت درایور صفحه مانیتور سیاه میشد و بایسته با رفتن به حالت استند بای دوباره صفحه را بالا میوردم.
ahmadreza.gh
30-07-2013, 16:53
دوست عزیز اگه هنوز درایور جدید پیدا نکردی، پیش نهاد میکنم یک بار توی حالت safe mode درایور رو نصب کن.
همیشه این مشکلات در هنگام تغییر ویندوز معمولا برای اپدیت نبودن درایو ر هاست که برای اطلاع و رفع این مشکل با بروز رسانی به 2013 می تونی به driversforwin8.blogfa.com مراجعه کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.